Жега иде, зной, ЮЛИ месец бебета ще имаме безброй. - тема 29

• 29 399
  • 725
  •   1
Отговори
# 360
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Добро утро  Hug

wwwaz, колко са ти хемоглобина и желязото?

Луиза, стискам палци и чакаме да пишеш какво са решили от МД  Hug

Роси, страхотни новини. Вкъщи си е друго   bouquet

Момичета, какво ще правим утре? Гледам повечето са гласували за след 12:00ч., но и тези преди 12 не са малко. Варианта е в 11:00 да открием срещата, пък надали ще се юрнем да си ходим в 12:00ч. и така ще могат да дойдат и тези, които са за след този час?  Rolling Eyes Обясних ми лещо свързано въобще...  Embarassed

# 361
  • Зеленият рай в сърцето на България
Честит син Александър на Океане да е жив и здрав и много да ви радва!

pina  Hug рекох, че ме изпревари.

rosi.to аз помня готината спалня... с много здраве и кеф да си я ползвате

# 362
  • София
Катенце, аз съм "за" 11, стига да мога да ходя, много съм спъната  Confused

Лили, с дете съм Simple Smile

# 363
Добро утро!
oceanlab Честит ти син Александър, да ти е жив и здрав!
Интересен ден е било вчера, не за мен само!
росито и аз като мимс и мъхчето, мисля че може да поразмислиш още веднъж преди да се втурнеш към Арапя с новородено, а и това със самотните родители, не е толкова лесно, колкото изглежда отстрани, и то заради някаква дреболия. Но сама си решаваш. Иначе Далия, е много мъничка и сладичка, само за гушкане, дано все така бързо наддава и да се прибирате вкъщи.
Близначе е ти ме разби  Joy съжалявам, но така казано е смешно  Joy Я да съм ти солидарна, да ти се оплача, вчера сутринта в 8:30 Калин звъни на свекърите, че да не се набутват с минути, да ни честитят рождения ден, по едно време ми дава телефона, и свекървата ми казва - Честит рожден ден! Ти като малките деца, много рано си станала, сигурно нямаш търпение да ти подарят подаръка  Shocked Тоо какво да ти пожелая, ти си такъв герой, а и вече всичко си имаш, дано си здрава да си отгледаш дъщерята  Shocked Тази жена ме разби просто, чудя се откъде й ги ражда мозъка, казах му на Калин, че или е от критическата или от възрастта, но това не са пожелания за рожден ден. Въпреки че, да сигурна съм, че скоро този разговор няма да го забравя Mr. Green Моята свекърва иначе, не е някаква селянка, кореняк врачанка си е. Но както казва мъжо ми, не й обръщай внимание, щото поне не ти е на главата.
Пина аз не мисля че има снимка на Александър в снимката.
Иначе гости имахме в събота, че ние както и двамата сме рожденици ни е неудобно да каним гости на 16-ти, че се чувстват хората длъжни за подаръци, и да не ги товарим. А снощи, изчакахме Ивета да се прибере от София, и колективно на ресторант, обаче тя ако не си покаже рогата, няма кой, пуфтя, мрънкя, скучно й било,/ да не би тъпото си гадже да отърве, че 2 дена не го е виждала/ накрая я накарах да си поръчва каквото иска, да яде и да се маха, че не я издържам, само дето не откачи от щастие, че отива при въпросния, и оттам се оказа, че май с моя мъж, не може да се наприказваме, изкарахме си по-добре двамата сами, отколкото с нея. Все си мисля, че може би нарочно не е направила нищо в София, за да не отърве тоя дето се влачи с него, и дето на нищо добро не я е научил последната година, но ще разбера в края на седмицата, дали съм права.

# 364
Катенце, аз съм "за" 11, стига да мога да ходя, много съм спъната  Confused

Лили, с дете съм Simple Smile
Нали се разбрахме, че това е щото си достойна юлка  Laughing

# 365
Катенце , и аз съм за 11 , и да - добре го обясни , аз те рабрах :- ) Който може - ще остане и по-до късно .
Въпроса е за мястото сега ... хубаво е да има детски кът, но да е затворен .. по праковете е супер, но ще си търчим след децата през цялото време .  Аз в момента не се сещам за подходящо място по центъра .

# 366

А, за пътуванията - ние на море не ходим.

ха ха ха. Много сладко си го написала. Много вода трябва да изтече и аз да претръпна толкова че да спра да ходя на море. Софийското винаги ще живее в мен, но е факт че от година и нещо ми се ходи доста на планина, а това беше абсурдно за мен докато си бях "марокански скакалец" както Петър нарича софиянци

Момичета последните ми постове звучат доста самовглъбено, но в момента ми е трудно да следя коя с какво се е сдобила или какви проблеми има. Много ви моля да ме извините. Не е че не ви мисля или че не ми пука, но някак си не мога да се съсредоточа върху нещо друго различно от Дали и нерзбориите по апартамента

Мисти, от предпоследния ми коментар мисля че става ясно че съм размислила и съм направила компромис въпреки че продължавам да смятам че няма проблем. На Арапя има не едно дете доведени на дни на къмпинга пък сега са супер готини и здрави хора.
Когато правят компромиси за мен, аз отвръщам със същото. Все пак водя се по принципа "Дай, за да получиш"
А аз под влияние на емоциите много бързо взимам необлислени решения и там е работата че веднага ги прилагам. Така че не ми обръщайте толкова внимание на моите прибързани изказвания.
Знам, ужасна съм, но пък съм си такава. Затова пък си мился че на човек трудно може да му е скучно с мен. Казах скромно аз.  Hug
Леле, момичета колко близки си станахме за тези 9 месеца

Последна редакция: пн, 17 юни 2013, 09:12 от rosi.to

# 367
  • Зеленият рай в сърцето на България
glezotiika_1 как си? Изгуби се нещо.

# 368
frozenInside благодаря горе долу добре.Чета ви непрекъснато.От известно време съм изпаднала в някаква депресия;всичко ме дразни ;нервна съм;трудно спя изобщо не искам да ви натоварвам затова и не пиша.Остава ми малко до 1-2 седмици ще вадим бебетата.Вече нямам търпение; тежи ми много;плача често изобщо много ми е гадно.
Честито на всички мамчета ;които са родили ;бързо възстановяване и много радост с бебоците.

# 369
rosi.to имах да наваксвам 2 дена и явно нещо съм пропуснала  Embarassed, но се радвам, че си размислила.  Принципа ти ми харесва  Peace За планината, и на мен ми се ходи, ама явно няма да е тази година, но здраве да е, за всяко нещо ще се намери време. Навремето и аз предпочитах морето, ама последните 2-3 години нещо жегите не ми понасят, по кожата  ми започнаха да се появяват, едни бенки, и си смених предпочитанията. Така че, не се знае.  И не си толкова ужасна спокойно  Hug

# 370
  • София
Добро утро!  Hug Терп, то пребиването при нас явно е като някакъв тест - не може да ходиш да раждаш, без да си се пребила, кЪ я мислиш тая работа? Според мен и гнезденето е някакъв пребиващо-хлъзгащ капан - в случай че не си успяла да се спънеш в тротоар, плочка - изненадка или не те е гонило куче!

Близначе,  hahaha израза ти за "надървения" корем просто кърти.... знам, че не ти е смешно, ама ... успокоявай се, че още малко остана! Виж колко много изтърпя тази бременност - как сме те мислили още от началото, шЪ станат ли нещата, няма ли... ето, че бебето почти се е изпекло вече! Остава още малко само да бухне, и го вадиш от фурната!  Sunglasses

Кате, разбира ти се, спокойно  Grinning Аз предполагам, че ще се дотътря преди 12 също, въпреки, че гласувах за след, че не ги знам тия тонове (от 9 часа), колко ще чакам - тя и док е в отпуск и сигур ще е лудница.

