Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е декларация No7 и как се отнася до здравните осигуровки?
Каква е инициативата на Асоциацията на търговците на детски стоки в България?
Какви бяха основните характеристики на раждането на Роси и какви бяха последствията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е декларация No7 и как се отнася до здравните осигуровки?
-
Каква е инициативата на Асоциацията на търговците на детски стоки в България?
Инициативата на Асоциацията на търговците на детски стоки в България има за цел премахването на ДДС върху стоките за деца до 3 години. В момента се събират подписи в подкрепа на тази инициатива в различни магазини, като допълнителна информация може да бъде намерена на техния уебсайт и в социалните мрежи.
-
Какви бяха основните характеристики на раждането на Роси и какви бяха последствията?
-
Какво представлява предлежащата плацента и как може да повлияе на раждането?
-
Каква е целта на епидуралната анестезия по време на раждане?
, всеки ден му говорим, ама ...... Нито на ясла, нито на градина ходи, толкова болести има там (вирусни, които не изграждат имунитета), а и не искам да се разболея и аз и ужасни деца. Всеки ден минаваме покрай детска градина и гледаме как се целят с камъни, бият се с пръчки и какво ли не, а госпожите си пушат в едни шубраци...
Не че ако е момиче ще е гаранция за послушание, но все пак беше малка надежда.
)) Ако мъжът ти мрънка кажи, че не си само ти лудата
за сладурката, но важното е, че сте се решили на друго другарче, не всеки може наистина
))))) 

Да съгласна съм,че не съм раждала и нямам опит с отглеждането на бебе.Но през последните 8 месеца изчетох достатъчно както от книги,така и в интернет,а и от вас тук,така,че смятам,че някои неща съм ги разбрала и мога и сама да взема решение например каква козметика да взема за бебето.И то да ти дадат съвет-Ок,ама да си налагат мнението...е не
.Стремя се да изслушвам хората,тъй като предполагам,че повечето го правят с добра умисъл,но малко взе да ми писва да ме смятат за глупачка.