Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 92

• 36 132
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

# 496
Зейнепки, Hug да знаете готвя тържествата. За нашия финал. Кузей отсвирва Джемре. Опирам се само на логиката на филма. Никакви фрагмани, озети и други манипулации. Апокапипсисът започва. Вторият озет, ако го има ще е страшен.

Ама нали няма да има дрес код, че от рокли вече бактън !  Laughing
Hug Мястото е много специално и без дрес код.

Дафне,  Hugтам съм, независимо от финала.  bouquet

За къде се лустросахте пък сега?  newsm78
Много мислех да поканя десетина АнтиДжемрейки  bouquet на вилата за финала на филма, ама пусто съм на работа в Истанбул!  ooooh! 

# 497

Коя от папараците ще ме поздрави с една снимка на Кузей седнал на пейката от миналата серия бос по мокасини?  Hug Така обути най ги харесвам омбретата.  Crazy

# 498
Зейнепки, Hug да знаете готвя тържествата. За нашия финал. Кузей отсвирва Джемре. Опирам се само на логиката на филма. Никакви фрагмани, озети и други манипулации. Апокапипсисът започва. Вторият озет, ако го има ще е страшен.

Дафне, официално заявявам, ако Кузей се събере със Зейнеп за има-няма две серии ще ти се кланям дОземи!  Peace
Hug Не искам нищо от Вас, винаги съм писала, че ще се изкефя ако съм разбрала знаците на антроположката. Зейнеп е част от отворения финал, след отсвирването.

Скромността краси човека!

А ако финалът е отворен каква ти е гаранцията, че точно Зейнеп му е писана в бъдещето, защо не на Демет някоя колежка стюардеса например. На тоз левент нещо по-харно ще му отива на бизнес фасона, не мислиш ли?  Laughing
HugАми, защото е героиня от филма. И част от присъдата. Требе да има конккретен образ. И ще предизвика много дискусии. Имаше много показателен разговор между Дж и Зейнеп, с него намекнаха. Тогава беше още злодей, и си знаех, че ще я реабилитират точно с тази цел. Което и стана. И никога не оплюх Зейнеп.  Щото си мисля си, че ще е до Кузей накрая.

# 499
# 500

# 501
  • Варна
Емили Heart Eyes Hug И сега ще те питам, виждаш ли това което и аз виждам Joy Joy Joy

# 502
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Коя от папараците ще ме поздрави с една снимка на Кузей седнал на пейката от миналата серия бос по мокасини?  Hug Така обути най ги харесвам омбретата.  Crazy
Транкильо мухееер..ке паса...само да не те фане конюктОСКИФ от омбрето... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 503
# 504

Ее, знаех си, че мога да разчитам на вас!
Дидко, Лудост  newsm51

# 505
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Емили Heart Eyes Hug И сега ще те питам, виждаш ли това което и аз виждам Joy Joy Joy
Аз видЕх...видЕх... Joy Joy Joy Joy Joy

# 506
Лагуниии,  Heart Eyes Hug Heart Eyes
Шани, ми то нашето не се губи, тъкмо като се прибереш, ще полеем финала !  Peace
Пък да видим и армаганите !  Wink

# 507

Ай развали ми романтиката хахаха виждам аз всичко  Joy rotfImao rotfImbo

# 508
# 509

Ее, знаех си, че мога да разчитам на вас!
Дидко, Лудост  newsm51

Моля ти се стига да съм на линия всичко за сериалчето ми е на първа страница Simple Smile

Диди мацко в теб не се и съмнявам ти си много добра в снимките   Peace  Hug

Общи условия

Активация на акаунт