Жега иде, зной, ЮЛИ месец бебета ще имаме безброй. - тема 29

• 29 399
  • 725
  •   1
Отговори
# 345
Оушън,честит ви Александър!Щастливо детство и много здраве и късмет му пожелавам! smile3525

# 346
Oceanlab, да ви е здраво и засмяно момчето. Честито!

Путу-путу, здравей и се включвай смело в дискусиите Simple Smile

# 347
Още около час и Далийка ще дойде при мен. Тази нощ ще сме заедно в огромна "ВИП" стая защото двете момичета ги изписаха днес и сега съм сама. Бургазлийки намерих ни и мъжка компания ама са от центъра. Чела е юнките но не е писала. Много й е кротко бебето на нея.

# 348
Ocean, честито бебче - Александър! Бъдете здрави, щастливи и късметът да е с вас!   smile3525

Аз да се отчета от днешната ЖК: преиздадоха ми направлението за хоспитализация, че може да изтече, ако си изчакам термина. Иди разбери кой крив и кой е прав - едната лекарка казва нисък ти е хемоглобина трябва желязо, другата казва наред ти е  за бременна жена #Crazy newsm78 Thinking . Измериха ми талията и според акушерката "коремът ми е като канара" 110 см. От последната ЖК 26.05 съм качила 4 кг  #Crazy (обаче напоследък имам проблеми със
Скрит текст:
ходенето по голяма нужда
Ако така вървя до 10.07 ще кача +30кг, хапвам плодове най-вече и сладолед за разкош Embarassed Абе .... здраве да е ... Crossing Arms
Одисеята с гардероба приключи към 21ч. - готов сглобен. Следобяд дойде помагач и с ММ довлачиха до 7-мия етаж всички пакети. Та ще се подредим тази седмица и като направим разместване в спалнята вече ще може да се сглоби и легълцето на бебчо newsm07
Темата за морето я избягвам в нас, след един спор с ММ. Обиконвено август или септември ходим в къща... като наближи и според обстоятелствата ще действам.  fingerscrossed
Портокалче - успех и късмет fingerscrossed fingerscrossed

# 349
Oceanlab, Честит бебок! Всичко най-най-най прекрасно!

Минавам само да кажа хелоу! Сандалка, благодаря ти за интереса, беше много мило!
В домашен отпуск съм. Всичко като че ли е ОК, по 2 пъти на ден тонове. Утре пак в МД за финално да реши м какво правим с лекарите, там ли ще раждам, кога, как и тн.
Имам контракции...Коремът голям...Иде ми да омрънкам света, затова ме няма, да не товаря, че много мразя във всеки пост негатив и оплакване Simple Smile Понакупихме още нужни неща, но има още какво да се желае.
Момичета, моля помогнете:
термометър за бебе, за вода и за въздух - препоръки? Не ми се стреля напосоки, моля ако някой има добри предложения да ги сподели!

Сега ввръщам назад. Мисти видях, че има някакъв празник, но не стигнах да видя какъв  Embarassed

# 350
  • София
Океанче, честит ти син!!! Да сте живи и здравички, много радост и веселие ви желая! Скоро-скоро да си се гушкате вкъщи!

Портокалчо, успех! Всичко ще е наред! Hug

# 351
Честито бебе на Оушън, да е живо и здраво Simple Smile)

Шуши, аз мисля септеври да отидем до Гърция. Според мен по-скоро баткото ще прави проблем, отколкото бебето:) Живи и здрави, ще решаваме като дойде време. Нищо не сме резервирали засега

# 352
  • Перник
Добро утро  Hug
Днес май аз съм най-ранобудна

Честито момченце ма Оушън. Да ти е живо и здраво и бързо възстановяване и на двамата   bouquet

Ние с бебко сме все още 2в1, явно Магнерота върши работа засега. Следобят съм на преглед, да го видим докъде съм докарала това разкритие и ще каже да пия ли още хапчетата или да ги спра. Сега пък се замислих, дали няма да се задържат прекалено нещата с тия хапчета.
Готови са ми и резултатите от секрета който ми взеха и май няма нищо тревожно (по това което мога аз да разчета сама), но все пак док ще каже после.

# 353
Aaaaa не си ти най раннобудната  Rolling Eyes

Добро утро момичета и мъж и успешна нова седмица  Hug

Вчера свърши играта на 3в1 и нямаше какво да правя по нощите, та спах, будих се, спах, будих се и сига съм като ударена с мокър парцал. Отделно и в тоя квартал утрепах кучетата тая нощ. За капак не мога да разбера тука (в момента съм в елитен квартал) дали някой си гледа патки из двора или просто някой си храни гларуси, та цяла нощ някакви животни пъдпъдъчия. Тоя вой е от как съм тук повее от месец, но така и не успях да разконспирирам виновника.

Надявам се всички сте добре  Hug Аз днес ще се чудя какво да правя, понеже трябва да ходя да нося урина в лаб, да записвам детето на градина, да чистя в нас... пък нещо нямам особена силица.

Пратих малкия на ясла преди малко и сега ми е едно самотно. Нито с него нито без него  Rolling Eyes дето вика близначето няма ми го другарчето.

# 354
Ех, Агнес, така е...като са тука зле, ама като ги няма по-зле  Simple Smile
И аз съм от ранобудните. Цяла нощ ми беше много лошо и сутринта просто станах. Спи ми се, но ми е лошо и не мога да спя. Не знам дали от хапчето, но пулса ми беще поне 200. Отделно имах и силни болки като при гаден цикъл, да не говорим че корема ми е вечно надървен  Crossing Arms
Снощо помолих ММ да каже на техните никога повече да не ме целуват, явно доста съм се шокирала , след като само това ми е в главата.  Rolling Eyes
Видях на Океанчето малкия във фейса, толкова е красив  Heart Eyes
И на моя вече му е тясно но искрено се надявам да задържи до юли.

