Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 92

• 36 064
  • 755
  •   1
Отговори
# 450
За мен, друга е загадката във фрагмана. По-скоро има връзка с финала на сцената. И изключените телефони.
Просто докато са изключени телефоните, ще се случи нещо, Кузей няма да разбере навреме и след това ще му се иска да се гръмне.

# 451
За мен, друга е загадката във фрагмана. По-скоро има връзка с финала на сцената. И изключените телефони.
Просто докато са изключени телефоните, ще се случи нещо, Кузей няма да разбере навреме и след това ще му се иска да се гръмне.
Именно ! Като го включи, ще е страшно !  Peace

# 452

Аз вече направих и обосновах предположението си за това, какво ще направи Гюней.  Peace Гледайки трейлъра, си мисля, че ще се окажа права.
Hug Госпожата, моля те кажи с една дума, че не мога да се сетя.

# 453
Именно ! Като го включи, ще е страшно !  Peace
Hug Опсссс! Абсолютно точно. И да не казвам отново какво ще следва........ Joy

# 454
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Еми  newsm51 появи ли се, джанъм? Естествено, ще повторим! Heart Eyes
На мен прегръдката си ми е супер! Ако не са се оженили Дафне, интересно как ще са в една стая newsm78 Все пак говорим за Кузей... hahaha А човекът така каза: - Господин Кузей, стаята ви е готова. А дали ще има целувки само по челото, предстои да видим...ама където и да я целува, на мен ми харесва! Искам и аз  Joy Joy Joy Embarassed
Зиз  Heart Eyes убиваш ме...къртят ламперията  Joy Joy Joy ами може плажа да е после, след ламперията...
Ух, веднага и ти да се наместиш... Joy Joy Joy
остаЙ Джема да се порадва, пък после си ти.. Joy Joy Joy
Как няма да повторим...там сме... Heart Eyes Hug

# 455

Аз вече направих и обосновах предположението си за това, какво ще направи Гюней.  Peace Гледайки трейлъра, си мисля, че ще се окажа права.
Hug Госпожата, моля те кажи с една дума, че не мога да се сетя.

Peace

Скрит текст:
Дафне, исках да видя и предстоящия епизод и тогава да споделя предположението си, ама на теб не мога да ти откажа! 
Знаеш, че аз имам по- различно усещане за Гюней. Както вече споделих, според мен, той не може да обича, не е научен на това, не успя да заобича дори себе си .
В момента, Гюней е на етап от живота си, когато няма никого и нищо, няма какво да губи, не очаква и нищо . И той е готов да приеме тази действителност. Според мен, даже я иска . Затова и не реагира, както се очакваше на новината за бебето . Мисля, че вече в главата му има оформен план за действие и не желае нищо да го спира, не иска нищо, което ще го кара да изпита чувства, различни от омразата и гнева, които в момента го мотивират и му дават сили да живее.
Гюней в момента, е изпразнен от съдържание човек . Всеки ден за него е мъчителен и мисля, че копнее да свърши с това веднъж завинаги. Затова и сънува такива картини. Сънят, в който си представи, че убива брат си, всъщност е изява на желанието му да се освободи от болката, от гнева, от разяждащото го чувство за вина. “Убивайки“ Кузей, той унищожава “причината“, която го кара да изпитва тези деградивни чувства .Някъде, обаче, много много на дълбоко, той усеща пулса на кръвта, усеща здравата пъпна връв, която го държи . И единственият начин да се почувства свободен, да се отърве от болката, е да я пререже ! Затова мисля, че той няма да убие никого от двамата, а ще убие себе си . Мисля, че бавно и мъчително съзрява за този момент и вече е готов .
Ще го направи ритуално, така че у никого да не остане съмнение защо постъпва така. Така че, никога Джемре и Кузей да не поискат да бъдат заедно отново. Защото, ако убие един от двамата, другият остава жив и все някога ще има своя шанс, отново да бъде щастлив. А той не иска това . Иска Кузей да остане сам, с болката, която ще го мъчи, докато е жив, защото много добре го познава и знае, че ще е така .
Та, това е моето предположение и за мен това ще е начинът, по който Гюней ще попречи на сватбата. Затова е и толкова сигурен, когато казва, че никога няма да се оженят . Защото това зависи само от него и той е готов да го направи . И не само, заради Кузей, но и заради себе си . Защото вече има нужда от покой. 
Ще видим дали моите размисли и страсти ще се случат или ще си останат само предположения.

# 456
  • Варна
Вай, вай,вай... #Crazy и аз искам така да ме притисне Heart Eyes
Кузей, внимавай да не сма4каш на Джема...о4ите Laughing Laughing Laughing

# 457
Този фрагман ме притеснява. Нещо ще се случи, което няма да е много хубаво. Гюней и да е бил при Гюлтен, и да е бил в стаята на Джемре, въпреки че там имаше друга снимка ( в стаята й), не тази, която той държи, само не ми е понятно защо в този час, навън е тъмно?  newsm78 После и този пистолет - според мен Гюней ще стреля по Кузей.  Peace

# 458

Това тенденциозно ли се върти в темата или е свързано по някакъв начин с финала на филма? newsm78
Нямам нужда от очила, за да го прочета поне 7- 8 пъти!  ooooh!
Купихте ли си и пистолети, че както пишете за Змейнепка, може и това да Ви е на дневен ред? Shocked

# 459
Евала на Рускините, Не са се оженили. Пръстенът е на дясната ръка на К.т.е. на старото място/.Виждало се ясно.

Нищо не разбираме някои- това е любовта на века! Дж по бански, Кузей- по тениска в морето... Joy
Hug Joy И яко щял да й го върне. Joy Joy Joy И веднага Джемрейките си помислиха за туй-онуй.
 Joy

# 460
Вай, вай,вай... #Crazy и аз искам така да ме притисне Heart Eyes
Кузей, внимавай да не сма4каш на Джема...о4ите Laughing Laughing Laughing

ДидоК, Heart Eyes Hug беееееее....стига молим  те.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

чеки, че има и още... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 461
На предпоследната снимка е със силиконовите цици  Rolling Eyes
Всеки си има право на избор дали да си слага силикон или не. Нека не го използваме като упрек Tired Нито те е карала да й плащаш операцията, нито нищо  Mr. Green
Лошото е, че някои актриси имат нужда от друг тип операции, но не са го осъзнали  Joy Joy

Оттам е трябвало да тръгне, силиконът е последната й грижа.
Всъщност не ме интепесува. Просто констатирах, защото тази й снимка е отврагителна.
Както разбрах после го е махнала, ама на снимката с тия лъскави цици, уффф отврат.

# 462

Това тенденциозно ли се върти в темата или е свързано по някакъв начин с финала на филма? newsm78
Купихте ли си и пистолети, че както пишете за Змейнепка, може и това да Ви е на дневен ред? Shocked

Шани, Hug ти си истински сладур мац.   bouquet
На нас пистолети не ни трябват...Зейнепките оцеляват Mr. Green

# 463

newsm78 newsm78 newsm78
Аз отивам да се паркирам, че ми се дремка вече... утре пак ще правим дисекция на фрагманчето... Лека нощ! Hug

# 464

Щом днес пуснаха фрагман, очаквам още един по-драматичен. Та съвсем да се надъхаме за сряда. И не искам да правят Гюней братоубиец, както се очаква. Той Джемре няма да застреля, Кузей му пречи изначално.

Общи условия

Активация на акаунт