Спирала за мигли - 7

• 111 044
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
  • Street of Dreams
Адри, чакам ревюто Peace Навих се на тюркоазената, съвсем като от японски анимационен филм ще съм излязла Mr. Green Пеперудата я захвърлих в коша след третото ползване, никой не искаше даже да му я подаря  Laughing

Астор имам спомен да съм ползвала много отдавна, преди около 11 години ги смятах, и бях доста доволна. Помня само черни опаковки. Дали са били толкова добри или очакванията ми тогава са били малки (до тогава бях ученичка и знаех само Голдън Роуз и Боржуа,като съберях кинти Laughing Laughing ), не мога да преценя сега. Бих пробвала.  Peace

# 586
# 587
# 588
  • гр. София

А до теб да не е Денси с тази розова коса?  newsm78

# 589
  • София
Хаххах, не, но името е подобно. Деси - блогърка и моя сестра.

# 590
  • гр. София
Иха. Супер сте.  Hug Hug Hug

# 591
В Събота я видях на улицата сестра ти и много и се радвахме с мъжа ми на косата.

Шоколадче, аз виртуално само съм винаги розова, а в реала съм винаги руса. Laughing

# 592
Не издържах аз на подстрекателките и също купих спиралата Мис Манга. Утре ще я сефтосам и ще ъпдейтна поста. Има лилаво, синьо, тюркоаз и чисто черно налични в Ремедиум, навярно и навсякъде другаде. Цената е 16 и стотинки, намалена.  Peace

Харесвам японския стил хараджуку, манга/аниме очите, изопачаването, времето се стопли и ми се експериментира.  Heart Eyes

# 593
  • София
Оооо, лилавооо!  Shocked
На представянето казаха само за индигово синьо и тюркоаз. Дума не обелиха за лилаво  Crazy

# 594
В Събота я видях на улицата сестра ти и много и се радвахме с мъжа ми на косата.

Шоколадче, аз виртуално само съм винаги розова, а в реала съм винаги руса. Laughing
Ooo   bouquet

# 595

Ooo   bouquet
Да беше с шапката срещу НДК и се разминахме. Hug  bouquet

# 596

Ooo   bouquet
Да, аз съм била Simple Smile Следващия път ако се засечем предлагам да се запознаем  Heart Eyes
Да беше с шапката срещу НДК и се разминахме. Hug  bouquet

# 597
Е ти беше със сигурност, друга такава мацка няма в София, а сигурна съм и в цяла България! Ще се запознаем с удоволствие! Heart Eyes Hug

Не ползвам и не харесвам спирали на Лореал, но ще пробвам тюркоазената.

# 598
Оооо, лилавооо!  Shocked
На представянето казаха само за индигово синьо и тюркоаз. Дума не обелиха за лилаво  Crazy
Аз също се изненадах, вчера доста ревюта прегледах, никъде не се споменаваше за лилава. Но дори представителката на марката, която беше там в момента, ми я похвали. Ах, нямам търпение да е утре и да се намажа стабилно.  Mr. Green

# 599
Погледнах я и аз днес в ДМ в мола в Бургас,беше 26,70  Зачудих и се,ама не я взех,хубаво е,че при вас е толкова намалена  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт