Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 92

• 36 071
  • 755
  •   1
Отговори
# 45
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
 Здравейте, дами  Hug
 По късни доби, с пресни впечатления от видяното, да изкажа и аз мнение набързо.  Peace
Първо, за мен двамата мечтаха заедно на глас. Кузей активно се включваше, той първи спомена за детето Али. И накрая каза, че също иска това за тях. По повод репликата да не изоставя брат си, смятам, че по-скоро визираше Гюней, и най-вече, желанието му неговите деца да се обичат взаимно, да нямат неговата съдба, неговата присъда с брат като Гюней. И накрая за бързия преглед от тази вечер, последната сцена на плажа мисля, че е реалност. Освен, че ми се иска да е така, на тази мисъл ме навежда фактът, че до сега в мечтите винаги ги даваха различно облечени, а в тази конкретна сцена Кузей си е със същите дрехи. Освен това, ако не се лъжа, докато бяха в полицията, Кузей се съгласи да се оженят възможно най-бързо, мисля нещо от сорта беше. А и гледайки я още във фрагмана, а и тази вечер, сцената остави в мен усещане, че е реалност, че са някъде само двамата, оженили са се по-рано от запазената дата ..... и нещо май им съобщиха, че стаята им вече е готова за тях, а  smile3503
 Та ще видим другата сряда, ще ни връщат да покажат какво са прескочили ли, към този финал ли ни водят, или пък след толко блянове ще минем и през това, но то няма да е точката.  newsm12
 Иначе в общите им сцени бяха много сладки, и не само на думи разказано, а ги видяха очите така, както им се е искало да ги видят.
 Айде сега, лека нощ желая, утре може пак  Peace

Ох, бях тръгнала да се потапям...ама не мога да не те отразя.

СтраОтен пост Енигма... newsm51 newsm51 newsm51

# 46

Лека на драгите зрителки и цялото българско човечество!

Два часа стана неусетно в шеги и закачки. Утре съм цял ден в офиса и не знам дали ще имам възможност да влизам при вас, моля не пишете много.  Rolling Eyes

Енигма   bouquet

# 47
  • Варна
Енигма Hug Heart Eyes

# 48

Ех, Дидко, лягам с блажена усмивка на уста!  Two Hearts thumbsup

# 49
  • Варна
Една деколтензия , за тези които още не са си легнали Laughing Laughing Laughing Heart Eyes

# 50
Вай, под чаршафа ме извади!  Heart Eyes  Heart Eyes

# 51
  • Варна
Kuzey ile Cemre'nin aşk kaçamağı!
Kanal D ekranlarında yayınlanan Kuzey Güney dizisinde bu hafta heyecan dolu dakikalar yaşandı. Suçsuz olduğu anlaşılan Kuzey, Cemre'yi kaçırarak ona büyük bir sürpriz yaptı.

http://gecce.com/dizi-galeri/dizi-ozetleri/kuzey-ile-cemrenin-ask-kacamagi

# 52
  • Варна
Translation of the Kuzey waking up Cemre scene!

KUZEY KISSED CEMRE TO WAKE HER UP! (loved this Simple Smile)

Kuzey: It's me, it's me don't panic
Cemre: Kuzey, have they let you go (the police)
Kuzey: No, I escaped, escaped
Cemre: What?

KUZEY LAUGHS

Kuzey: No they let me go
Cemre: i can't believe it, your free
Kuzey: From now on it's for Baris to worry about
Cemre: What do you mean?
Kuzey: What do you mean, what do you mean? rather hijm than me right?
Cemre: of course
Kuzey: Theyve been questiong his mother, he doesnt have much of a chance.
Cemre: i can't believe it
Kuzey: He must of killed him & then ran
Cemre: His must know, she's lying for him
Kuzey: I dunno if it will come out but i'll tell you this his going to hide, run away.
Cemre: If he has done something then itll come out in the end. Kuzey I'm so scared.
Kuzey: If he really has done something he will be shit scared & the police will sort it. If he has done it noone will stick by his side now.
Anyway you sort yourself out, wash your face. I better go out to them (gulten & handan) otherwise they will get the wrong idea & wonder what this boy (him) is doing in your room. It's rude.

GULTEN THEN START'S TO COUGH TO INTERUPT THEM!

Cemre: Come com mum
Kuzey: Come aunty gulten
Gulten: Aayy your faces are laughing & happy again, i'm so glad.
Kuzey: The god we have loves us, we loose everything & then find it again, isnt it?

GULTEN LAUGHS

Cemre: Because of your stupidness
Gulten: Aayy thats no way to talk
Kuzey: Yah, your eyes are already red & puffy, they'll get bigger & make your ugly face even uglier

KUZEY LAUGHS!

Gulten: Ay you, look at yourself. Come im going to make tea, there's simit, cheese and melon outside. We'll all eat together.

Cemre to Kuzey: You sleep here if you want?
Kuzey: If I sleep there I won't wake up for hours
Cemre: What if I kissed, would you still not wake up?
Kuzey: How, show me
Cemre: A kiss like this (cemre kisses kuzey)
Kuzey: I didn't understand, you'll have to show me again (i loved this!!!)

CEMRE GIVES HIM DOUBLE KISS ON CHEEK & NECK
KUZEY IS LOVING IT BUT TELL'S HER TO STOP!

# 53
Добро утро, момичета и хубав ден !!! Hug

https://www.youtube.com/watch?v=5xGX7vr49s0

След такава серия, щастлива съм... Hug
Джемре и Кузей - тази изстрадана, чиста, красива,  любов, така жадувана от нас да се случи през тези две години, дочакахме  Praynig
да пребъде с много, много дечица...добри и красиви, като  любовта им   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: чт, 13 юни 2013, 08:00 от allisas73

# 54
Добро утро, къзлар  Party  Hug

Да си кажа и аз мнението за серията, т.е. основно за втората част, щото само нея видях  Joy Joy Joy Шегувам се  Wink

Та: като цяло серията ми хареса, Джемре и Кузей бяха много сладки, чудесно се задяваха и закачаха, въпреки проблемите около тях. Тук визирам реалния живот, не мечтите. Дори в полицията, когато очакваха да пуснат Кузей се шегуваха и усмихваха. Ама много мечти бе  Crazy , малко реалност искам, реалност... не държа да са 3 деца и едно ми стига, ма да е реално...

За последната сцена съм почти 100% истина, че е истина, има малко скок във времето. А следващата серия ще ни върнат назад, да ни покажат какво се е случило след намирането на Симай. Ако не са хванали Баръш, то поне със сигурност го издирват.

Гюней беше добричък тая серия, с изключение на това, когато всички бяха в полицията, нещо пак клъвна Джемре, ма толкоз бързо говореха всички, че дори и да съм го чула, не съм имала време да го напиша. Ама аз сега съм самичка, ще си пусна някои ключови моменти, на спокойствие да чуя и ако има нещо ново ще напиша тук, да видят всички  Hug

Кузей и тая серия не разбра, че Джемре и Гюней са се срещали, подозирам, че следващата вече ще научи, макар че може сценаристките да не наблягат на тоя момент. Може би самата среща имаше за цел да покаже никаквото разбирателство между двамата и Кузей да го няма в цялата схема  Peace

Абе имам си забележки - малко ми идват пълнежи тук там, с Хюсюк ни занимават, а го бяха отсвирили тотално по едно време, интригата Айнур - Хандан напредва със страшна сила, има си бош - бош моменти, ама явно във всички сериали си е така  ooooh!

Иначе съм съгласна да гледам пълнежи, само тия двамцата да са щастливи накрая и да са живи, най-важното  Praynig
Не знам за вас, ама аз нямам усещането, че сериала свършва - ми на то полицията там й трябва още 10-на серии да разкрият убийството на Сюмер. Добре, че Кузей се захвана, Шереф пак подскачаше като млада козичка из коридорите без да свърши нещо съществено  Laughing

# 55
Хелънчо, снощи към 12 часа експлоръра пак се скапа, трябваше да минавам на друга програма, отказах се.
Сутринта се залепих във форума и преди да видя края , прочетох вас...
Благодарности на теб и Зизу за преводите.
Благодарност на момичетата-мечтателки за коментарите, снимките, най - вече на Дидка,и за пуснатия диалог, и наистина чудесните снимки.

Цветенца за всички вас, момичета,

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 56

Гюней беше добричък тая серия, с изключение на това, когато всички бяха в полицията, нещо пак клъвна Джемре, ма толкоз бързо говореха всички, че дори и да съм го чула, не съм имала време да го напиша.
Джемрето изсъска защо Г. е дошъл в полицейското, само да попречи на Кузей, и той й отговори, че щом е решила да се жени за Кузей, животът й ще мине по тези коридори/ тези на полицията.

# 57
Значи: в полицията когато всички дават показания

Първо е човека, видял Кузей когато ходеше да търси Сюмер - той казва, че е говорил с него пред врата на Сюмер, видял му се подозрителен Кузей, даже изказа предположение, че може Кузей да го е убил след тяхната среща, защото изглеждал ядосан.

После Гюней: Казва, че нямал отношения със Сюмер, много се изненадал когато видял смс-а, а Кузей веднага се обадил по тел, но Сюмер не вдигнал и Кузей тръгнал към апартамента му.

После полицаите си говореха, че телефона на Сюмер го няма, както и пистолета, с който е убит. Единия полицай изказва мнение, че Кузей може сам да е пратил смс от телефона на Сюмер, а после се правил на ядосан пред майка си и Гюней, номера правел общо взето. Шереф го защитава, казва, че ще потърсят разпечатки от мобилните оператори, за да видят кога точно е пратен смс-а, казва, че Кузей не може да е убиеца, той го познавал, не било възможно. На него акъла му бил другаде, вечеряли са заедно, Шереф щял да усети, ако имало нещо подобно.

Обаче другия полицай пита защо като е отишъл у Сюмер, защо не е казал в полицията, това към Шереф.

После Хандан излиза - казва, че е дала показания. Разказва: Гюней веднага се обадил на комисаря, да не стане някоя беля - веднага щом Кузей хукнал към Сюмер
Сами веднага казва, че вече си е довлякъл белята.
Джемре защитава Кузей, пита как така Кузей би го направил, каква да е причината за това убийство.
И ето я Зейнеп в действие: Казва, че всички знаят как Али и Кузей потрошили колата на Сюмер преди време, пребили го самия него, сега всички нямало ли да питат защо са го направили. После казва, че ще излезе наяве и историята им със Симай
Хандан й казва да мълчи, да не споменава тия неща, че и стените имали уши
Зейнеп й отговаря, че полицията вече знаела за тия случаи
Джемре се ядосва и пита Зейнеп каква роля имала Симай, пита Симай ли била сега в живота на Кузей?

После Кузей се ядосва на полицая, че го пита за връзката Симай - Сюмер. Казва, че това изобщо не го засягало, той изобщо нямал пръст в цялата тая работа.

В къщата на Баръш: Полицаят преглежда ръкавелите на Баръш и казва, че намереният не е сред тях. А другия заключава, че в такъв случай търсят мъж - убиец.

# 58

Гюней беше добричък тая серия, с изключение на това, когато всички бяха в полицията, нещо пак клъвна Джемре, ма толкоз бързо говореха всички, че дори и да съм го чула, не съм имала време да го напиша.
Джемрето изсъска защо Г. е дошъл в полицейското, само да попречи на Кузей, и той й отговори, че щом е решила да се жени за Кузей, животът й ще мине по тези коридори/ тези на полицията.

Мерси, това не го бях чула.. Сега преглеждам първата част на серията.

# 59
Интересно е защо финалната сцена беше без К. и Дж, а само самотния бряг и скалите в далечината.
Много оптимистичен финал, наистина.

Общи условия

Активация на акаунт