Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е декларация No7 и как се отнася до здравните осигуровки?
Каква е инициативата на Асоциацията на търговците на детски стоки в България?
Какви бяха основните характеристики на раждането на Роси и какви бяха последствията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е декларация No7 и как се отнася до здравните осигуровки?
-
Каква е инициативата на Асоциацията на търговците на детски стоки в България?
Инициативата на Асоциацията на търговците на детски стоки в България има за цел премахването на ДДС върху стоките за деца до 3 години. В момента се събират подписи в подкрепа на тази инициатива в различни магазини, като допълнителна информация може да бъде намерена на техния уебсайт и в социалните мрежи.
-
Какви бяха основните характеристики на раждането на Роси и какви бяха последствията?
-
Какво представлява предлежащата плацента и как може да повлияе на раждането?
-
Каква е целта на епидуралната анестезия по време на раждане?
Аз до вчера бях самичка в стая,а от вчера следобед си имам компания. Една девойка с бъбречна криза. Та ние ако сте мрънкала,тази незнам каква е. То не бяха сълзи,по телефона,мъжа и идва незнам колко пъти...вечерта се научи защото не можеше да спи нс тв. Е да,ама аз какво да правя,като пък изобщо не спя. И като за капак,като заспа така захърка,че нямаше шанс да чуе тв-то. Айде оплаках се
Ама вече искам вкъщи.
Ха ха ха, толкова съм щастлива! Толкова съм доволна! Аз съм била жива бе хора! Последните дни не знаех дали имам дом, мъж, дете, куче та камо ли глава ! Не съществувах! Сега съм върха! Няма да се оплаквам повече! Всичко ми е на ред с 27 зъба в устата. 

Ама няма как, стягам се че след малко съм на консултация.
А какви песни им пеете? Аз се глася да пея и май се оказва, че не знам приспивни песни. Едно време майка ми ми пееше 'Когато бях овчарче' - много я харесвам и става. Също 'Облаче ле бяло', която също харесвах, но последното десетилетие толкова се преекспонира тази песен...
ама броени дни ми остават, така че ще и търпя
Предполагам , че не се поема от ЗК и предложих да си платя , ама - Не ...
Толкова ми е топло , че ...