Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 92

• 36 169
  • 755
  •   1
Отговори
# 315
Е да, има моменти на надуване на перки, ама то си е в реда на нещата, все пак тя му е либето. Но весел, отпуснат, естествен, истински беше не само пред Али, а и когато бяха тримата. Много ги харесвах в тези сцени, имаше някакво безгрижие в началото. После филма тръгна в друга посока.  Жалко, че лишиха Кузей от дясната му ръка. Такъв приятел и приятелка искам, и за щастие имам няколко такива да ме крепят, когато залитам към паважа в тежки моменти.

Аз нямам предвид само надуването на перки ! Когато е с Джемре, го усещам как се старае и да и хареса / можеш да си представиш как ме дразни в такива моменти !  Mr. Green/, да и угоди....С Али нямаше такъв проблем - беше истински !  Peace

Лека нощ !

# 316
Добро утро,момичета!
Приятна и спокойна събота на всички!!!
Тия,двамката да не би да са в РАЯ???
Може ли-лято,плаж,хотел, стая ги чака,а да няма жив човек наоколо?Само един,дето ги извика,ама той може да е от обслужващия персонал на ангелите /или там,както им се вика в тяхната религия/......

И все пак,в известен смисъл,филмът наистина има хубав край!Те са заедно,въпреки всичко!Даже и да не се състои сватбата,даже и да не са  luvbed-не това е вай-важното!Най-важното е,че искат да имат общо бъдеще и общи мечти!И Али и Демет не успяха да стигнат до сватба,но всички знаеха и ги възприемаха като едно цяло!
Така,че-това вече е щастлив край на пътя,който извървяха двамата!!!

Последна редакция: сб, 15 юни 2013, 06:51 от usmivkata20

# 317
Добро утро, Усмивчице !
Добро утро , момичета-мечтателки !
Благодаря ти за чудесното кафе и мнението, което напълно споделям.

Хубав ден и да пребъде любовта  Heart Eyes

# 318
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Добро утро дами Hug Hug Hug

Усмивке, Heart Eyes може...ама не е ли много да ги затрият и двамата?
Мене пустия плаж не ме тревожи. Това, че няма хора не е основание да го мисля за рая.
Мое мнение. Предпочитам да са живи, пък натам картинката е ясна. Peace

# 319

Добро утро...

Е кво направи сега, Лудостче  Hug - разрева ме рано - рано на РД на детето  Confused
Имаше живец  1-ви сезон с този Али, толкова бяха сплотени заедно, толкова много си пасваха...  Confused Пфуууу, Ръза много добре си играеше ролята, защо го бастисаха така гадно... (че като чета май и в Карадайъ ще му видят сметката, язък... все му убиват героите  ooooh! )

И кво разправяте - Гюней ще иде да се бие със Сюмер за честта на Али, ще го пребият като куче, почти до смърт... М? Щото той му е брат, нали, ще го защити... Видяхме го Гюней как защитава  Crossing Arms

Никакви прошки на финала, няма начин... След всички спомени за Али, които изгледах благодарение на Лудостчето  Heart Eyes , съм категорична - Гюней не заслужава Кузей да му е брат, не заслужава прошка.
Кузей може и да се държи с него нормално, но в сърцето си има друг човек и това е Али. Гюней е само на книга негов брат.

Ай стига толкоз за Али, че... буцата пак ми заседна  Confused

# 320
Зизу, или двамата или никой от тях. Неразделими са ! Според мен-де.
Или в рая или на земята, но заедно.

# 321

Любов ти ще ме умориш от смях представям си на живо какъв смях е с теб  Joy
Питай тия дето ме познават...къде минем следа оставям. Laughing Laughing Laughing Голема съм купонджийка  Joy Joy Joy Ский ся... Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:
Заминавам  с една агенция за първи път в Истанбул. Решавам,че ще пия шампанско на Босфора и ще рева. Естествено съм си помъкнала чаши от БГ. Та грабвам аз 4 ''цептера " от къщи и ще ходя да плача. Обаче преди тва ще ходя в Долма Бахче сарай. Първо ми конфискуваха шампанското...после влизам със железните чаши в двореца. Те в чантата ми. Кат се врътнем резко и шибнем парапета...вклчва се алармата...настава смут...разбира ме се, простено ми е. После внимавам ама дрънкам.
Та, на следващата година отивам пак в агенцията. Оня като ме виде и само вика..."О, аз те познавам, миналата година 18.03 червения автобус  и ти пуска алармата в двореца. Конфискуваха ти алкохола...хаххахаха" Та така...сметай за ква откачалка иде реч. Joy Joy Joy

