Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е декларация No7 и как се отнася до здравните осигуровки?
Каква е инициативата на Асоциацията на търговците на детски стоки в България?
Какви бяха основните характеристики на раждането на Роси и какви бяха последствията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е декларация No7 и как се отнася до здравните осигуровки?
-
Каква е инициативата на Асоциацията на търговците на детски стоки в България?
Инициативата на Асоциацията на търговците на детски стоки в България има за цел премахването на ДДС върху стоките за деца до 3 години. В момента се събират подписи в подкрепа на тази инициатива в различни магазини, като допълнителна информация може да бъде намерена на техния уебсайт и в социалните мрежи.
-
Какви бяха основните характеристики на раждането на Роси и какви бяха последствията?
-
Какво представлява предлежащата плацента и как може да повлияе на раждането?
-
Каква е целта на епидуралната анестезия по време на раждане?
Нищо де, главното беше колко положително и надъхващо звучи Мартина
Много ти благодаря, че си така положителна и ти се възхищавам искренно!
След като ти го извадят се изплаквай с Корсодил ( питай обаче дали става за бременни) Ама не веднага, ами след няколко дена. Аз по този начин избегнах всякакви възможни инфекции. И стискай - наистина те разбирам аз имам много проблеми с тия пусти зъби, супер гадно е, но така ще ти олекне като го махнат!

нали уж корема ти се беше смъкнал, пък някъде четох, че после уж доста по-добре се чувстваш, вземи извади гадния зъб и да се знае.
Милата ти,направо не знам как си живяла последните дни
Иначе споко, и моя корем е на мекица и ритането и шаването са като за световно 
Внимавай, поне си вземи водичка.
Надявам се това да спаси донякъде положението...
Тъй че, свиркай, ако пририташ - водя ти я, пълним ваната, местим я в хола и ще ти танцуваме с мъжа, докато раждаш
:
РРР