Жега иде, зной, ЮЛИ месец бебета ще имаме безброй. - тема 29

• 28 990
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
Таничка под снимките си пише кои са.

мале колко съм разсеяна...като типична блиндинка Simple Smile  Hug

# 601
glezotiika_1 - успех,мила ! Пиши,когато можеш и леко раждане  Hug
Таничка - честит рожден ден на майка ти ! Да е жива и здрава !   bouquet
Аз снимките ги надписах тази сутрин  - отначало не бях отбелязала коя коя е :- )

# 602
Seapearl, честита дъщеричка  - голяма мома - да ти е здрава и усмихната!

Честито Румяна88 - да е много здрав малкия мъж и много да ви радва.

Luisa Kaestner и на теб, да е жив и здрав малкия сладур и много много да ви радва.

glezotiika_1, д-р Дяволов ще е отпуска, нали, при кой ще раждаш.?

Моите малки мъже станаха по 2300-2400гр., гледат ме в лицето  като се храним, усмихват се, мръщат се, голямо контактуване. Харесва им да ми полват гърдите за ядене и после за залъгалка.

За шума и бебетата, добре, че не се будят от шум, че помпата ми за кърма не спира да скрибуца, да трака и то на 2 метра от тях. Голямо помпане пада, болят ме много китките и пръстите.

Доволна съм от стерелизатора на Tomee Tipee - за 10 мин. си подготвям помпта и шишетата, както и от шишетата, ако храниш както трябва и бебето е гладно по ръбчето, което е доста голямо остават не повече от 3-4 мл.

Много е топло и реших обиколниците да сложа само в горния и долнияя край на кревата, че малките, единия поне се изтегля нагоре  и ще се бутне в дървения креват,т поне да му е на меко.

# 603
Здравейте, момичета!
Таничка, честит Любилей на майчето /както казваше баба ми  Simple Smile /, да ти е жива и здрава!   bouquet
Глезотийке, стискам палци да се задържите възможно най-дълго 3 в 1. Ще чакаме да пишеш!
Весе, как е зъбчо?
Сандалка, ама бива ли 13 часа да търчиш в тая жега? Не знам как си издържала, аз съм като къртица, като ми е жега гледам да се скътавам. Как са крачетата?  Hug
Baby I, да ти пратя нещо сладичко от кошницата на Нестле? Така или иначе сега не мога да ям с тоя стомах, поне да не се изкушавам  Confused
А защо по толкова много кръв ви вземат? Забелязах, че и Мъхчетата са ги източили!  newsm78
Марти, герой такъв! Много ти се възхищавам, да знаеш!  Hug
Софийските мами, страхотни сте!   bouquet  А това русинкото ангелче Дари  Heart Eyes Лили, да ти е жива и здрава!
И аз призовавам неотчелите се мами да драснат по един ред да кажат, че са добре!

# 604
Олелеле, започна се с бебебума  Hug
Честито на всички щастливи майки! Здрави и обичани бебенца!  Hug
Коремът ми се върти всеки ден вече от притеснение, а като ви чета и направо  #Crazy

Таничка, пожелавам майка ти дълги години да е до теб и да те подкрепя!
  bouquet

# 605
  • София
Честита щерка на мама Seapearl ! Жива и здрава да е и бързо възстановяване на мама!
Честито и на Руми и Луиза! Живи и здрави да са ви юнаците!

Джина,честита рожденничка! Желая й прекрасно детство и вие да сте много щастливи!
glezotiika, успех, стискаме палци всичко да мине "като по вода"!

Аз вчера бях на преглед. 2600 сме вече и 43-45см. На 01.07. съм пак и за пълна кръвна картина + урина. Секциото ще ми е между 5 и 10, която дата си избера. най-вероятно ще е в началота на периода, защото вече започва да ми писва. Боли ме в дясно при ребрата, под кръста, коляното и много се потя и аз.
В магазин Лабиринт" има лекция на тема "хигиена на детето" от 11 часа днес. Решила съм да отида. Има всяка сряда от 11 часа. Трябваше да го напиша по-рано, но нещо не смогвам.

# 606
  • Бургас
Мерси на Лили, Гърлинблу и на Мирянка за пожеланията за Любилея....довечера ще е голямия купон, после ще кача някоя снимка от там Simple Smile
Още се чудя какво ще обличам за довечера  Thinking

# 607
Таничка, направете си парти с роби Simple Smile Нали на някоя от мамите мъжа й предложи да се метне с един чаршаф (съжалявам, не се сещам на кого, паметта ми изневерява), та хем ще ти е удобно и прохладно Simple Smile

# 608
  • Бургас
Таничка, направете си парти с роби Simple Smile Нали на някоя от мамите мъжа й предложи да се метне с един чаршаф (съжалявам, не се сещам на кого, паметта ми изневерява), та хем ще ти е удобно и прохладно Simple Smile

хахаххах моя мъж го предложи това като се чудих какво ще обличам за бала на братовчед ми Simple Smile
Ама няма как да я ползвам тази идея че довечера ще празнуваме в един доста скъп и изискан ресторант, та не върви да се пльосна по чаршаф Simple Smile

# 609
Лелеее вчера не съм влизала цял ден да ви чета и днес отварям и БУМ 3 бебета супееррр. Да са живи и здрави малките юнаци и дамата  Laughing Много да радват родителите си. Пожелавам им да сбъднат всичките си мечти!!!

# 610
Таничка да ти е жива и здрава юбилярката, та да помага за внуче когато се наложи  Grinning
Мами, какво става, като чета тия дни имам чувството, че поне 90% ще сте секцио, почвам да се чудя на моята възраст толкова ли на смела се пиша  Thinking ooooh!

# 611
  • Бургас
Таничка да ти е жива и здрава юбилярката, та да помага за внуче когато се наложи  Grinning

мерси Мисти, ама то с тия работещи баби май ще залагаме повече на прабабите ако се наложи Simple Smile

# 612
Таничка, завъртя ми се в главата, че твоя човек беше, ама викам да не се изцепя нещо и за това  Joy Ами хайде де, употреби му на човека идеята най-накрая  Laughing
Мисти, да ти кажа честно, снощи това си мислех и аз. До тук освен Марти, дали има друга мама родила нормално?  newsm78 Свекърва ми каза, че аз съм щяла да бъда втората  Laughing Викам, аааа НЕ, има други преди мен, да си минат реда, аз не бързам  Laughing

# 613

мерси Мисти, ама то с тия работещи баби май ще залагаме повече на прабабите ако се наложи Simple Smile
Тя работи ама има събота, неделя, а ти и това няма да имаш  Laughing
girlinblue182 като приключим  с ражданията ще направим една анкета, само от любопитство , та поне за тези на които им предстои да си решават. Иначе спокойно ако ти си втора, аз ще съм третата в списъка  Joy Ще се оплакваме заедно после  Laughing

# 614
  • Бургас

Тя работи ама има събота, неделя, а ти и това няма да имаш  Laughing

Права си, ама нашите са едни работни баби и двете бачкат и през уикенда Simple Smile

Гърлинблу, моя беше моя мъж...ама и да объркаш няма проблем...за съжаление няма как да стане тая идея Sad

Общи условия

Активация на акаунт