Глезотийке, аз мислех, че си ни зарязала! Е няма нищо да мрънкаш и ти при нас, не само в близнашката тема! Ние всички мрънкаме. Пък ако знаеш как идеално те разбирам за болежките... Ама аз хич не мога пък да рева. И как стана така, че се уреди преди мен да ти ги извадят? Аз 3 седмици трябва да чакам! Егати му! Ще остана и аз да чакам с Мисти.

Пине, във ФБ каза Близначето за снимка, ама аз не съм приятелка с нея и не се вижда.

И аз искам на море, ама няма кой да ме пусне! Ако беше едно, щяхме да отидем - имаме си една стаичка в Несебър - готова и ни чака. Ама с двете? ММ не ще и да чуе. Мрън! Не съм пропускала море от 10 години сигурно и ми е мъчно! Ама си се представям с двете чавета в слингове на плажа рано-рано, под банския с "превръзки" за гърди да не тече млякото, отдолу опакована против лохии и с увисналия, неприбрал се корем - раиран в лилаво! Мммммммм, безценно! Сигурно и съседите по хавлия ще ме благославят много! А мъхчетата ще видят що е то екстра екфолииране с пясък в памперсите.  Grinning Аз планирам, ако е хубаво времето, края на октомври или началото на ноември да идем на планина, в скъп хотел, с вътрешен басейн и спа и да се поглезя за да дни. И толкоз ще ми е почивката. Дано не ми излязат криви сметките!

Марти, разпиши се, как върви домашният живот с близнаците? Има ли кой да ти помага? Как се кърмите? Мен тези въпроси мира не ми дават!  

# 371
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Добро утро и от мен!
oceanlab честита ти радост да расте здрав и много да му се радвате,а на теб бързо възстановяване!!!
Роси малката е много сладка като и видях снимката ми се прииска да гушкам и аз едно малко човече Heart Eyes
Аз съм си дала поръчка като спра хапчетата,а това ще стане другата седмица,най-късно до седмица бебо да излиза Naughtyпък да видим дали ме слуша Simple Smile!
За море и аз се каня живи и здрави септември да отидем,но на Несебър.........пък да видим Peace
За срещатата и аз съм съгласна за по ранен час,ако кажете и в 8.00 съм на линия hahaha hahahaаз и без това от рано съм на крак ooooh!
Сега ви оставям и се залавям да чистя и да оравям по малко,че като чета всички сте така да се каже готови а аз не смея нищо да пипна Naughty,но днес съм решила малко по малко да се захващам дано само да нямам проблеми  Praynig

# 372
Мъхчето аз ще раждам в Щерев и докторката ми каза или последната седмица на юни или началото на юли.Не мога повече ;вече не ставам да се разхождам защото получавам силни болки отдолу и имам чувството че ще излязат.

# 373

Пристигна ми шалтетооооооооо !  newsm44
Направо е страхотно, а материята е супер. Мирише си на памук. Красота ! Ех, как ме е яд, че нямах пари за още едно и за дивана...Но ако промоцията още стои и тези дни и ми преведат болничния, веднага си поръчвам и за дивана  Grinning Хем намалението е сериозно, хем е супер красиво  Peace

# 374
  • София
Глезотийке, колко големи станаха? Няма нужда да се мъчиш. Имаш си поставени кортикостероидите, няма какво да те притеснява. Аз се учудих на мен като ми определиха дата чааак за втората седмица на юли. Нямат милост. Даже ги питах не може ли по-рано, ама не щат! Аз лично не се виждам до тогава и се плаша, ама явно трябва да е трудно и тежко и мъчно, не че после ще ни е песен де! Но на моменти ми се струва, че след раждането ще се чувствам по-добре, отколкото сега, нищо че всички ме плашат за отглеждането.

Общи условия

Активация на акаунт