Търся електронна книга - тема 3

• 127 725
  • 733
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна.
Регистрирах се току що във Филибуста.
Изтеглих си Ад на Дан Браун.
 Hug

# 526
Здравейте момичета, може ли някой да ми изпрати книга 3 от трилогията Кросфайър? daniblg@abv.bg

# 527
  • София
Здравейте момичета, може ли някой да ми изпрати книга 3 от трилогията Кросфайър? daniblg@abv.bg
Ааа, тази ако я има вече, я искам и аз Praynig

# 528
  • Varna
И аз се записвам за трилогията

# 529
Търся Опиянена от теб - книга 3 (Кросфайър).
Е-mail ми е: katiaivanova89@abv.bg

# 530
Може ли някой да ми прати Реликвите на смъртните, не знам колко от книгите ги има в електронен формат, но колкото и да са ще съм благодарна:)

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 30 юни 2013, 14:46 от LofYou

# 531
kremi173, благодаря!   bouquet

# 532
Ще бъда благодарна и на мен да  пратите  3-та  книга Опиянена от теб  , втората я прочетох за 1 ден. Толкова бързо  , че два пъти проверих дали няма още  Mr. Green

e mail 
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 30 юни 2013, 13:23 от Bluevelvet

# 533
kremi173, забравих да ти благодаря за линковете в предния пост. Нямам идея какво ще рече файловете да са конвертирани - изглеждат си като нормални PDF-и. Ако няма готови реализации на 2-ри и 3-ти том във FB2 или EPUB, аз също мога да ги прекарам през ABBY-то, да ги обърна в DOC, а оттам във FB2. Просто си мислех, че някой вече го е направил, след като намерих първия том във FB2. А пък ако решиш да го направиш, ще ти бъда много благодарен, щото днес има Формула 1, Уимбълдън и прочие спорт за гледане, при което рискувам да бъда лишен от едни топчести анатомични особености в по-късните часове на деня...  Grinning

.....Така....в epub i fb2 http://dox.bg/files/dw?a=8690930f6d  http://dox.bg/files/dw?a=4d0036e128  дерзай  Wink Mr. Green

# 534
Може ли някой да ми изпрати  Изворът -Айн Ранд  ,С.Е.К.Р.Е.Т -Л.Мари Аделин и Скитница-Стефани Майър. Благодаря предварително ! 

# 535
Здравейте момичета,
търся книгите на Лайза Клейпас от поредицата Хатауей, може ли някой да ме ориентира откъде да ги сваля или да ми ги изпрати - stele_to@abv.bg . Писах в cheti.me, но ще ходя на море, та трябва нещо да се чете и досега нямам отговор от момичетата там  Rolling Eyes

# 536
Може ли някой да ми изпрати  Изворът -Айн Ранд  ,С.Е.К.Р.Е.Т -Л.Мари Аделин и Скитница-Стефани Майър. Благодаря предварително ! 
Само Скитница имам и ти я пратих, приятно четене.

# 537
Може ли някой да ми изпрати  Изворът -Айн Ранд  ,С.Е.К.Р.Е.Т -Л.Мари Аделин и Скитница-Стефани Майър. Благодаря предварително !  
Само Скитница имам и ти я пратих, приятно четене.

Може ли и на мен да изпратите  книгата Скитница e mail:
Скрит текст:

# 538
Нещо на Людмила Филипова в електронен вариант??

# 539
Здравейте! Попадал ли е някой на ел.вариант на български на "Под купола" - Ст.Кинг?

Общи условия

Активация на акаунт