Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е декларация No7 и как се отнася до здравните осигуровки?
Каква е инициативата на Асоциацията на търговците на детски стоки в България?
Какви бяха основните характеристики на раждането на Роси и какви бяха последствията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е декларация No7 и как се отнася до здравните осигуровки?
-
Каква е инициативата на Асоциацията на търговците на детски стоки в България?
Инициативата на Асоциацията на търговците на детски стоки в България има за цел премахването на ДДС върху стоките за деца до 3 години. В момента се събират подписи в подкрепа на тази инициатива в различни магазини, като допълнителна информация може да бъде намерена на техния уебсайт и в социалните мрежи.
-
Какви бяха основните характеристики на раждането на Роси и какви бяха последствията?
-
Какво представлява предлежащата плацента и как може да повлияе на раждането?
-
Каква е целта на епидуралната анестезия по време на раждане?
търсих на Нук - нямаше и взех малко и голямо шише на Чико с каучуков биберон, уж анатомични, а имам и 1бр. малко шише със силиконов биберон от помпата на Авент. Поживем увидим
Ама как може твоите доктори да не го знаят и да не ти предложат по някое време
То, по принцип се лежи отначало по гръб именно защото обичайно повече се вълнуват бебчетата. Но ако е сънливо така (и ние сме тъй) - завъртай улево и ще се разшава.
Поне Касата поема само туй... Първото раждане и на мен го предизвикваха по този начин, че преносвах - май в този случай направо си трябва форсиране, а и без води.... не бива да се стои (аз се омятах обаче като дзвер няколко часа в болки, докато получа разкритие. Морганка - късметлийка, браво!)
Слагай утре рогите и хубаво да отчетеш тая шивачка 
Да не би да ти е много малък коремът, Шуши, и да не ти личи бременността? 
Вика ми, "ааа , тва е много врътка, не мога сега да се занимавам"
и ще гушкам бебенцето си
иначе го погледна на ехографа и каза, че е напълно "узрял", мерихме тонове- 171 бяха първоначално и тя каза, че е много активен та за това, но после утихна...ама наистина всеки път на преглед така силно се движи в корема ми и само пърчи гъзе 

Много се надявам да ти помогне, както и на мен, все пак си е до организъм, но все пак стискам палци
Ходих до НОИ, ама за 30те минути навън само дето не умрях, за малко да трябва да се връщам, че флашката ми първоначално не щя да захапе на допотопния им компютър. Беба днес не знам какво прави, ама само получавам бодежи долу, сякаш много ми се пишка, а всъщност няма нищо - отврат е. И едвам дишам ни седнала, ни легнала, да се навеждам пък изобщо не мога - голям мрън