Търся електронна книга - тема 3

• 128 045
  • 733
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
Може ли някой да прати Вторият гроб отляво? Опитах се да го получа в Чети ме, но май са махнали книгата оттам. А ще може ли и трилогията на Катрин Панкол?
Скрит текст:
Приятно четене  Peace
Благодаря ти! Книгата на Даринда Джоунс може да се отвори, но трилогията е във файл, с който не мога да се справя.
В EPUB са, мини си ги през Калибрето да си ги направиш в какъвто формат искаш.

# 481
Има ли някой "Аз, вещицата" на Дебора Харкнес на свестен скан или в друг формат? Аз я имам, но скана ми е отврат (мисля че го свалих от Ескейп) и форматирането ще отнеме много време, а не ми се занимава.
Благодаря предварително!

# 482
.Ели. , за жалост май само този скан с недобро качество е наличен.
Аз вчера пробвах да го конвертирам в epub чрез Abbyy Finereader. Нищо не става, пълен е с грешки.

# 483
Може ли някой да прати Вторият гроб отляво? Опитах се да го получа в Чети ме, но май са махнали книгата оттам. А ще може ли и трилогията на Катрин Панкол?
Скрит текст:
Приятно четене  Peace
Благодаря ти! Книгата на Даринда Джоунс може да се отвори, но трилогията е във файл, с който не мога да се справя.
В EPUB са, мини си ги през Калибрето да си ги направиш в какъвто формат искаш.
Малко не знам какви ги върша с Калибрето  Wink , но се оправих горе-долу, благодаря още веднъж.

# 484
.Ели. , за жалост май само този скан с недобро качество е наличен.
Аз вчера пробвах да го конвертирам в epub чрез Abbyy Finereader. Нищо не става, пълен е с грешки.
Да и аз го пуснах през Абби-то, но се налага пълен прочит и корекции на компа, за да стане читаем. За съжаление нямам време да оправям за сега. Както и да е, дано някой го снима по-качествено.

# 485
Може ли да помоля за Третия гроб отсреща на Даринда Джоунс.
Имейла ми: tonia17@abv.bg

# 486
Здравейте, момичета. Искам да помоля за третата част от трилогията на Катрин Панкол - Катеричките от Сентрал парк са тъжни в понеделник, по възможност epub формат.   bouquet

kristina_kirilova@hotmail.com

# 487

Ето защо е махната:

Cheti.ME 26.06.2013 - 18:17 Изтрий

Здравейте!

Получихме молба от издателство Ибис да спрем обмяната на техни книги в сайта.

Според тях това чувствително вреди на бизнеса им.

За да не се стигне до по-сериозни последици решихме да спрем достъпа до техните книги добавени в сайта. Тъй като във Вашия профил има книги на Ибис Ви уведомяваме, че в най-кратък срок въпроснтие книги ще бъдат изтрити от сайта.

Искрено се извиняваме за ситуацията и се надяваме това да не ви дестимулира да обменяте книги чрез Cheti.ME!  : )

Поздрави,

екипът на Cheti.ME

# 488
Здравейте,
може ли да помоля ако някой има възможност да ми изпрати трилогията на Fifty Shades на miki761000@gmail.com.
Предварително благодаря.

# 489
  • Пловдив

Cheti.ME 26.06.2013 - 18:17 Изтрий

Здравейте!

Получихме молба от издателство Ибис да спрем обмяната на техни книги в сайта.

Според тях това чувствително вреди на бизнеса им.

За да не се стигне до по-сериозни последици решихме да спрем достъпа до техните книги добавени в сайта. Тъй като във Вашия профил има книги на Ибис Ви уведомяваме, че в най-кратък срок въпроснтие книги ще бъдат изтрити от сайта.

Искрено се извиняваме за ситуацията и се надяваме това да не ви дестимулира да обменяте книги чрез Cheti.ME!  : )

Поздрави,

екипът на Cheti.ME

Поредната тъпотия като торентите Mr. Green
Нали в Чети.ме не се качват книги, а само всеки потребител оповестява какви книги има в личната си библиотека (книжни и електронни), тогава какво ще трият и премахват? newsm78

# 490
  • Пловдив
Покрай новата книга на Браун реших да изчета и другите му. В читанка Изгубеният символ е премахнат. Ако някой го има ще се радвам да ми го сподели. За предпочитане в  epub.
E-mail ми е  zikada @abv.bg

# 491
Покрай новата книга на Браун реших да изчета и другите му. В читанка Изгубеният символ е премахнат. Ако някой го има ще се радвам да ми го сподели. За предпочитане в  epub.
E-mail ми е  zikada @abv.bg

http://www.rulit.net/author/braun-den/izgubeniyat-simvol-the-los … -free-183231.html

# 492
Благодаря за книгите Simple Smile

Последна редакция: пт, 28 юни 2013, 23:03 от Аея

# 493
Момичета, търся една книга на Съмърсет Моъм Острието на бръснача. Моля, ако някой я има да сподели.

# 494
И за да не е просто запис:

Търся на български:

1. С.Е.К.Р.Е.Т. на Л.Мари Аделин
2. Аз преди теб - Джоджо Мойс
3. Мемоарите на една кучка: Истината според Елена от Троя - Франческа Петрицо
4. Влюбени ангели - Лорънс Кейт
5. Обещай ми - Ричард Пол Еванс
6. Ухание на мрак - Марго Бъруин
7. Цветята на дъждовната гора - Марго Бъруин

Скрит текст:

Общи условия