Ооо абсолютно Да съгласана съм

Ферат уби точно него защото той беше по голям от брат му. Ферат знаеше,че за да накаже Кузей трябва да убие или Али или Джемре

аз не зная кого обича повече от двамата Кузей... но щом оцеля и продължи да живее със загубата и вината си към Али, ще го направи и ако Гюней вземе, та се гръмне, да не повярваш. А най - много за мен обича Джемре. Виж, ако нея я загуби, не знам дали ще успее да продължи живота си. Колкото до Фърат ... той знаеше много добре кои са му най-близки и мили на сърцето хора, не случайно отначало уби Али и то така, че да умре в ръцете на Кузей, после си избра Джемре.
ама едно е това да го казва Кузей, друго е да го твърди Гюней, нали ? Гюней ако беше влязъл в затвора, щеше да стане лакей на Фърат и нямаше да си има тези проблеми, съгласна съм. И Кузей нямаше да лежи толкова дълго, ако баща му не беше решил да го "предпазва" и му набута Фърат да го пази
е, може би нямаше да стои мирен, когато някой му се пречка, но нямаше да участва в тези боеве, които устройваше Фърат. Така мисля.

Да, така е ! Но това не променя факта , че Кузей пръв пожела да отмъщава. И не заради престоя в затвора, заради Джемре ! 

пак ще ти го кажа...голям сладур си. 

ако идваш към Софето свиркай...веднагически ще се организираме.

да ме пита какво е ''веднагически'...измислям си нов речник.
ето това напълно споделям

в тоя ред на мисли - не, нямам нужда от доказателства, че сестра ми ме обича. Аз щях да я обичам, дори и тя да ме мрази... Но никога няма да направя така, че тя да страда. Моята обич се изразява в това, че дори и да е мой ущърб аз ще направя така, че на нея да й е добре, защото я обичам и искам да бъде щастлива
Препоръчани теми