Хахахахахахахахахаха  smile3532 rotfImao rotfImbo ох, благодаря ти, джанъм, за тоя пост, как съм се смяла, не е истина...  Laughing Аре, идвай вече, да се видим де  Hug

Еми, това сте вие, как да не ви обича човек всичките - едните ме разплакват, другите веднага след това ме разсмиват, чета постовете, усмихвам се, отговарям ви понякога на глас с "Да, беее", или "Ей, уби ме с т'ва" или "Ехееее, супер"....

Ставам, че детето дойде да си търси тортата  hahaha

# 322
  • Варна
Добро утро!  Nature Sun With Face Хубав ден! newsm76
Хел Heart Eyes Hug  Да е жив и здрав малкия сладур, много да те слуша и радва nbirthday

# 323
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Хел, Heart Eyes Hug Hug Heart Eyes Да ти е живо и здраво синчето. желая му много късмет и безоблачно детство! newsm59  Gift Tada newsm18 newsm18

# 324
Хелънчо , ЧРД на малкия сладур и от мен ! newsm51

Да има щастливо детство и много да ви радва ! Hug

# 325

Момичета, един от моментите, които ми задържаха вниманието дълго време...
Какво ли ще си мисли Гюней след тази среща ?
Жената, която е обичал-Джемре го изостави и избра брат му , като се осмели да му каже истината в очите.
Жената, която той избра за свой билет за друг живот, която носи детето му, изпитва ужас от него.
Дали нещо няма да пробуди съвестта му ? Да си зададе въпроси къде сбърка ?
Дали няма да опита сближение с Бану накрая и да даде благословия на Кузей и Джемре...
Да извърви пътя на своето покаяние...

# 326
  • Варна
Алиса Hug Heart Eyes, за Бану все си мисля, 4е с тази лудост, театър играе, дали не се прави пред Гюню newsm78 Знаем нейните "луди" моменти, но и в същото време как трезво мислеше newsm78
Това вид проба ли е спрямо него и аз се 4удя newsm78 Ина4е наистина той забрави, за това, 4е тя беше билета му ooooh!

# 327
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Хелъвчо, честит ти празник, мила! Да ви е живо и здраво детенцето, да порасне голямо и умно, хубаво като на мама любимеца, да ви радва много, мноооого! newsm59  ura Tada bdbaloni baloni hbday family6

ПС - Хелъвчо го сбърках  но после много харесах сбърканото и го оставих, мисля, че ти подхожда - хем love, хем лъв..

# 328
Хелъвчо, честит ти празник, мила! Да ви е живо и здраво детенцето, да порасне голямо и умно, хубаво като на мама любимеца, да ви радва много, мноооого! newsm59  ura Tada bdbaloni baloni hbday family6

ПС - Хелъвчо го сбърках  но после много харесах сбърканото и го оставих, мисля, че ти подхожда - хем love, хем лъв..

Светле, Хелъвчо е супер Wink Благодаря за пожеланията  Hug

Диди, Зиз, Алиска - благодаря ви, момичета  Hug

# 329
Хел,  Heart Eyes честит празник! Да е жив и здрав малкия зайко, да има щастливо детство и красиво бъдеще! Нека да расте заобиколен от любов и безкрайно много усмивки и много, много, много да ви радва!    

Лудостче,  Heart Eyes настръхнах от клипчетата, които си качила. Разплака ме. Музиката, която пускаха на моментите Али - Кузей е най-яката от всички останали мелодии.  Hug А на Кузей в началото страшно много му личи, че е влюбен в Джемре.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт