Жега иде, зной, ЮЛИ месец бебета ще имаме безброй. - тема 29

• 28 974
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Добро утро  Hug

Луиза, честит наследник - страхотно име  Hug Бързо възстановяване на теб и скорошно прибиране вкъщи с малкия при тате   bouquet

Наистина Скреч доста време я няма  Rolling Eyes

Сандалка, моя хубосТник не дойде с мен на срещата. Пратих го по сестра ми да дивее и после си го взех, че иначе и мен нямаше да ме има на снимките...или поне не в лице  Simple Smile
Сега видях снимките - всички мами са много хубави, а дечицата са ангелчета  Heart Eyes

ТерпHug и да нацелуваш Алекс  Hug

# 586
Добро утро!
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА РУМИ88 И ЛУИЗА! ДА ВИ НОСЯТ МНОГО РАДОСТ МАЛКИТЕ МОМЧЕТА И ДА ИМАТ ЕДНО ПРЕКРАСНО ДЕТСТВО!
Така аз докато спя, какво правите!? Снимките са супер, толкова много бременни на едно място не бях виждала, Сандалке с черната рокля е мъхчето, а с тъмно синята не знам, както и русата мама, направо ви завидях на срещата  Cry
Наистина къде изчезна Ахи, Скреч, поне драснете един ред, да не сте родили вече?  Весе какво стана със зъба?

# 587
Добро утро  Hug,
Късно снощи качих снимките , но не ми се показаха. Затова не ви писах,че съм го направила.. Явно самия сайт има нужда от време да си приеме новото. 
Айде другия път да сме повече на снимките  Hug

# 588
  • Зеленият рай в сърцето на България
Иве,поръчах Тобрадекс,спомням си,че Тобрекс капех,когато беше на 1 месец,реших,че те ще са слаби. Hug Благодаря,момичета!
Не са слаби и аз като имах конюнктивит ми изписаха такива.

Близначе много сладко легълце, на мен ми харесва с обиколниците... Допадат ми обиколници, балдахини и разни такива, много е сладко. А и аз съм взела шишета на Авент, дано бебчо да ги хареса.

Честити бебчета на Руми и на Луиза, да растат здрави и щастливи!

Ей такива новини ми оправят настроението, както от снощи съм яхнала метлата и като се събудих още ми беше  #2gunfire  #2gunfire

# 589
Luisa Kaestner, разплаках се като ти прочетох пост-а. Много мило.  Heart Eyes Желая ви всичко да върви по вода и много обич да има в дома ви завинаги.   bouquet

# 590
Честит Христо на Руми88! Да е жив и здрав!

Честит Калоян на Луиза! Да е жив и здрав!

Забравих какво щях да пиша, след такива новини...  Simple Smile

# 591
Добро утро момичета .Утре влизам в болница да съм под наблюдение.Няма да мога да ви чета.Като родя ще ви пиша.
Лек ден.

# 592
  • Бургас
Голям кеф обаче, всеки ден като вляза в темата и винаги имаме нови бебоци....почна се Simple Smile

Честити бебчета на Руми 88 и на Луиза Simple Smile Момичета като имате повече време разкажете за раждането, как е минало, бебоците как се развиват и т.н. Simple Smile

Мен нещо ме е хванал някакъв гърлобол, или от климатика че последно време нон стоп е пуснат, или съм пила нещо студено, та ме боли сега като преглъщам Sad

Да ви почерпя днес моята майка има 50-годишнина! Да ми е жива и здрава и винаги така да ни радва, обича и помага! Почерпете се за нейно здраве Simple Smile

# 593
Таничка, да ти е живо и здраво майчето и да го слушаш  Simple Smile  bouquet .

Мисти, Сандалке, гюленцето със синята рокля съм аз  Embarassed Laughing Laughing Laughing

Днес ще се слушаме и ще се записваме на тонове... оф, пак ще имам схватки с жегата, 1:0 за нея е резултата от тази нощ. Сън не ме хвана до 6 часа Tired

# 594
  • Бургас
Таничка, да ти е живо и здраво майчето и да го слушаш  Simple Smile  bouquet .

Мерси мерси Simple Smile

А колкото до жегата, снощи за сефте спахме на климатик, викам аре няма да го пускам много силно ще го оставя на 25 градуса да не настинем....в началото добре, ама после през нощта голяма жега та накрая го спряхме и отворихме вратата да направим течение Simple Smile Направо не се издържа вече, а и сутрин от рано рано го пускам климатика да бачка Simple Smile

# 595
  • София
Честито на Руми и Луиза! Да са живи и здрави момчетата, много щастие и късмет! Прекрасни имена!

Таничка да ти е жива и здрава майчицата!  bouquet

# 596
ЧЕСТИТО БЕБЕ ЛУИЗЕ! Hug Да е жив и здрав малкия сладур,надявам се,че си добре.Защо спешно секцио,бе мило?Пак ли тоновете нещо? newsm78

ЧЕСТИТО РУМИ88   bouquet  Hug

Таничка,ЧРД на бабата   bouquet ,ще си взема от всичко,да възстановя загубата на кръв след тазсутрешното точене(3 епруветки!!)   Laughing

# 597
  • Бургас
мерси Весе и Baby I:)

Абе гледам ви сега снимките от срещичката....голям кеф искам и аз да съм там Simple Smile Я се издайте кой кой е че аз само Терпс познах от снимката че съм я виждала на живо Simple Smile И Мъхчето я знам коя е, другите не ги знам Simple Smile

# 598
  • София
А да, и аз сега видях снимките. Много сте готини момичета.  hahahaКак само сте превзели заведението. Мафията на бременните.
Още ме е яд, че не можах да дойда.
Таничка под снимките си пише кои са.

# 599
  • Варна
Честити рожби на мамите Сийпърл, Луиза и Руми! Да са живи и здрави всичките! Бебевалежът наистина се ускорява  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт