Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 92

• 36 152
  • 755
  •   1
Отговори
# 570
# 571
Също така пише защо Къванч не е бил на сватбата на Бааде, самата тя дава интервю и казва, че е трябвало да снима, но е изпратил подарък и най-добри пожелания. А човекът, който е качил статията пише, че това е истина, защото самият той е видял Къванч докато е снимал.  Peace

# 572

Hug Да, аз също мисля, че си е поръчал пистолет. А може би - не ? Преди време споделих, че мисля, че има нещо, което все още не сме видели, нещо, което е ключово за отношенията между братята, нещо от миналото ... Ще видим !  Peace
Не виждам нищо странно в това, че ми е мъчно за Гюней. Така, както някои жалят Симай, така аз видях болката и мъката в очите на Гюней. И беше изключително показателен факта, че единственият човек, с когото се сбогуваше, защото, според мен, той това правеше, е Кузей ! Не Джемре, не Бану, не майка му или баща му - Кузей ! И си спомних думите му , когато брат му беше в болницата : Обичам те повече от всичко на този свят !
Хубав неделен ден !   bouquet
HugГоспожата, направо настръхнах, като те прочетох. И ми скапа настроението. Гюнейката да се самоубива заради една никаквица. Ако се случи, ще плача за този герой. Толкова е отчаян на фрагмана, може да се допусне. Не искам самоубийство да е пречка  за сватбата. Ще минат 1-2 години, тая пак ще го прилъже Кузейката. Искам генерално отсвирване.

Дафне,  Hug стига се де !  Praynig Никак не искам да ти скапвам настроението !  bouquet
Двете цинцифуции сигурно имат съвсем друг финал, така че ...Освен това, аз разчитам много на твоите прогнози, ти знаеш !  Hug
Hug  love001 Гюнейката е трагичен образ. Ще го бастисат и него, знам си . Но, не като злодей. Тепърва ще разберем кой е убил Фърат. Като гледам Шереф има доста шефове над главата си. Няма да има думата по случая.  Може да има оневиняващи факти, това си е убийство без съд по същество.  И Джемрето трябва да получи персонална присъда, прочетена от Кузей. Като основен злодей на филма. На първо време, гражданското в градчето, където са отишли няма да работи. Тая патка си мисли, че ще има дежурни по всяко време. Или всички дати за заети. И по тая причина няма да има ПБН. И като се включат телефоните, тих ужас......Случи ли се това, яравя резервацията за купона. Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 16 юни 2013, 13:18 от dafne_1

# 573
Кикито  Heart Eyes newsm51
Невероятен пост, благодаря ти!   bouquet  bouquet  bouquet
Твоят поглед върху нещата ме накара да се замисля и преосмисля много неща за Гюней. И знаеш ли, съгласявам се с теб. Причините, довели до тук и двамата братя са именно в нещастното им семейство. Джемре просто беше черешката на тортата... за всичко са виновни Хандан и Сами...особено Хандан... в първия момент, когато обвини майка си , че тя е виновна за всичко в нощта на катастрофата, му се ядосах, че вечно търси някой друг, за да му прехвърли собствената си вина, да се оправдае с някой друг за грешките, които допуска, за страхливостта си, но сега осъзнах, че това е самата истина - Хандан има най-голямата вина за всичко, което се случи. Тя е виновна и затова, че той е станал такъв човек. Кузей не и разрешаваше да го моделира по свой образ и подобие, той винаги е бил бунтар, именно заради това тя е насочила усилията си към слабия Гюней. Защото, както видяхме, той винаги е бил по-слаб характер от Кузей, още от съвсем мънички. Всички видяхме голямата обич между двамата братя, показаха ни я много пъти в началото на филма. И аз мисля, че в тази нещастна нощ нещо у Гюней се пречупи завинаги и безвъзвратно... Изчезна и тази братска любов и на нейно място се появи ревността, завистта, защото осъзна, че той повече никога няма да е баткото, на който Кузей цял живот се е възхищавал и винаги е бил зад гърба му. Осъзна и много ясно, че Кузей е по-добрия и по-смелия от двамата. Според мен, Гюней е убеден, че Кузей никога няма да му прости предателството, съдейки по себе си. Именно това явно го провокира непрекъснато да вреди на брат си, да му докаже, че той е нещо повече от него, неукия нещастник, който само с юмруци знае да борави, а не използва мозъка си... не знам дали ме разбрахте какво исках да ви кажа...излях го набързо.
Ако е решил наистина да се самоубива, което не ми се връзва с характера му, то той непременно ще направи така, че да вмени отново вина в Кузей, така мисля. А за това, че е отчаян и самотен ...кажете ми, Кузей ли е виновен за това? Не го ли постигна този резултат той самия, не разруши ли той живота си без чужда намеса? Ако той само беше опитал да се прегърне с брат си след излизането му от затвора, ако му беше подал ръка, вместо да се чуди как да му напакости, Кузей сега щеше да е до него, а не до Джемре. Защото Кузей беше решил да се откаже от любовта си заради брат си. Така мисля.
Дафне  Hug значи според теб, Джемре е по-голям злодей от Фърат и Баръш ли newsm78 не мислиш ли, че попрекаляваш вече със злобата си към тази героиня?

Последна редакция: нд, 16 юни 2013, 13:35 от queen_fenka

# 574
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Честит ден на бащата!

По повод на този ден да ви пусна една страхотна песен Холандска клипа е страхотен и тъй като аз не съм имала татко и не съм изпитвала това чувство мен ме вълнува много

# 575
Кикито  Heart Eyes newsm51
Невероятен пост, благодаря ти!   bouquet  bouquet  bouquet
Твоят поглед върху нещата ме накара да се замисля и преосмисля много неща за Гюней. И знаеш ли, съгласявам се с теб. Причините, довели до тук и двамата братя са именно в нещастното им семейство. Джемре просто беше черешката на тортата... за всичко са виновни Хандан и Сами...особено Хандан... в първия момент, когато обвини майка си , че тя е виновна за всичко в нощта на катастрофата, му се ядосах, че вечно търси някой друг, за да му прехвърли собствената си вина, да се оправдае с някой друг за грешките, които допуска, за страхливостта си, но сега осъзнах, че това е самата истина - Хандан има най-голямата вина за всичко, което се случи. Тя е виновна и затова, че той е станал такъв човек. Кузей не и разрешаваше да го моделира по свой образ и подобие, той винаги е бил бунтар, именно заради това тя е насочила усилията си към слабия Гюней. Защото, както видяхме, той винаги е бил по-слаб характер от Кузей, още от съвсем мънички. Всички видяхме голямата обич между двамата братя, показаха ни я много пъти в началото на филма. И аз мисля, че в тази нещастна нощ нещо у Гюней се пречупи завинаги и безвъзвратно... Изчезна и тази братска любов и на нейно място се появи ревността, завистта, защото осъзна, че той повече никога няма да е баткото, на който Кузей цял живот се е възхищавал и винаги е бил зад гърба му. Осъзна и много ясно, че Кузей е по-добрия и по-смелия от двамата. Според мен, Гюней е убеден, че Кузей никога няма да му прости предателството, съдейки по себе си. Именно това явно го провокира непрекъснато да вреди на брат си, да му докаже, че той е нещо повече от него, неукия нещастник, който само с юмруци знае да борави, а не използва мозъка си... не знам дали ме разбрахте какво исках да ви кажа...излях го набързо.
Ако е решил наистина да се самоубива, което не ми се връзва с характера му, то той непременно ще направи така, че да вмени отново вина в Кузей, така мисля. А за това, че е отчаян и самотен ...кажете ми, Кузей ли е виновен за това? Не го ли постигна този резултат той самия, не разруши ли той живота си без чужда намеса? Ако той само беше опитал да се прегърне с брат си след излизането му от затвора, ако му беше подал ръка, вместо да се чуди как да му напакости, Кузей сега щеше да е до него, а не до Джемре. Защото Кузей беше решил да се откаже от любовта си заради брат си. Така мисля.

Кикито, Фенче, прекрасни постове, момичета !  newsm51 newsm51

# 576
Момичета, в англ. форум обръщат внимание на факта, че ризата, с която е Гюней, когато отива в къщата и държи снимката, е същата, с която е облечен на снимката .
Какво ли би означавало това, ако умишлено е дадено.  Rolling Eyes

# 577
Поли ,  Hug !
Не знам днес къде се отбелязва Денят на бащата, но този ден, е два дни след Рождество Христово. Може би в някои страни, е днес ! Peace
Дафне Hug не знам каква ще е персоналната присъда за Джемре, но такава трябва да има . В името на справедливостта и ако са честни към себе си и аудиторията си .  Peace
И си права, като казваш, че не е най- важно колко и какви простотии и гадости натвори, а това, че дори и за миг не се замисли, дали и тя няма принос за цялата ситуация . Peace

П.П. Виждам, че и у нас днес се отбелязва този ден !  Peace
Скрит текст:
Аз бях благословена с най- прекрасният татко на света ! На него дължа всичко, благодарение на него, съм това, което съм днес ! Съжалявам, че синът ми нямаше късмета да има до себе си дядо като него !

Последна редакция: нд, 16 юни 2013, 14:05 от gospojata

# 578
Честит ден на бащата!

По повод на този ден да ви пусна една страхотна песен Холандска клипа е страхотен и тъй като аз не съм имала татко и не съм изпитвала това чувство мен ме вълнува много

Лудостче  Hug  Heart Eyes

Скрит текст:
Жалко, че не разбирам думите. На синът ми също му е отредено да расте без баща, не е лесно да си лишен от бащино  рамо и подкрепа в трудните години на съзряването.

# 579
Сара бри, нерде си, джанъм ??? Ти си на ход !  Wink Laughing Whistling Hug

Скрит текст:

# 580
Софи, тинтири, утро  къде изчезнахте, момичета   bouquet  bouquet  bouquet

# 581
Кики, Фенче, прекрасни дисекции.     bouquet

Аз смятам, че каквото човек сам си направи друг не може да му го направи. Кузей действа, дори и безразсъдно понякога, но реално върши нещата, както прецени, вината му е, че прекалено се съобразяваше с брат си. Гюней се оправдава с всеки срещнат за поведението и мислите си, не вземе да застане на една позиция и да я отстоява, а само гледа да се сложи пред всички. Джемре обичал, Бану също, после Мелда, после при Симай си поиска. Многострадалец пред всички.  Ако ще се осъзнава да го прави най-накрая, че ми писна от неговото постянно мрънкане наляво и надясно колко бил излъган, и подведен, и изоставен, и пренебрегнат ... Ако Джемре е най-големият злодей тук, както се смята от една част, за мен това е Гюней. Или да си събира дърмите и да си поема пътя,  или да приеме фактите и да си сяда на задника.

Последна редакция: нд, 16 юни 2013, 14:28 от Emiliika

# 582

Скрит текст:

А, Мисис, не така!  Heart Eyes  Всяка от нас има право на шанс в живота, а пък румънките нищо не разбират от мъже, как ще го изпусне точно него.  #Crazy

# 583

Скрит текст:

А, Мисис, не така!  Heart Eyes  Всяка от нас има право на шанс в живота, а пък румънките нищо не разбират от мъже, как ще го изпусне точно него.  #Crazy

Не съм знаела за твоите щения . Peace Разбирайте се със Сара, аз нямам участие там . Mr. Green

# 584

Скрит текст:

Не съм знаела за твоите щения . Peace Разбирайте се със Сара, аз нямам участие там . Mr. Green

Hug  За всеки има място под слънцето.   Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт