Жега иде, зной, ЮЛИ месец бебета ще имаме безброй. - тема 29

• 28 977
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
Мерси момичета за пожеланията.Като ме изпишат ще пиша подробно.

# 616
Добро утро и от мен Simple Smile)
Пишете ме към неспалите, но наспалите се Simple Smile) Свикнах да не спя.

Много е сладко, като чета за новите мами и завиждам на мамите на които им остава малко. Като ви гледам лентичките и започвам да се вълнувам. Фроузен, при теб, пък съвсем не е останало.

Гърл и ти си на финалната права Simple Smile) и аз ще съм нормално, не се притеснявате Simple Smile)

# 617
  • София
Терп, благодаря ти много за съвета  Hug Значи, ще се тича до аптеката. А моите прегрешения през бременността инак са много, включително когато почне огромен пожар киселини, взимам Ранитидин (че само той ми помага). Но разчитам на това, че док страшно се възхищава на плацентата ми  Crazy , та на нея се надявам да не родя дете-идиотче  Laughing

wwaz, какво гюленце бре! Баш си си тамън (ехеей, проговорих чужди езици  Mr. Green) Тя, Ангелската, е сложила малко повечко, но нищо, след като роди и смъкне, ще видите каква неземна красавица е  Heart Eyes Аз много я харесах!

Гърл, благодаря ти за вниманието, приятно е някой да те ожали  Mr. Green
Аз също не трая жеги (принципно), но пък вчера наистина успях доста работа да свъша, а и някак ми вървеше. Все пак съм доволна - останаха по-малко точки за отбелязване  Peace
Днес си работя изцяло от къщи, та ще направя някой рефреш. В четвъртък пак - здравей, градо!

Иначе, аз съм ужасно възмУтена и огОрчена  Crossing Arms Всички прогнози за времетео взеха та отмениха изведнъж дъждовете, само обещават "временно преваляване в планинските райони"  Не е честно, не е! Разчитах на тези дъждове!  Crossing Arms

Мисти, знаеш ли, че и аз си мислех същото за секциото  Thinking И чак взех да се плаша да не ми се извърти бебето в последния момент, та и аз да ида под ножа... Защото, повечето са спешни секцио, ако забелязваш, не е като да са си поискали....
Ето, при Луиза, примерно, явно тези безкрайно любезни и готини хора в МД, от които тя бе така доволна, не са забелязали липса при захранването на Калоян - и това е било причината на моменти да се губят тонове  ooooh!

Затова, момичета, на които не им следят тоновете - настоявайте си бре! Полага се по Каса  Naughty А Касата не е с различни условия във Варна, София или Пловдив  Crossing Arms Може би проблем да е, че докитата ви нямат работещи (или коректно работещи) апарати, та затова да си правят оглушки - иначе защо да не източат още някой лев? Но поговорете с тях, ако те не могат, да ви изпратят някъде - по болниците също се извършва тази услуга. Виждате, че е важно да се следи какво е състоянието на бебето през последния месец, а особено по жегите  Hug

Танче, честит юбилей на майчето ти! То много младо бе!   bouquet

Флай, разписвай се, не спирай.
Виждам, че постовете ти напоследък са много пестеливи, явно не се чувстваш в най-прекрасна форма... Стискам палци!!!

Глезотийке, браво и благодаря, че ни уведомяваш - да не те мислим  Hug Успех и на теб и ще чакаме прекрасни новини за близнетата в най-скоро време!

Фроузън, да, и при теб това настроение е предвестник на... скоро, скоро ще е  Peace Да ти е стегнат целия багаж, мъж и БЪДИ СМЕЛА!  Hug

# 618
Ооо, и аз съм към неспалите  Tired И ми е лошо, пак. Повръща ми се. Ама нали не мога и е ужасно.Като парцал съм, и пак имах болки. Едни такива като гаден цикъл са, почват от яйчниците. Но утре съм на лекар, ще и кажа.
Момичета, сега ново ми се върти в главата...Дали да не си купя кошарка за спане, и да разкарам леглото на село?  Thinking Кое е по-доброто? Леглото е старо и без това, заема повече място а кошарката поне се мести лесно и е компактна....Ох, човек без работа.... ooooh!

# 619
  • София
Мадлен и Пеперудката са горе!
Родихте ли, момичета?  Laughing
Слагайте и вие по една думичка на ден деее  Hug

# 620
  • varna
Ихааа, пак отварям темата и нови бебоци   bouquet
Руми, честит Христо, живи и здрави да сте и скоро у дома!
Луиза, нищо де, важен е крайният резултат, честит Калоян, и вие да сте живи и здрави и скоро да се приберете!
Таничка, честит юбилей на мамчето, да ти е живо и здраво!
Близначе, аз точно по тази причина взех кошарка на колелца от тия мрежестите, защото и без това ни е тесничка квартирата, а леглото нямаше де да го сложим, пък така поне може да е беба постоянно около мен.
Сандалке, съчувствам ти за краката. Моите пети от това, че ходя едвам-едвам като пате в кълчища така са се подбили и нацепили, че ме болят ужасно  Cry Ходих на педикюр, оправи ги, ама след 2 дена пак същата работа, щото не мога вкъщи да се навеждам ни да ги търкам, ни да ги мажа - ама поне съм лакирана  Mr. Green
Глезотийке, стискаме палци!
Гърлинблу, да бе, страшен тен имам, на очила на главата, ръцете ми кафеви, а краката изгорели само отпред, че нали мога или да седя с гръб или да лежа по гръб - ма пък ми е кеф  Laughing

