Великобритания - тема 47 И замириса на море

• 51 816
  • 720
  •   1
Отговори
# 120
  • Bristol
Явно си зависи от човека. Учителката на малката също отдавна отсъства и са със заместник, но официално не е съобщено, съответно не пращаме картички. Но някои си казват, какъв точно здравословен или семеен проблем ги възпрепятства и тогава обикновено се организира изпращане на картички, а в някои случаи и пари се събират за дребно подаръче.
Според мен идеята за ръчно направена картичка е много добра! И нещо кратко като, много ни липсвате, непрекъснато сте в нашите мисли. Малкият да сложи и много целувки и сърца.

# 121
Мис файн в сеинсбъри има един препарат на тяхната фирма е.Само той ми помага при всякакви петна.

# 122
Айде да ми е честита пуста книжка.  newsm01

# 123
Е супер! Честито!

# 124
  • UK/София

Ураааааааааааа! newsm18 cheers!Честито!!!!!!! Hug

# 125
Да е честита!   bouquet

# 126

Хо-хо, браво  Grinning

Чакаме момче, както и предполагах.
Не мога да реша искам ли майка да идва да ми помага уж, веднага след раждането.
Я споделете малко личен опит, моля..
Май ми се иска да сме си само тримата в началото, ама пък да не го мисля твърде смело..

# 127
  • UK
 Честита книжка и безаварийни километри!

zlatnata tolumba според мен първите месеци не ти трябва помощ. Няма какво толкова да му се суетят около новороденото. То иска само да е нахранено и да са му сухи гащите .  През 90 % от времето новороденото пекарва в сън .На вас ще ви трябва спокойствие да си нагодите новият режим , да свикнето с новият член на семейството. По удачно е след месец ,два да дойдат на гости да видят детето , а и ти вече ще знаеш до тогава дали ще ти трябва помощ.

# 128
Зlatnata tolumba, то си е до човек. Аз по принцип не обичам да ми се мотаят хора около мен и никога не съм разбирала идеята нечия майка (моята или на половинката) да дойде да живее с нас и да помага за бебето за няколко месеца след раждането. Изключвам случаите когато е имало тежко раждане и родилката се възстановява на легло за известен период.
Съгласна съм напълно с мнението на GreenP - по-добре да сте си само тримата в началото.

# 129
И аз така си го мисля, ще действам смело, все ще се оправим.

# 130
Толумба ако не се наложи секцио.Ще се справиш и сама.

# 131
  Тити, мерси, ще го намеря този препарат  Peace
 Нана честито и тук   bouquet
 Толумби говори с нея, ако ти потрябва да има възможност да дойде. Мъжа ти ще има 2 седмици офф предполагам, та и да си със секцио ще се оправиш за две седмици. Аз не исках никой да идва, защото не обичам много акъли да ми дават, но имах страшно много проблеми след раждането, свекървата се наложи да дойде по спешност на 40тия ден от раждането и съм и страшно благодарна. Ако не беше тя незнам дали щях да оцелея, тия 40 дни са ми като в безсъзнание, не ги помня даже...И не всички бебета спят, някой даже хич...Хубаво е да си имаш компания за разходки, за отмяна, не че няма да можеш сама, просто ако сте близки с майка ти я викни дори и за малко и тя да се порадва на бебето. И честити сини гащи  Grinning

# 132
  • Манчестър
И аз така си го мисля, ще действам смело, все ще се оправим.

Ще се оправиш......майка ми чак ми се разсърди ,че й отказах услугите да идва да ми помага.

# 133
Благодаря ви!  Hug
Тази работна седмица тръгна и свършва хубаво. Освен, че си взех изпитите Вал го пивишиха обратно на старата заплата и длъжност, а след септември, когато ще наемат отново хора го чака още едно повишение до супервайзър на нощната смяна. Ще черпя като стане, че то обещанието не е като изпълнението.  Laughing При нас в бюрото се говори за откриване на 9 платени позиции  Shocked, не че знам къде ще се събере толкова народ в тази малка сграда, но...хм...ще се изпада в дилеми ми се струва.  Whistling

Толумби, под секрет да кажа boys are the best.  Sunglasses Не знам аз съм фифти фифти за помощта. Изкарайте си първите две седмици двамата, предполагам че си е взел патърнити, и след това да дойде някой за две - три седмици, но не повече докато си нагодите ритъма с бебето. Помощта да се сведе до гледане на мъника за час - два ти да поспиш, разходиш или си лакираш ноктите на спокойствие. Първият месец е изключително уморителен и изтощителен. После имаш цял живот да си недоспала, недохранена и не лакирана.  Laughing

Как е времето при вас долу? Ние пак, казвам пак защото и миналата година планирахме но не спря да вали, сме планирали палатки за един уикенд с колегите. Обаче като гледам няма изгледи да засуши поне за малко, т.е. пак може да се разминем. След месец отиваме на каравана до Инвърнес за близо седмица. Мислим да обиколим около Лох Нес, Ландмарк и каквото има наоколо. Габриел не спира да пита, кога ще види чудовището.  Laughing Какво сте планирали за ваканцията, тези които няма да си ходят до Бг? Тези които ще си ходят, съм им сърдита да не се обаждат.  Crossing Arms  Joy

UKBA вкарва такси за ЕЕА и БР форми от 1-ви £55.00. Проверявайте хубаво дали и какво трябва да платите, ако изпращате апликации след тази дата. Ако някой пък може да ми обясни как тези такси са легални по ЕС законите ще съм много благодарна. Не се сещам за еквивалент, който плащат британци, но може и да греша.  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 29 юни 2013, 04:15 от nana_cool

# 134
  • София
Здравейте, мами, влизам неканена във  Вашата темичка с много голяма молба: утре пътуам пре Лондон и имам нужда от съвет:  Ще бъда благодарна, ако ме извините, че ви прекъсвам диалога и ако ми помогнете:  bouquet
Пътувам с изи джет утре, 30 до Гетуик, пристигам в 13,40.
След това трябва да стигна до Шефийлд и съм си купила билет за влак от гара Виктория, тръгващ в 15,09.
Имам два въпроса?
Дали времето ще ми стигне за да стигна от летището до Виктория?
Кой е най- удобния превоз  от Гетуик - виждам две опции
http://www.gatwickexpress.com/
и тази
www.southernrailway.com
и двата са около 15-17 лири, което, заедно с билета от Виктория прави почти още един самолетен билет... Има ли друг вариант, по-евтин? Изи бъс имат някаква линия от Гетуик до Earls Court , но не съм наясно това минава ли през Виктория- няма никакви пояснения..
има ли значение кой от двата ще хвана?
също така се чудя - Билетът от Виктория до Шефийлд е с прекачване на Lonodоп St Pancras Intl  и за мое най-олямо учудване от Виктория  до а Lonodn St Pancras Intl  пише tube- вероятно трябва да пътувам с метро, а после истинския Smile влак да хвана от Lonodn St Pancras Intl  - то само той е с място и вагон всъщност.

Благодаря!  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт