Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е декларация No7 и как се отнася до здравните осигуровки?
Каква е инициативата на Асоциацията на търговците на детски стоки в България?
Какви бяха основните характеристики на раждането на Роси и какви бяха последствията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е декларация No7 и как се отнася до здравните осигуровки?
-
Каква е инициативата на Асоциацията на търговците на детски стоки в България?
Инициативата на Асоциацията на търговците на детски стоки в България има за цел премахването на ДДС върху стоките за деца до 3 години. В момента се събират подписи в подкрепа на тази инициатива в различни магазини, като допълнителна информация може да бъде намерена на техния уебсайт и в социалните мрежи.
-
Какви бяха основните характеристики на раждането на Роси и какви бяха последствията?
-
Какво представлява предлежащата плацента и как може да повлияе на раждането?
-
Каква е целта на епидуралната анестезия по време на раждане?

Не бях сигурна, както и писах, но при някоя от нас имаше такава дилема - има ли киста, няма ли киста. Важното е, че всичко е минало- заминало и финала е щастлив! Ще чакам снимка да видим малка Далийка. 

! Това ми е била мечта - да танцувам там, но си останах само с мечтата . Ходя да ги гледам, когато имам възможност .