По късни доби, с пресни впечатления от видяното, да изкажа и аз мнение набързо.

Първо, за мен двамата мечтаха заедно на глас. Кузей активно се включваше, той първи спомена за детето Али. И накрая каза, че също иска това за тях. По повод репликата да не изоставя брат си, смятам, че по-скоро визираше Гюней, и най-вече, желанието му неговите деца да се обичат взаимно, да нямат неговата съдба, неговата присъда с брат като Гюней. И накрая за бързия преглед от тази вечер, последната сцена на плажа мисля, че е реалност. Освен, че ми се иска да е така, на тази мисъл ме навежда фактът, че до сега в мечтите винаги ги даваха различно облечени, а в тази конкретна сцена Кузей си е със същите дрехи. Освен това, ако не се лъжа, докато бяха в полицията, Кузей се съгласи да се оженят възможно най-бързо, мисля нещо от сорта беше. А и гледайки я още във фрагмана, а и тази вечер, сцената остави в мен усещане, че е реалност, че са някъде само двамата, оженили са се по-рано от запазената дата ..... и нещо май им съобщиха, че стаята им вече е готова за тях, а

Та ще видим другата сряда, ще ни връщат да покажат какво са прескочили ли, към този финал ли ни водят, или пък след толко блянове ще минем и през това, но то няма да е точката.

Иначе в общите им сцени бяха много сладки, и не само на думи разказано, а ги видяха очите така, както им се е искало да ги видят.
Айде сега, лека нощ желая, утре може пак

СтраОтен пост Енигма...

)

, малко реалност искам, реалност... не държа да са 3 деца и едно ми стига, ма да е реално...