Търся електронна книга - тема 3

• 128 128
  • 733
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте,
търся  програма за декодиране на книги с код. Свалям от escape-bg.net, има много хубави книги, но голяма част от тях са заключени и имам проблем с четенето им. Благодаря за всякакво съдействие.

# 361
Здравейте,
търся  програма за декодиране на книги с код. Свалям от escape-bg.net, има много хубави книги, но голяма част от тях са заключени и имам проблем с четенето им. Благодаря за всякакво съдействие.

Пробвай с тази PDF Password Remover . Скоро и аз търсих тук и момичетата ме ориентираха. Много е хубава . Изчистих си всички кодирани ПДФ файлове. Ако се върнеш назад в темата ще видиш , че има и драги предложения. Мисля, че някой беше качил и сайт на онлайн разкодираща програма, но тя беше безплатна само за файлове до 5 МВ.  Simple Smile

# 362
  • гр.Сливен
Може ли "Как да се омъжиш за вампир милионер"
Благодаря предварително   bouquet

evito_bk@abv.bg

# 363
Търся "Магьосници на елементите" на Аня Басет  мерси предварително а и продължавам да търся Шерилин Кениън- кн. 4 "Танц с дявола- но цялата, до сега успях да се снабдя с първата 1/2 до към 164 стр. е превода, ако някой има др. 1/2 или направо цялата ще бъда много благодарна
madlenaivanova@abv.bg
изпратих ти книгите на Аня Басет- 1,2,3...да се влюча и аз с търсенето на "Танц с дявола" ако някой я има

# 364
Здравейте,бихте ли ми пратили Възраждането на Атлантида и Хрониките на Ник:Вечност?e-mail:lena_lm@abv.bg Simple Smile
Благодаря предварително!

# 365
Здравейте,бихте ли ми пратили Възраждането на Атлантида и Хрониките на Ник:Вечност?e-mail:lena_lm@abv.bg Simple Smile
Благодаря предварително!
Поискай ги    тук

# 366
 Simple Smile Heart EyesЗдравейте мили дами! Иска ми се да прочета "Мадоната на бадемите"и "Дъщерята на Сиена"Търся ги, след като прочетох "Тайната на Ботичели " и "Стъкларят от Мурано".Първата я свалих ,но е на руски.В тая жега нещо не ми върви много.Благодаря предварително.
zveti_kab@abv.bg

# 367
Момичета, някой има ли която и да е от книгите на Ана Годбърсън в електронен вариант? kreten4e@gmail.com благодаря :*

# 368
Здравейте,търся на Марисола-Топъл мед и пчелен восък и Суад-Изгорена жива (приемам и други от поредицата Преживяно) Ако може формата да не е pdf,че на киндъл е трудно за четене. Email pl_petkova@abv.bg Много ви благодаря,не съм в България и благодарение на Вас чета толкова много любими книги на моя език   bouquet Бих се радвала всички книги които излизат на хартия да ги има и в електронен вариант,на достъпна цена.Има толкова българи по света,които с удоволствие ще си купуват книги на родния език. В България хората купуват все по-малко книги,защото цената на книгата е висока спрямо заплатата,не може да работиш днес цял ден за да си купиш 1 книга,а може и да не ти стигне надницата. Не искам да влизам в подробности,защото ми е много болно и обидно,че хората не заслужават подобен живот.  Хубава вечер и предварителни благодарности за книжките.

# 369
  • В две мънички очи...
Търся "Магьосници на елементите" на Аня Басет  мерси предварително а и продължавам да търся Шерилин Кениън- кн. 4 "Танц с дявола- но цялата, до сега успях да се снабдя с първата 1/2 до към 164 стр. е превода, ако някой има др. 1/2 или направо цялата ще бъда много благодарна
madlenaivanova@abv.bg
изпратих ти книгите на Аня Басет- 1,2,3...да се влюча и аз с търсенето на "Танц с дявола" ако някой я има

http://cheti.me/kniga/tanc-s-dyavola тук има една - фен превод,  но не знам поредицата от колко книги е.

# 370
На някой да му се намира Училище за вампири - книга 8: Пробудена
П. С. Каст, Кристин Каст?!
Моля да я споделите на pupalana@abv.bg Благодаря!

# 371
  • София
Здравейте ,търся "Сексът и градът" и "Дневниците на Кари Брадшоу" в електронен вариянт.

Сърдечно благодаря на отзовалите се!

# 372
Здравейте ,търся "Сексът и градът" и "Дневниците на Кари Брадшоу" в електронен вариянт.

Сърдечно благодаря на отзовалите се!

И аз съм търсила "Сексът...", за сега без резултат. И аз я искам, ако някой я има.
"Дневниците" ги има на английски тук, ако те устройва: http://www.rulit.net/author/bushnell-kendes/carrie-diaries-get-295292.html

# 373
http://www.reeed.ru/lib/authors/kendes_bushnell_/-На този линк има доста книгжки на Бушнел за почитателите на руски език

# 374
  • гр.В.Търново при моя любим
Здравейте Hug

Може ли и тук да помоля да ми изпратите 2-рата и 3-тата част на трилогията "50 нюанса сиво" и С.Е.К.Р.Е.Т

Адреса ми е issi_82@abv.bg. Благодаря предварително Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт