СЕПТЕМВРИйка люто гледа, някой сви ѝ сладоледа! - Тема №17

• 26 709
  • 751
  •   1
Отговори
# 195
Божеее аз докато разбера,а то имало нова тема  ooooh!
Kikito86, честит рожден ден !Много здраве,щастие и най-хубавото бебче!
Петя аз се забелязах,че най вероятно е от пустия запек и моето втвърдяване на корема.
Не съм чела попрените писания,затова като ги прочета ще пиша.Сега отивам а си взема мъжете от село.Уж щяхме с една приятелка да излизаме,то такава тенекия ми върза,че докато я чаках цяяял ден поне се наспах.
А и да се похваля,на детето снощи му падна първото зъбче  Laughing

# 196
Здравейте,пупенца HugНие днес ходихме у свекито да наглецдаме майсторите,докато те бяха на едно събиране,та едно ядене дето им сервирах и като се върнахме толкова бях уморена,че си легнах,уж само да почина,а то един сън ударих  досега ,а такъв глад ме гони .... Embarassedбебчето нещо се е кротнало днес,в сравнение с предните дни то бяха едни ритници,ама сега почвам пак да се вкарвам в филма Blushнякой беше писал че трябвало да го усещаме на всеки час по колко пъти беше...
Кикито newsm59  Giftздрава и щастлива,най-сладкия подарък с малко закъснение  ylinfant...Весел празник  ura

# 197
И пак е станало време за маникюр и педикюр... Аз свикнах, че ноктите и косата ми растат по-бавно и нещо занемарих записванията на час  Joy 

наистина ли? Браво! При мен пък всичко расте ужасно бързо!!!!!! Аз съм с бретон и ходя да го намалям на всеки две седмици - за толкова време почва да ми влиза в очите. Същото и с ноктите, а епилацията на краката е ежедневно занимание. Косата ми стана доста гъста, което по принцип не е лошо, обаче с настоящата ми прическа стоя като кошница в главата - подрязваме, филираме и още не сме уцелили визия, с която да се харесвам. А като си помисля след раждането какъв косопад ще ме застигне....(вероятно).

soho doll, много добра идея за наконтването на изписването! Определено считам,че е необходимо! На снимките ми с Ива роднини и приятелки са нагласени, красиви, а аз - като изцеден лимон, с една леко омазнена коса, набързо скалъпен грим...Тогава не съм си мислела,че е важно,но сега си давам сметка,че за децата ми само снимките ще бъдат споменът от този момент и мама трябва да е красива! Планувам да си викна гримьор този път, то хубавото е,че една моя приятелка,която е фотограф и ще ни снима, също работи и като гримьор.

# 198
А, аз тва за контенето съм го измислила отдавна Mr. Green първото нещо дето ще сложа в куфара са любимите ми гримове и няма да съм като приразк на изписването  Crossing Arms

# 199
  • София
Прибрахме се от хидрокомпелкса Мелниците - беше много хубаво там. Има си всякакви удобства и активности, така че да изкараш цял ден там с компания. Има язовир, в който рибарите ловят риба, мини зоо парк, детски кът, огромен брой люлки, хамаци, пейки и маси, басейни, ресторанти. Ние използвахме само пейките с маси и хамаците.
Памперс, board games са игри от сорта на Монополи. Ние днес играхме Каркасон и Ticket to Ride. Напоследък поне в София са много популярни тези неща, откриват един след други клубове за игра. Ние имаме около 10 различни игри и се събираме с приятели да играем. Това поне е нещо, което мога спокойно да правя и през бременността Simple Smile

# 200
И аз се прибрах сега от скитня  Mr. Green
Момичета,благодаря за отговорите за лампата  Hug
Днес се поразходихме с бебо и сега е кротък,само от време на време напомня за себе си с по едно леко ритниче  baby_neutral
Сега ме чака  1dishes обаче хич не щЪ  smile3506
Ослушвам се  Mr. Green
Столче за кола ще трябва да вземем отделно,че към количката нямаше,но не знам какво,това за количката излиза към 250 лв  newsm78
Може да се поровя в продавалника  atwork

# 201
  • София
Който се вози в такси - какво пречи бебето да се сложи в кошницата, дори това да не е вашата кола? 

аз може би не те разбрах - ако пътуваме с чужда кола, да, слагам си нашето столче,но ако съм с такси, като слеза от таксито, не мога да си нося и столчето 13 кг на ръце, докато си свърша работата.

Говорех за изписването.  Иначе нямам представа как е придвижването в София без кола и кое е удобно и кое не.

# 202
Аз днес основно ви чета, нещо ми е много нервно и нямам желание за нищо  Tired . Поне изпрах кошарката, снимах я и ще я кача тея дни  Wink

Лека и безаварийна от мен и до утре  Hug

# 203
Ние имаме около 10 различни игри и се събираме с приятели да играем. Това поне е нещо, което мога спокойно да правя и през бременността Simple Smile
Ние зимата с компанията също много се събираме да играем различни игри. Големи фенове сме на Cluedo. Mr. Green

# 204
  • София
Цитат
Големи фенове сме на Cluedo. Mr. Green
Аз също много обичам Cluedo Simple Smile

# 205
Добро утро newsm46 нещо много ни замря вчера темата, къде изчезнаха всички
Аз с това ранно става , незнам кво да правя, а днес съм на ЖК и няма да спя на обяд цял ден ще ходя като призрак ooooh!
И при мен всичко расте много бързо, нокти, коса, и лицето ми има нжда от козметик, ама ме е страх вие ходите ли. Не за друго ами няма да може да ме мине с едната машинка, а именно тя много ми помага newsm78
А пък кви газове ме гонят, направо си умирам, никога не съм имала чак пък толкова много Crossing Arms маите дето имат хемороиди, видяхв. Аптеката мокри кърпички за успокояване на хемороидите като си навън, ама не видях цена нали съм късогледа Shocked

# 206
Успешна нова седмица, момичета!

От рано е топло и слънчево навън. Дано цялата седмица е така. Стига с тези облаци и дъждове.   Nature Sunny

Вчера като се заговорихте за коси и нокти, и ми дойде музата и аз да си оправя маникюра и педикюра. Все още успявам с второто Mr. Green Въпросът е човек да си намери позата.

На мен идните две седмици са ми много натоварени и нямам търпение да минават и занимават, че да си отдъхна малко и да започна най-сетне с бебешките приготовления. По докторските сметки от днес съм в 8-ми месец вече.....не остана.  newsm32

# 207
Добро утро

Чета ви редовно, но съм в много кофти настроение и изощбо не ми се пише напоследък  Tired Трябваше днес с мъжО да подпишем, но няма как да се освободи от работа и аз много се ядосах....следващата дата, която съм си избрала е чак 22 юли. Не е фатално, ама исках да свършим и това нещо...уф както и да е  Tired

Вчера за да ми се реваншира за подписа ходихме малко на пазар и взехме непромокаеми подложки, термометър за вода, малки хавлиени кърпи, и едно гащеризонче за 6 месеца (не са изкарали още новите, има само от миналата година и все големи) и за да не ми е криво взех за 6 м. Laughing

Лече-Буболече, с таткото измислихме име и се спряхме на Елена...дъщеричката ти си има адашка вече  Heart Eyes

Памперс , непромокаемите подложки струват 11 лв/бр. И са с размер 69/132см. Предполагам и в БГ са с такава цена. Във фейсбук ще кача снимка на покупките   Sunglasses Ние сме в еднакви седмици и гледам, че и аз съм в 8ми, но лунарен месец, а в 8ми календарен влизаме в 31 г.с.

Последна редакция: пн, 17 юни 2013, 08:50 от Dund1chk4

# 208
Добро утро !
Мисля , че вече и аз взех решение да раждам в МД -Варна. Дадоха ми съвсем прясна информация за ОБ и това , което чух не ми хареса .
Днес мисля да изляза малко на пазар , да видим....
И аз много обичам игри от този тип. Ние със семейството на ММ като сме се събирали по разни случаи и много често играехме . Забавно е .
Някоя мама ще купува ли бебешеки дрешки от Н § М . Аз си харесах няколко неща и мисля да ги взема.
Пробвах да купувам от MotherCare , но ми изписва , че нашата държава не е в списъка на тези с които работят. Вие как купувате ? Има много хубави неща и ми стана много тъпо , че гледах , а пък накрая немога да поръчам.
Ани , аз съм забелязала още от началото , че събота и неделя темата е празна . Обикновено това е времето в което всички са на някъде и не пишат много .
Дундичка , горе главата , дано скоро ти мине това лошо настроение  Hug  А , Елена е много красиво име , харесва ми изборът ви  Peace

# 209
  • Пловдив
Добро утро!
След като три пъти ставахме до WC искам да се похваля, че между тях спахме добре, като се има предвид, че обикновено не заспивам. А и като изключим разни сънища....
Моята малка топчица пак се е свила на кълбенце и коремчето от едната страна пак е хвръкнало, сега си шавроти нещо и подскача... мисля, че ще ми липсва това... толкова ме успокоява, че докато си гледам коремчето и заспивам  Laughing
Пожелавам ви хубав ден с много щастие и усмивки!  smile3525

Общи условия

Активация на акаунт