Търся електронна книга - тема 3

• 128 083
  • 733
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте. Страхотна темичка! Търся електронен вариант на новата книга на Дан Браун - Ад.
Пуснах ти линк за сваляне  Wink

# 436
Здравейте. Страхотна темичка! Търся електронен вариант на новата книга на Дан Браун - Ад.
Пуснах ти линк за сваляне  Wink
Благодаря   bouquet

# 437
bory31, имаш поща  Simple Smile

Много благодаря!   bouquet

# 438
Много отдавна търся 'Езотерично посвещение' на Мариана Везнева.Моля,помогнете!

# 439
Здравейте, търся на Харуки Мураками "Кафка на плажа " в ел. вариант и моля някоя от Вас да ми прати "Ад" на Браун. Предварително благодаря!  sne_kaya@yahoo.com

# 440
Здравейте, търся на Харуки Мураками "Кафка на плажа " в ел. вариант и моля някоя от Вас да ми прати "Ад" на Браун. Предварително благодаря!  sne_kaya@yahoo.com
Имате поща  newsm10 newsm10

# 441
Много съм зле! Объркала съм си пощата - вярната е kaya_sne@yahoo.com  Ще помоля за ново изпращане  Grinning

# 442
Много съм зле! Объркала съм си пощата - вярната е kaya_sne@yahoo.com  Ще помоля за ново изпращане  Grinning
Дава ми невалиден имейл адрес. Пощата ми е margo_hpetkova@abv.bg  Пишете ми вие и ще ви върна като отговор

# 443
Здравейте,и аз се включвам с молба за  "Кафка на плажа "на Харуки Мураками в ел. вариант
e-mail: kremi73.bg@abv.bg
Предварително благодаря на отзовалите се  bouquet

# 444
  • София
Здравейте! Simple Smile
Получих новата книжка Опиянена от теб на Силвия Дей, но във acsm формат. Разбрах, че може да се отвори с Adobe Digital Editions 2.0, но нещо не се справям с програмата. Излиза ми някаква грешка и т. н.  
Ще може ли някой да я конвертира в pdf, doc/x. или epub ? Ще съм много благодарна.   bouquet

Ето линк към файла: http://dox.bg/files/dw?a=dce38f1137

# 445
Здравейте! Simple Smile
Получих новата книжка Опиянена от теб на Силвия Дей, но във acsm формат. Разбрах, че може да се отвори с Adobe Digital Editions 2.0, но нещо не се справям с програмата. Излиза ми някаква грешка и т. н. 
Ще може ли някой да я конвертира в pdf, doc/x. или epub ? Ще съм много благодарна.   bouquet

Ето линк към файла: http://dox.bg/files/dw?a=dce38f1137

И при мен дава грешка
Unable to download
 Error getting License.License Server Communication Problem
 E_LIC_ALREADY_FULFILLED_BY_ANOTHER_USER

Наистина ще съм благодарна, ако някой разбира от тези формати
 Praynig

# 446
 Heart Eyes Simple Smile  Може ли и на мен "Кафка на плажа"? И.................... от цялото си сърце ОГРОМНО благодаря и желая много слънце в дома ви!
zveti_kab@abv.bg

# 447
Кафка на плажа , я търся и аз
Скрит текст:
, blagodarq Heart Eyes

# 448
Ако може и на мен след това "Кафка на плажа"?  Simple Smile

mijjjka@gmail.com

bouquet

# 449
Смятам да го мъча тоя acsm формат Thinking...да видим дали ще се справя, при резултат ще драсна
2-3 реда Wink

Общи условия

Активация на акаунт