Жега иде, зной, ЮЛИ месец бебета ще имаме безброй. - тема 29

• 28 947
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
frozenInside Embarassed сега ще си призная, моткам се с едни джапанки 39 номер /по принцип носех 37/ лошото е, че вечерта и те ми стискат, ама ме е срам да кажа на ММ че искам неговите /41/

# 661
  • София
Мисти, мерси, то наистина лекарката ме пипна над глезена, а не под, каза, че още нямам там, значи е на добре Simple Smile

Флай, то аз съм се родила 3 кг, мъжът ми 2700, а Стани и той 3, така че няма как да е и по-едро детенцето, а и то си върви с глава за седмиците и крачета по-къси със седмица някъде още от началото, та не е изостанало, все еднакво си се развива, ама аз се притесних от доплера, че е в долните граници и че водите са ми леко редуцирани, абе ще избутам още малко, кръвното ми поне е на 6, дай боже така да си остане и до края, ще си пия културистките шейкчета и ще си свиркам, аааа, и трябва вече сериозно да се захващам с къщата Simple Smile)))

# 662
Пина,виж какво ти открих:http://semeistvo.rozali.com/rajdane/p15289.html.Аз в Гугъл като си напиша "Симптоми на раждане" и ми излизат сума ти статии,общо взето навсякъде едно и също казват Grinning.Ама то си е и време да очакваш вече,не се спичай толкова.
Моргана,Виктор е душичка,бързо ще наддаде,важното е,че е здрав вече.
Гърлинблу,къде я намери тази аматьорка,а представяш ли си да си беше платила не на промоция,а 60 лв-редовна цена #Crazy
Фроузън,ти също вече сигурно си на педал и в предродилна треска,а Hug
Иве,ами давай,щом са ти изместили датата по-напред,нямаш много време,аз поне много се изморявам и бавно ми се получават нещата,добре,че вече всичко е готово,само бебешкото легло трябва да се разпъне и застели,но това могат да го свършат и без мен.

# 663
Гифт, тиквичките ги правя ето така : http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?topic=3341.0 и винаги стават много хубави. Не пържиш с часове, а резултата е същия, но по-здравословен . Отделно пълнени по вкус .
Моргана - чуден е Виктор, малка сладка душица  Hug

Оказа се,че в нашия блок това лято ще са четири новородени - две вече се родиха- едното на два месеца, другото на 20тина дни , моето е сега, а последното - август месец . Има и още една бременна в блока .. Само от нашия вход сме три с бебоци Simple Smile

Ох, чудя се кога и моето време ще дойде .. утре съм на тонове и преглед в Тина Киркова и тогава ще ме мерят и съветват как да родя .. ще ми се нормално, но и секцио да е - бързо да минава ..

# 664
  • София
Ето как един татко се опитва да се справи с бебешки слинг и близнаци. Исках да покажа на ММ и докато гледахме, щях да получа удар, а той се отказа тотално  Laughing

# 665
Флай, аз съм като магнит за такива  Laughing И аз си мислех същото, ами ако бях дала 60лв? Може би за това ми е повече смешно отколкото ядосано. Пък и нали си ги преправих вече. А преди малко ходих и до шивачката и беше затворила, поизнервих се. В 15:30ч ми каза, че не очаквала да се появя с тумбака в жегата, пък после не й попречи да ми каже ела в 17:30ч и да не ме изчака и да затвори.  #Cussing out

Мъхче, тоя татко милия как не изтърва някое чаве не знам  ooooh!

# 666
  • София
Ей, Дени, днес не ти върви, сядай вкъщи и почивай, то бива маникюристки, бива шивачки, хвани едната, удари другата, споко, само не се ядосвай Simple Smile

Флай, слушам и изпълнявам, 2-ра пералня бебешки дрешки заредена, отивам да мия с Бочко за съдове пластмасовите дрънкалки от Стани Simple Smile

Мъхче, мъка, мъка, ама накрая успя Simple Smile)))) Че и ги приспа, а хората как го гледаха по улицата, не е истина Wink))

А, Близначе, тези чаршафчета с обиколниците на Тед ли са? Аз купих такъв лилав комплект за дребната, без обиколници и олекотени завивки и е много хубава материята.

