Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 92

• 36 082
  • 755
  •   1
Отговори
# 435

Дафне,  Hugче от какво да се стряскам, мило ? Да е нещо, което не съм очаквала, а то .....
Знаеш, че аз никак не долюбвам Гюней, но сега ми стана мъчно за него ! Ако и сега не се вижда колко е отчаян и погубен, не знам кога. Пък и не ме интересува кой какво вижда - аз виждам това . Peace
Гюней обича брат си, пролича си по начина, по който гледаше и галеше снимката ! И абсолютно правилно, е закрил Джемре - когато нея я нямаше в картинката, нещата бяха различни. Ако нея я нямаше в картинката, нещата и сега щяха да са различни. Peace

Hug Много ме разстрои Г. Нека най-напред  изтрепе влюбените, пък тогава някои потребители да злобеят.

# 436
Здравейте Hug
Днес беше супер Grinning
Аз пък съм учудена от Гюней! Не му ли писна на това момче, не претръпна ли, що ли newsm78
Това неговото си е мономания, наречена Кузей! От него е обсебен, а Джемре е само брошка!

# 437

Дафне,  Hugче от какво да се стряскам, мило ? Да е нещо, което не съм очаквала, а то .....
Знаеш, че аз никак не долюбвам Гюней, но сега ми стана мъчно за него ! Ако и сега не се вижда колко е отчаян и погубен, не знам кога. Пък и не ме интересува кой какво вижда - аз виждам това . Peace
Гюней обича брат си, пролича си по начина, по който гледаше и галеше снимката ! И абсолютно правилно, е закрил Джемре - когато нея я нямаше в картинката, нещата бяха различни. Ако нея я нямаше в картинката, нещата и сега щяха да са различни. Peace

Hug Много ме разстрои Г. Нека най-напред  изтрепе влюбените, пък тогава някои потребители да злобеят.

Аз вече направих и обосновах предположението си за това, какво ще направи Гюней.  Peace Гледайки трейлъра, си мисля, че ще се окажа права.

# 438
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Здравейте Hug
Днес беше супер Grinning
Аз пък съм учудена от Гюней! Не му ли писна на това момче, не претръпна ли, що ли newsm78
Това неговото си е мономания, наречена Кузей! От него е обсебен, а Джемре е само брошка!
Heart Eyes Hug Да ти кажа...и аз това се питам... Thinking
Обаче не мисля, че ще стреля.  Peace

# 439
Гледах за 30-ти път фрагмана и се чудя...дали пък Гюней не си заминава? Дали пък не е решил да се оттегли и да е пуснал съобщение до брат си с пожелание за дълго семейно щастие?
Може да е решил да се пуца, пък да е премислил.
Не мога да повярвам, че ще гръмне някой.

Дафне, Hug сватбата е минала и потурите са паднали. Много е разголена Джема за неомъжена девойка. Laughing

# 440
 Много ме разстрои Г. Нека най-напред  изтрепе влюбените, пък тогава някои потребители да злобеят.

Аз пък не виждам някоя от нас да злобее . Ние сме доволни от фрагмана, няма за какво да злобеем.
 А на мен пък въобще не ми е мъчно за Гюней  ooooh! как може да се жали човек, който сам си направи всичко. Откачен ли е, комплексар ли е, обсебен ли е... не знам какъв е, но той имаше и продължава да има обичта на брат си...нима не видя, че брат му е готов на всичко за него newsm78 дори и след мръсотиите, които той му причини ? Каква е тази негова сбъркана обич, та не я видях цели 2 години? С какви действия от негова страна ми доказа, че обича брат си ? Съжалявам, ама аз от такава обич като неговата, паля с 200 и изчезвам по-далече. Предпочитам да не ме обича толкова маниакално  Joy Joy Joy
Или  newsm51

# 441

Айде, всички на фрагмана!  Кой разбира тук се спира!

Аз бях от тези, които предположиха сватба, реалност и заминаване на курорт. И се радвам, че си гледам моя филм! Гюней в затвора, гледа лошо, вади пищаци. Момента с чантата си го представям така - тръгнал да бяга/да влиза в затвора, отива да се сбогува с Джемрето, Гюла издава, че двамата са заминали, той се надъхва в последствие. Нещо такова си представям. Този пистолет, ако ще гърми това ще бъде в последната серия га че ли, ама надали.

След днешния Видовден само се чудя, защо чак сега на финала се събрахме на живо девойки Зизу и малкото Змейнепче, Фенка и систъра, Или?  Hug Много съм доволна, че направихме срещата! Ще повторим, нали?  Heart Eyes

# 442
Гледах за 30-ти път фрагмана и се чудя...дали пък Гюней не си заминава? Дали пък не е решил да се оттегли и да е пуснал съобщение до брат си с пожелание за дълго семейно щастие?

Дафне, Hug сватбата е минала и потурите са паднали. Много е разголена Джема за неомъжена девойка. Laughing

Точно това си помислих и аз, тръгнал е нанякъде, но може от автобуса или самолета да го върнат и ...  зад решетките. Не съм настроена пораженчески. Няма да им прекъсне рахата.

# 443

Дафне, Hug сватбата е минала и потурите са паднали. Много е разголена Джема за неомъжена девойка. Laughing[/b]
Hug Що, се впечатляваш. В Анталия беше къде, къде по разголена. Даже не беше и годеница. Ако е паднал Олмаза, няма да е с такъв пуритански бански. И поне една целувка в устата. Погледни само каква прегръдка. Играят си като приятелчета по плажа.

# 444

Точно това си помислих и аз, тръгнал е нанякъде, но може от автобуса или самолета да го върнат и ...  зад решетките. Не съм настроена пораженчески. Няма да им прекъсне рахата.
Екзакли! Peace
Няма какво да се разстройваме, до като не видя SON-а, вярвам в щастливия финал.

# 445
Евала на Рускините, Не са се оженили. Пръстенът е на дясната ръка на К.т.е. на старото място/.Виждало се ясно.

# 446

Дафне, Hug сватбата е минала и потурите са паднали. Много е разголена Джема за неомъжена девойка. Laughing[/b]
Hug Що, се впечатляваш. В Анталия беше къде, къде по разголена. Даже не беше и годеница. Ако е паднал Олмаза, няма да е с такъв пуритански бански. И поне една целувка в устата. Погледни само каква прегръдка.
Hug Абе, така е...ама и не е, не сме видели всичко, това все пак е един фрагман с три изречения. Пък нали не смяташ, че като са се оженили ще тичкат по плажа вместо да къртят ламперията в стаята? Joy Joy Joy

# 447
Евала на Рускините, Не са се оженили. Пръстенът е на дясната ръка на К.т.е. на старото място/.Виждало се ясно.
Аз не отдавам голямо значение на този факт . Дали са се оженили или не - това е просто една формалност. Peace
В момента повече ме вълнува какво е намислил Гюней и какво е това нещо, което му е толкова важно ? Thinking

# 448
Еми  newsm51 появи ли се, джанъм? Естествено, ще повторим! Heart Eyes
На мен прегръдката си ми е супер! Ако не са се оженили Дафне, интересно как ще са в една стая newsm78 Все пак говорим за Кузей... hahaha А човекът така каза: - Господин Кузей, стаята ви е готова. А дали ще има целувки само по челото, предстои да видим...ама където и да я целува, на мен ми харесва! Искам и аз  Joy Joy Joy Embarassed
Зиз  Heart Eyes убиваш ме...къртят ламперията  Joy Joy Joy ами може плажа да е после, след ламперията...

# 449

Нищо не разбираме някои- това е любовта на века! Дж по бански, Кузей- по тениска в морето... Joy

Общи условия

Активация на акаунт