Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 92

• 36 181
  • 755
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Бой4е Heart Eyes Hug, надушваш ти, знаеш кога Hug Laughing Laughing Laughing

# 541
  • Варна
Лека нощ моми4ета Heart Eyes, до утре! Heart Eyes

# 542

Бойче, Бойчеее, имаш връзка с космоса то е ясно!   Joy Joy hahaha hahaha
Е кво чудно ма Емо Heart Eyes? Ние от кога сме с факсове от ''кораба майка''? Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Няма чудно! Тя Бойка винаги знае кога да влезе, знае и че Киво е извънземно, ами ... и тя е фром аут ъф спейс значи, като нас.  Crazy

Лека, Диди!  Heart Eyes

# 543
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Няма чудно! Тя Бойка винаги знае кога да влезе, знае и че Киво е извънземно, ами ... и тя е фром аут ъф спейс значи, като нас.  Crazy

Лека, Диди!  Heart Eyes
Е, тва ми Ареса... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 544

Но отдавна забелязвам, че само Джемрейките забелязват качествата на Кузей, Зейнепките не са така активни в мненията си относно неговите преимущества. Що така? Ние ли сме толкова повърхностни, че отразяваме изгледа му, те ли са прекалено духовни?

# 545
  • Варна
Добро утро!  Nature Sun With Face Хубав ден! newsm76
Благодаря на моми4етата за компанията снощи Heart Eyes, много хубав сън сънувах newsm76
Емили Hug Heart Eyes, повърхностни сме, щото преди сън се говори за хубави неща Heart Eyes, а не за Гюню-Муню , кръв и пистолети ooooh! ooooh! ooooh!
Аз с такива мисли заспивам, и с такива се събуждам Heart Eyes newsm76 Heart Eyes

# 546
Евала на Рускините, Не са се оженили. Пръстенът е на дясната ръка на К.т.е. на старото място/.Виждало се ясно.
Аз не отдавам голямо значение на този факт . Дали са се оженили или не - това е просто една формалност. Peace
В момента повече ме вълнува какво е намислил Гюней и какво е това нещо, което му е толкова важно ? Thinking

Добро утро,момичета!Спокоен и отмарящ ден на всички!
Госпожата,според мен Гюней търси чрез тур-оператори къде са заминали двамата!И този въпрос е отправен към тях-дали са ги намерили,къде са отседнали!И друг вариант-може да се обажда на летището и да пита за къде са излетели също!

# 547
Добро утро, момичета !  Hug
Усмивчице , и аз първо това си помислих, не смея да мисля на какво и способен,
но въпреки всичко, иска ми се някакво помирение накрая , вместо кръв, за да бъде пълно щастието на Джемре и Кузей.
Толкова изстрадаха миличките, заслужават да бъдат щастливи.
Тази любов - чиста и красива , заслужава да пребъде !

# 548
  • Варна
Поздрав за вси4ки КуДжета, с отново невероятното клип4е на Мелани Heart Eyes newsm76 Heart Eyes

# 549
# 550
Добро утро! Hug
Дидко  Heart Eyes благодаря ти за прекрасното клипче!  bouquet
Благодаря и на всички останали за снимки и клипове!  bouquet
Гледам, снощи до късно сте обсъждали природните дадености на Кузи, а ? Joy Joy Joy
Знаете ли на мен какво ми хрумна току-що? Дали това, което на Гюней не му трябва спешно не е пистолет ? Защото онзи предишния, с който се простреля го прибра полицията, нали ? А сега изникна още един.... какво ли е намислил този късия  newsm78

# 551
Дами, наистина не мога да си представя Г. да обикаля Истанбул и да търси адреса на К/Дж. Трябва да ги издирва един месец. С куция крак и патериците. Естествено, че търси нов пистолет. Старият го прибраха. Никой няма да помрачи щастието на влюбените на плажа, ама след това.......

# 552
Най-големият шамар за Куджетата ще бъде ако дадат К. и Дж. да си спинкат като братчета на спалнята или са си взели различни стаи. Не смее да докосне девица... Joy Joy Joy С другите беше лесно.
Бяха от занаята. Joy Joy Joy

# 553

Момичета, ето ви 1 част на 78 серия с рус. суб. Приятно гледане!  bouquet

# 554
  • Варна
С това деколте, едва ли Кузи ще я погледне като сестри4ка  ooooh! ooooh! ooooh!Joy Joy Joy

Фен4е Heart Eyes Hug  love001

Общи условия

Активация на акаунт