# 621
glezotiika_1 - усепх! Всичко ще мине добре и там ще се чувстваш спокойна Hug
Мартина - толкова хубав пост! Направо ми стана миличко и се надъхах за моето бебче, а снощи нещо се бях разколебала и сдухала, че ще е нещо страшно. Благодаря ти много, че ни зареждаш с позитивизъм!
За недопспиването - говорихме си вчера със зълва ми, че явно това е нормално - организма се настройва да не спи за да не му дойде в повече след раждането. Аз се будя в 5, после заспивам и ставам по жегите, много ми е тъпо, защото искам да използвам сутрините да свърша нещо извън дома.

# 622
  • Бургас
Танче, честит юбилей на майчето ти! То много младо бе!   bouquet

амчи и аз съм млада  Laughing Майтапа настрана и на мъжо баща му има 50 годишнина след 10-20 дни....Simple Smile

Мерси и на Хера  Hug

# 623
Мартина като те чета направо се плаша, ако ти само кърмиш и цедиш, то това и нас ни чака, направо почнах да се радвам, че още не съм родила.

# 624
Мисти, моля те, не ща да съм втора, гледам си линийката, ама все се надявам да си поседим още 2 в 1  Praynig
Близначе, аз също като Хера съм с мрежена кошарка, че съм на квартира и като дойде ред за местене да ми е по-лесно. Иначе дървените кошарки са си класика, ама нямаше как. Пък и място нямам за такава.
Хера, сега се сетих снаха ми като беше бременна си направи дупка в пясъка и легна по корем  Joy Цял ден играха белот под чадъра и само кръста й беше на слънце, та беше хванала тен само там  Laughing
Сандалка, да не гледаш прогнозите на Емо Чолаков?  Crazy Като го слушам и хич не ми е ясно какво ще е времето, той толкова талаш слага, че освен да се хиля друго не правя  Grinning

И аз сега ще ходя на маникюр и педикюр, срам ме е да си покажа краката на някой друг, ама няма как  Confused Ще видим какви ще ги свършат в този салон, не съм ходила до сега. Купих си ваучер намален от 60 на 15лв.

Да не ходите много по жегите! До скоро!  Hug

# 625
ЧЕСТИТИ БЕБОЦИ НА ВСИЧКИ МАМИ. ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!!!  newsm30 newsm30

# 626
Благодаря за отговорите Hug За сега ще карам с дървената, а ей къде е магазина - като ми скимне взимам кошара и готово. Не знам дали само  аз съм така, ама има дни в които съм супер шматка. Сякаш мозъка ми е замъглен и само глупости мисля. Ето като днес - всичко вече е готово, купено и сложено а аз се сетих че май искам друго. Както и за обиколниците. Да , дебелки са, ама и в спалнята ни е хладно, освен това нали отгоре влиза въздух, бебето не е запечатано. Така че каквото купено вече-купено. Майната му. Обаче така е , като бездейства човек..... Blush
Весе, появи се и кажи как е зъба.
Момичета, не ходете много по жегите че да не стане беля. Пазете се.
Исках да кажа, че чета всичко и всички ви мисля, но понякога просто не знам какво да отговоря...Евала на Сандалка за което, тя на всички пише но моя мозък просто вече е прекалено разложен...... smile3537

# 627
...Дали да не си купя кошарка за спане, и да разкарам леглото на село?  Thinking Кое е по-доброто?

Легло. Без обиколници, освен ако не са мрежести. Твърд матрак, чаршаф, тип подложка и обикновен чаршаф отгоре. Това е. Ако искаш да се мести си вземи басинет (кошче с колела). За първите 2-3 месеца е идеално.

# 628
mysterious на мен не ми оства време за нищо освен програмата свързана с бебетата защото бебоците са 2 и се храним доста бавно. Предполагам с доносени, по-големи деца (и особено, когато е едно) ще е много по-лесно. Моите са мънички, уморяват се по-лесно. Сега с всеки изминал ден са по-будни и по-активни. Другото е, че нямам опит с бебета и може и аз да съм малко бавна с тях за момента Simple Smile

# 629
  • София
Какво да ви кажа за този пуст и скапан зъб. Омръзна ми ей! Сега чакам до час да ми се обади зъболекаря и отивам да го вадя. Не мога повече да издържам. Това са 6 дни в които аз не съм на себе си. Вчера след обед ме отпусна, но през нощта пак се започна. Иде ми да се гръмна, не стига, че бебето рита като лудо и ми прави корема на мекица, не стига, че ми се повдига и повръщам от скапани киселини, жега ми е но тази ужасна болка вече не мога да издържа. Главата ще ме сцепи и болката отива в ухото. Като го извадя ако мога ще пиша.

Общи условия

Активация на акаунт