Търся електронна книга - тема 3

• 127 699
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
Много добри идеи -  и за качването на всичко, което го няма в Читанката, и
за тема в която качващите да допълват заглавия.
Аз нямам проблем да качвам. Имам известен проблем с конвертирането и най-вече с последващата редакция. Някои неща мога да изгладя в Аби, други не успявам. Не ми е съвсем ясен механизма, но може би постепенно и това ще се избистри.  Peace

# 571
Търся Дългата разходка на С. Кинг

Има я в Читанка  Peace
Нека преди да пишем тук, да проверяваме първо там  Wink

Да, благодаря. Преди малко пак проверих и я има. Странно, защото като проверявах през таблета, не успях да я намеря.  Thinking

# 572
  • Велико Търново
искам да помоля за втора и трета част на Игрите на глада ако има някакъв линк за сваляне  Simple Smile А като си попълня е-библиотеката и аз ще помагам  Hug

# 573
искам да помоля за втора и трета част на Игрите на глада ако има някакъв линк за сваляне  Simple Smile А като си попълня е-библиотеката и аз ще помагам  Hug

http://www.rulit.net/author/kollinz-syuzen

# 574
Здравейте, момичета:) търся си една книга,казва Страхът на мъдреца на Патрик Ротфус. Това е втората част на името на вятъра, ако някой може да ми я намери ще съм мноого благодарна.   bouquet мерсиии предварително!

# 575
  • USA, Steak State
Търся "Крадецът на книги"
Благодаря предварително

# 576
Момичета имам 3-тата част на Кросфайър в pdf формат, който я желае да пише на лични

# 577
  • Бургас
Здравейте,  имам проблем с регистрацията във Флибуста - не получавам мейл за активация, от вчера така. Дали някой може да помогне?
 Vapor, събрах цялата поредица БЧК, но е в mobi, ще я конвертирам в fb2 и ще ти я пратя да видиш дали се получава читаво, защото съм с киндъл и няма как да разбера какво излиза на четец.

# 578
Аз също се регистрирах вчера а не получих не получавам мейл за активация.

# 579
Момичета имам 3-тата част на Кросфайър в pdf формат, който я желае да пише на лични

bouquet

# 580
Здравейте,търся книгите на М. Мацантини и Крадецът на книги
Благодаря предварително   bouquet  !

# 581
  • София
Здравейте,  имам проблем с регистрацията във Флибуста - не получавам мейл за активация, от вчера така. Дали някой може да помогне?
 Vapor, събрах цялата поредица БЧК, но е в mobi, ще я конвертирам в fb2 и ще ти я пратя да видиш дали се получава читаво, защото съм с киндъл и няма как да разбера какво излиза на четец.
Здравейте, и аз така не получавах мейл за регистрацията във Флибуста, но се усетих, че сигурно е попаднал в папка СПАМ и там и беше. Погледнете дали и при вас не е станало същото.  newsm78

Ако може и на мен да пратите 3-тата книга от Кросфайър.
Скрит текст:
Или я качете във Флибуста-та  newsm47 , защото съм сигурна, че много хора ще я поискат.

# 582
Не,и при Спам-а няма нищо.Аз също чакам от няколко дни потвърждение на регистрацията...но,уви.
Да кажа,само,че и аз бих била благодарна да ми пратите и 3-те книги....,ако не се намери кой да ги качи в РуЛит(че,там нямам проблем със свалянето).
Скрит текст:

# 583
Аз лично няма как да я кача във Флибуста-та, защото днес си направих регистрация, ако някой има регистрация по-отдавна нека я качи. Laughing
А като пусна линк във форума и издателите ми пускат разни съобщения. newsm78

# 584
Мисля че успях да я кача във Флибуста, търсете я под КРОСФАЙЪР или Сильвия Дэй  , да видим дали се е получило newsm78

Общи условия

Активация на акаунт