Търся електронна книга - тема 3

• 127 919
  • 733
  •   1
Отговори
# 210
Търся трилогията Кросфайър. Благодаря предварително!

пратих ти 1-ва и 2-ра книга Grinning

# 211
Има ли някой книга 5 от Братството на Черния кинжал- Освободена любов? Ще я пратите ли на
Скрит текст:

готово Sunglasses
Мерси, много ми трябваше  Hug

# 212
Здравейте, не съвсем по темата, но да попитам Blush Има ли някъде детска и юношеска литература, но нещо по-съвремено и по-актуално Thinking

# 213
  • Buffyworld
А интересна ли е тази поредица - Заслужава ли си ?  Братството на Черния Кинжал ?
 newsm78

# 214
За мен "Братството на черния кинжал" си заслужава,много ми е интересна и се надявам да има още книги от поредицата.В момента чета Пътеводителя, до 9 книга направо ги "изядох"  от четеца направо Simple Smile

# 215
  • Buffyworld
За мен "Братството на черния кинжал" си заслужава,много ми е интересна и се надявам да има още книги от поредицата.В момента чета Пътеводителя, до 9 книга направо ги "изядох"  от четеца направо Simple Smile

Благодаря за инфото Hug. Аз съм намерила само първа книга. Ако реша да чета, ще ми ги пратиш ли ?  Даже може би още днес ще започна първа книга .

# 216
Довечера ще ти пратя всичко което имам че няма как от служебния комп,тук нямам нищо.Поредицата е увлекателна хем любовна ,хем вампири и битки и в същото време всяка книга има неочакван край и лично мен ме оставя с желанието за още от историята Simple Smile Определено ми стана една от любимите поредици Simple Smile

# 217
  • Пловдив
Търся поредицата на Шерилин Кениън Нощни ловци, както и Реликвите без 1 и 2. Ще се радвам да получа и последната книга от Братството, тъй като PDF не ми го разчита. Благодаря предварително на отзовалите се. E mail- zikada@abv.bg

# 218
Здравейте момичета,
Дъщеря ми иска да прочете една книга. А щом една тинейджърка иска да чете бързам да намеря книгата.  Simple Smile Знам ли, до довечера може вече да се е отказала.  Laughing Книгата е "Крадецът на книги" на Маркъс Зюсакл. Ако някой я има в електронен вариант на бг моля да ми я изпрати. Като чета описанието доста ме впечатли. Може би ще я прочета и аз.
bory31@abv.bg
Благодаря предварително!

# 219
Да.помоля.за.последната.част.на.поредицата.на.Лайза.Клейпас-Хатауей?
 Praynig
Здравей те
да помоля и за бебето е мое ако я има някой!
Благодаря предварително
tleonidova@abv.bg

# 220
  • Пловдив
Здравейте момичета,
Дъщеря ми иска да прочете една книга. А щом една тинейджърка иска да чете бързам да намеря книгата.  Simple Smile Знам ли, до довечера може вече да се е отказала.  Laughing Книгата е "Крадецът на книги" на Маркъс Зюсакл. Ако някой я има в електронен вариант на бг моля да ми я изпрати. Като чета описанието доста ме впечатли. Може би ще я прочета и аз.
bory31@abv.bg
Благодаря предварително!

Книгата я няма на български в ел. вариант.Но наистина е страхотна.Според мен си заслужава тази книга да се има и на хартия Peace Аз лично я четох от библиотеката и след това си я купих Mr. Green

# 221
Здравейте момичета,
bory31@abv.bg
Благодаря предварително!

Книгата я няма на български в ел. вариант.Но наистина е страхотна.Според мен си заслужава тази книга да се има и на хартия Peace Аз лично я четох от библиотеката и след това си я купих Mr. Green

Лятна буря ,
Много ти благодаря ! В такъв случай след работа ще мина през книжарницата ! Simple Smile

# 222
Записвам се при вас!    bouquet

Търся трилогията на Сюзан Колинс - "Игрите на глада";
" Бебето е мое "  и  " Отразена в теб"    Благодаря предварително    bouquet

moni2000@abv.bg 

Последна редакция: ср, 19 юни 2013, 17:33 от minimo

# 223
  • Пловдив
Моля за "Аз преди теб" на български или английски.
poliass@abv.bg

Да кажа че имам And the mountains еchoed - Haled Hosseyni на английски в pdf формат.

# 224
Моля за "Аз преди теб" на български или английски.
poliass@abv.bg

me_before_you_moyes_jojo.epub:
http://dox.bg/files/dw?a=f09e85a4d5

Общи условия

Активация на акаунт