# 355
  • София
Добро утро!

Оушън, да ти е жив и здрав Алвксандър, много засмяно и спокойно бебе да е!  bouquet
Лили, честито на Дари, щастливо и здраво дете да расте!  bouquet

Мисти, да сте живи и здрави  и вие с мъжа ти, той много да те слуша и глези  Simple Smile

Портокалче, стискам ти палци всичко да е наред с вас! fingerscrossed

Шуши, ние от няколко дни разсъждаваме по-сериозно по въпроса с морето и общо взето, стига да сме живи и здрави и всичко да е наред, бихме отишли в началото на септември за седмица- 10 дни. Аз не се плаша от новородено и почивка. Повече ме плаши почивка с едногодишно и прохождащо, което все иска да си сгънат на 2 и да го водиш за ръка Simple Smile

Луиза, пази зи къщата и стискам палци! Simple Smile

wwwaz,не, че е много успокоително, но килата се свалят. След предната бременност свалих над 30 кила( бременни и от отказване на цигари от още по-рано). Сега не съм се мерила от месеци, но положението е.... ooooh! Но поне се успокоявам, че щом веднъж съм успяла,значи пак ще се справя. Разходки, неспане и липса на време за ядене- ето ти слаби и красиви майки Simple Smile

Сега е време за мрън:

Скрит текст:
Вчера пак бях в истерия- гнездене ли е това, какво е, не знам, но пак чистих в захлас разни стени и гардероби, ккатерих се по стълби т.н. Луда жена. Счупих бебешкото лего защото не се сетих, че основата му е талачит и няма как да да издържи прелестите ми, но здраве да е, това се оправя.
Нооо, вечерта я завърших супер- тръгнахме на гости и така се подхлъзнах на тротоара, след няколко метра пируети се строполих на асфалта и сега имам подуто и охлузено коляно и  лакът. И цяла нощ щипе и боли. Направо си се представям на магарето като раждам- ми аз съм като ветеран от войната пък.  Crossing Arms

Последна редакция: пн, 17 юни 2013, 08:37 от terpsyhora

# 356
Момичета тук съм! И не съм родила!  Simple Smile Двата дена четох, мъжа ми почиваше и се мотах с него. Сега бързам да съобщя, че съм на линия и се връщам да чета последните 4-5 страници не съм.

# 357
Нещо не сте активни напоследък. Да не би повечко да сме по болници.
Аз днес излизам от болницата и хуквам по задачи така че и аз ще се позатрия докато влезна в час с майчинството. Стаята е почти готова. С Петър доста стоплихме отношенията (след като си поговорих със сестра му) и той ще сглобява спалнята днес. Ей, момичета някои от вас сигутно помнят кога й постнах снимка на нашата спалня. Е, утре вечер май ще спим на нея.
Аз от болницата, взимам Кара и отпрашвам към Арапя да досъбера багажа и да занеса нещо натам (имам одобрение от таткото за Арапя, но малко по нататък - може би втората половина на юли). Ще идвам до болницата да я кърмя, а в сряда си я взимам. Което означава че утре ще купуваме легълце, ще се сглобява, ще се редят мои и на Петър дрехи в гардероба, а на малката ще й вземем и шкафче. Дали ще успеем не знам. Аз му казвах че още май месец стаята трябва да е готова в очакване на бебето. Петър като чели разбра че съм бременна чак след като родих, сега е целия в рани и мускулна треска. Махнал е и мокета в хола, което супер много ме радва. Като оправим стаята ще я снимам и кача снимки.
Иначе тази нощ беше прекрасна. Поспах час и половина (защото не спирах да я гледам колко сладко спи) - как ще карам днес 150 км  newsm78, но ще си мисля за Далийка и няма да заспивам.

# 358
Добро утро,
Роси, доста работа ви чака, но ще се справите . Радвам се,че сте позатоплили отношенията с Петър. Hug

У дома е пълно с кутий от подаръци, разпиляни неща и какво ли не .. Дари обаче е много щастлива, каза,че празника й е бил чудесен и това ме радва най-много. Ще пооправя и ще почистя и всичко ще си дойде на мястото.

Имаме ли вече идея къде да се съберем утре ? Аз на драго сърце бих дошла по-рано - преди 12ч, ако има и други с деца- да си поиграят .

За море - аз също бих тръгнала септември и то най-вече заради Дари .Разбира се,и на мен ми се ходи много , обожавам морето .

Хубав и усмихнат ден, сладурки  Hug

# 359
Честит Александър на oceanlab! Да е жив и здрав!

Аз не можах да му намеря снимката в снимка.бг или нещо не съм разбрала правилно, че има негова снимка  Thinking
Гледам и татковци са прописали сред нас  Laughing Ех, няма да си каже чий е, в неведение ще си останем  Laughing

Мисти, честит рожден ден на патерица!

За сега нямам контракции, не ме ядосват свекъри (Близначе  Laughing ) и мъжа ми. Добре е положението.

А, за пътуванията - ние на море не ходим. За септември бях планувала Истанбул, но после се замислих да го семня за Париж. Май нито едното няма да стане, но не заради бебето. Ще видим, аз не му се плаша много на бебето, пък дано съм права.

Общи условия

Активация на акаунт