СЕПТЕМВРИйка люто гледа, някой сви ѝ сладоледа! - Тема №17

• 26 679
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Добър ден. И аз като Pampers май гледам да не обръщам внимание на неразположенията. Иначе кръста и без това си ме боли и без да съм бременна, та и да мрънкам-файда няма.
nenimira, Sleeping Beauty го е обяснила много хубаво. Аз имам също такава лампичка. Моята е от магазин за 1 лв. Има ги и в Кауфланд, вероятно и в Бриколаж и Баумакс.
Kikito86, бъди жива, здрава, много обичана и на есен да се гушкате с бебочето!  newsm59
Снощи  пих но-шпа, че явно от запека нещо взе да ми се втърдява много корема. Не е ли рано за подготвителни контракции?  newsm78 Не помня.
Ми другото го забравих, естествено... Blush

# 181
Здравейте милички  Hug

Колко много сте изписали, едвам ви изчетох ! Да напълним новата тема само с хубави неща  Hug

При мен нищо интересно. Ям ,като  че ли никога не съм виждала храна; бебчо е супер активен ; а с покупките съм още до никъде, все още не съм взела най-важните неща.
От днес започвам обратното броене. Не знам кога мина това време  newsm78

Момичета, я да ви питам нещо. Снощи като се миех, имах  парченца слуз около влагалището. На някоя от вас случвало ли и се? Дали има за какво да се притеснявам? На преглед съм на 25.06, не знам дали има за какво да се притеснявам?

Kikito86  newsm59 Да си жива и здрава , и прекрасно и здраво бебче през септември !
maria_magdalenna, аз имам такава болка от време на време. Но и аз не знам дали не са ритници, защото съм по-склонна да определя като ритници, които ми причиняват болка.
JB74, да си изкарате хубаво на почивката Simple Smile

Искам и аз да си имам двор и по цял ден да си дремя навън, много е хубаво     animal085  Mr. Green
nenimira и аз така си мислех, обаче повече от месец сме в новата къща, и имаме много хубав и голям двор, обаче не съм слязла повече от 2 пъти за по 10 минути. Все вътре се бутам  Rolling Eyes

# 182
  • София
Момичета малко тъп въпрос....... Blush Как си слагате отстрани снимките(аватарите)?Аз го намерих в настройките къде е ама как да го направя да е като линк за да го кача?

# 183
Пуфи, спомням си, че беше голяма сложнотия, чак мъжа ми трябваше да ми помага с консултации  Laughing . Снимката трябваше да е много малък размер, първо я смалявах, а после трябваше да я кача в интернет, за да мога да я копирам като линк тук. Ако някоя мама може да ти помогне с повече подробности... аз вече съм забравила, това се сещам, ако можеш сама да го направиш е добре!

# 184
ох, тия хора кво са ме зачеластрили за сватба, не щЪ да се женя искам само бебка да е здрава и да си я гледкам. Crossing Arms Praynig няма ли се жените, няма ли се жените, голям зор #Cussing out
Аз мисля да си купя едни такива лампи с малка лампичка и с по голяма да я  сложа до леглото ни и да мога да кърмя през ноща, а ако се наложи и по-голямата да светна за памперс нещо, ама те не са скъпи и са красиви, въпреки, че осветлението ни в спалянта е на две нива newsm78

# 185
Kikito86   bdbaloni Жива и здрава и всичко най-най !

Здрасти и от мен тумбачета!  preggoМалко съм се пооспала  Blush , но пък съм в учудващо добро настроение!   dance  Слънчев ден на всички!   sun

# 186
Здравейте мамита  preggo

Днес е доста топличко и сигурно плажа е пълен, ама пусто хем ми е много жега,
хем като не мога да се цопна - сигурно чак надвечер ще отида само, за да си намокря крачетата в морето  smile3549

Kikito86 Честит рожден ден!   party023  party023  party023 Бъди жива и здрава, и щастлива скорошна мама   ylinfant

Puffy1988 като ти четох поста, все едно аз го бях писала  Laughing Болки в кръста, изморяване, потене - поне знам, че има някой, който напълно ме разбира как се чувствам  newsm62