Последна редакция: ср, 19 юни 2013, 18:38 от iva_angel

# 667
  • Зеленият рай в сърцето на България
Мисти и аз от 37 стигнах до 39, които не ми стават вече .... с това темпо ще трябва да отида боса до болницата  Mr. Green

fly2 тресе ме яко, особено след като миналия понеделник доктора ми каза, че няма да остискам до термин-а, но ..... вече 10 дена и още съм в очакване

И аз днес, най сетне подредих легълцето.

Скрит текст:

# 668
Аууу, Фроузън...ми много пък е хубавоооо....Ужас, моето направо си грознее пред твоето. Я какви красиви (и тънки) обиколници ! Все повече ме е яд, че се прецаках с моите.  Crossing Arms От къде ги взе, комплектче ли са със завивките?

# 669
Моргана,  взеха ли ти вагинален секрет преди раждането?

Системата, която са ти включили е питоцин и ако трябва да сме точни е нужен тест преди раждането, за да се види как реагира бебето.

Изобщо на мнение съм, че всяко форсиране на раждането под каквато и да е форма носи рискове и за родилката и за бебето.

Кой се оплакваше, че бебето спи и го викат за втори път не помня. Вземете си сладък сок, за да събудите бебето или яжте нещо непосредствено преди прегледа. Друго нещо- помолете да ви сменят позата. Като легна на ляво започва бързо да се намества и си прави 10-те движения набързо дори и да спи.

Последна редакция: чт, 20 юни 2013, 15:29 от Niki1

# 670
  • Зеленият рай в сърцето на България
Аууу, Фроузън...ми много пък е хубавоооо....Ужас, моето направо си грознее пред твоето. Я какви красиви (и тънки) обиколници ! Все повече ме е яд, че се прецаках с моите.  Crossing Arms От къде ги взе, комплектче ли са със завивките?

Как грозно?  Naughty Толкова е сладко и кукленско с тези пухкави обиколници. Толкова много го гледах днес и му се радвах, че ми се прииска да подредя и нашето легълце ... дойде ми вдъхновение, та в тая жега се потих и над ютията  Wink

Комплектчето е от разпродажба на затворен детски магазин .... ама явно е за по-малко легълце, защото обиколника не стига  Laughing

# 671
  • София
Кой се оплакваше, че бебето спи и го викат за втори път не помня. Вземете си сладък сок, за да събудите бебето или яжте нещо непосредствено преди прегледа. Друго нещо- помолете да ви сменят позата. Като легна на ляво започва бързо да се намества и си прави 10-те движения набързо дори и да спи.

Аз се оплаквах, Ники, мерси за съвета, сок и храна, ще пробвам, за позата и аз го мислех, защото и вкъщи като легна по гръб и мърда малко, а после се успокоява и заспива, ако съм наляво например сигурно повечко ще се размърда, ще пробвам утре, ще обядвам и отивам направо там и ще си нося сокче...

# 672
Ники не ми взеха секрет. НА последния преглед доктора каза, че няма да раждам скоро викна ме след 2 седмици за секрет.. така и не стигнах до там. Изолирали са бактерията в стомаха и в ухото на бебето което показвало, че бактерията е била в околоплодните води. Системата която ми сложиха беше окситокцин. При мен имаше ефект първия път и сега си знаех, че това е решението вместо да чакам да започнат болките, а детето да стои без околоплодни води.

# 673
Ивка, не съм, ама утре сутрин, ако всичко е наред, отивам и ще я питам защо така направи  Laughing Ще стискам палци за утрешните тонове!
Фроузън, много е красиво наистина!
Близначе, какво му е на твоето не разбрах? Ти да видиш аз какъв комплект съм купила, ще избягаш. Горната завивка е олекотена и е с размери 100/145  Shocked, а долния чаршаф е толкова твърд, че аз не бих спала в него. Даже не съм ги изгладила още. Успокоявам се, че купих хасе, качествено и много сладурско, та свекито ще го крои сега. Дано там да няма изненади, че голям майтап ще е.  Grinning
Моргана, а Вики вече добре ли е? Наддава ли?

# 674
Флай, мерси за статията! Аз съм чела подобни, ама много размити ми се виждат. Разчитам, че ще разбера какво става, все пак  Laughing За сега тия болки отминаха, явно няма да е днес, но може би приближава момента. Корема ми е видимо смъкнат. Нали в петък съм на преглед, ще видим и лекарското мнение какво ще е.

Много хубави легълца, момичета!  Моето кошче е готово, ама от толкова време, че се напраши  Thinking Ще го поизтупам след няколко дена.

Общи условия

Активация на акаунт