-Petia- , моят корем също се втвърдява. Даже последните няколко дни чак се притесних и звънях на доки. Аз по принцип пия сутрин и вечер прахчета Магнезий Diasporal. Принципно той ми каза да изпия и НоШпа и предимно да си лежа и да си почивам  Rolling Eyes НО ако стягането е постоянно и не те отпуска въобще отивай на преглед.
Аз съм склонна да преглътна целия дискомфорт - както се казва кръст, гъз (с извинение) Flushed потене и там каквото още има, но това че не мога да си обикалям на воля ми е най-кофти.
Ето снощи отидохме до Слънчев бряг. От колата, 10-15 мин ходене, седнахме да се вечеряме в едно заведение и после айде пак в колата. Ама само бебонка да е добре - на всичко съм готова  Praynig

So^Amazing аз също от известно време имам нещо, като слуз. Доки каза, че това е нормално течение по време на бременността, но по мое настояване правихме 2 пъти микробиология и двата пъти се оказа, че нямам нищо  smile3503

# 187
Който се вози в такси - какво пречи бебето да се сложи в кошницата, дори това да не е вашата кола? 

аз може би не те разбрах - ако пътуваме с чужда кола, да, слагам си нашето столче,но ако съм с такси, като слеза от таксито, не мога да си нося и столчето 13 кг на ръце, докато си свърша работата.
На мен ей такива неща ми бяха голям проблем в София с първото дете - опитвам да се кача на автобус с количката, никой не ме чува,че моля за съдействие, народът се блъска и бърза да се качи, автобусът затваря врати и тръгва,а аз оставам на спирката. Веднъж си виках такси и пак с количката исках да отида до центъра, като дойде таксито, се оказа,че багажникът му е пълен и не може да ми натовари количката, даже ми се скара,че трябвало при повикването да кажа,че съм с количка да ми пратят кола с празен багажник! Няколко пъти ползвах маршрутка и бебето в кенгуру, никой не ми направи място да седна, лашках се насам-натам, знаете как карат маршрутките и в един момент не ми издържаха нервите и се прибрах на село и тук отглеждах Ива докато стана на 1,5г. Иначе в София бях обречена да си стоя само в квратала и да не мърдам никъде, ние тогава дори нямахме лична кола. Сега живеем близо до метро и се надявам придвижването из града да ми е по-удобно.

# 188
Здравейте!

Днес ми е нещо кофти, но това си е от бременността.
Аз ползвах нощна лампа и после доста време Габи си спеше на лампата, докато се отучи. Този път мисля да не правя тази грешка. Ще си купя и аз такава лампа за контакта.
За болницата - искаха ми дрехи за бебето, но според мен това си е политика на всяка една болница.Те затова дават списък с нещата, които трябва да носиш.
Моето бебче, продължава да не шава много, но за разлика от това вече са доста болезнени движенията му.

Kikito86   newsm59 Пожелавам ти много здраве и едно сладко бебче.

# 189
# 190
Здравейте, момичета. Днес оставихме и бабата на ММ в болница. И тя е за операция на жлъчка. Гледам да не се оплаквам, но днес от колата аз излязох най-бавно. А майка ми я оперираха миналата седмица. Голяма гледка сме били сигурно. Joy За изписването - когато си вземем количката ще видя дали кошът е пригоден за кола. Ако не е, ще го увием с коланите - струва ми се, че пак става.
Аз пък другата седмица трябва да си сменя цвета на косата. Фризьорката ми се мести във Враца и трябва да измислим някакъв лесен цвят, който да е постижим и за другите. Та съм в чуденка. И пак е станало време за маникюр и педикюр... Аз свикнах, че ноктите и косата ми растат по-бавно и нещо занемарих записванията на час  Joy  Желая ви хубав следобед!

# 191
  • Пловдив
Kikito86
Честит рожден ден!  smile3525 newsm59 Живи и здрави!

# 192
  • София
 Mr. Green Ushana, посмях се с теб. За фризьор имам предложение -  точно до болницата, тъкмо за изписването можеш да се наконтиш, защото е на една ръка разстояние   Simple Smile

Кикито, честит рожден ден!

# 193
Kikito86 nbirthday  Gift  party023 Бъди много здрава, винаги така усмихната и заредена с позитивни емоции!!!

# 194
Здравейте и от мен мацки сладки   bouquet
аз от снощи нещо ме наболява корем, но днес от обят по силно и си  пия цял ден но шпа, то не  е точно болка а като силно натискане ниско от дясно  Confused
Кикито , честит рожден ден миличка  Hug здраве , късмет и пухкаво бече през септември ти пожелавам   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт