СЕПТЕМВРИйка люто гледа, някой сви ѝ сладоледа! - Тема №17

• 26 711
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
Ние сме в еднакви седмици и гледам, че и аз съм в 8ми, но лунарен месец, а в 8ми календарен влизаме в 31 г.с.
Точно - аз броя по лунарните, но все има казвам "докторските"  hahaha

Елена е много красиво име. Peace
Аз сега случайно намерих листа с имена, които сме обсъждали преди сигурно вече повече от две години. Стана ми много интересно кои имена фигурират там. Бях ги забравила.  Mr. Green

# 211
Добро утро   bouquet
Dund1chk4 както казват всяко зло за добро  Hug
Pampers това с позата става все по трудно  Crazy
Не мога да се спра на име за момиченце ,все нещо не ми допада  smile3511 smile3515 ,а ММ милия вече само се съгласява hahaha
Вие имате ли тежест ниско долу ,аз едвам ходя и то на малки разстояния Mr. Green Утре пак ще си видя пумпалите днес цяла сутрин ми подскача корема Laughing
Anni0422 Еспумизан не помага ли ? Аз го пих редовно една седмица и забравих за проблема Heart Eyes

# 212
Добро утро сладурки  Hug
Мен днеска направо ми е много зле, защо изобщо дойдох на работа, да ме пита човек  newsm78
Цяла нощ ме боля корема, и резултата е сутринта не мога да излезна от тоалетната, но явно се и обезводних, че ми стана много зле и премаля и кръвното падна и абе ...... кошмар. Сега пия водичка по-малки глътки, че да наваксам с водата и после само на солети и бисквите и дано оцелея:) Утре ще ходя да видя бубка колко е порастнала, а и да пусна изследвания.
Dund1chk4 не се ядосвай, то кофти, защото си се била настроила, но може би това не е било вашата дата, а е 22-ри:) И аз така исках на 5 март едно време, ама бракувахме на 4 юни:))) А Елена е страхотно име, на ММ на брата жената така се казва /как се казва зълва ли  newsm78/ - обожавам я Simple Smile
Anni0422 за тези кърпички не съм ги виждала и аз, ако не те срам влизай и питай вместо да се луташ  Hug
Още исках да пиша, но нещо хич ме няма, та ви пожелавам страхотна седмица, много усмихната и с по-малко болежки   bouquet

# 213
  • София
Добро утро момичета   bouquet
Моя мъник от вчера е супер супер активен,до сега никога не е шавал толкова много та чак се стреснах,но все си мисля че щом шава толкова много значи си му е добре на човечето Simple Smile Основно ме натиска по пикочния мехур,защото от време на време така ме заболява и изведнъж ми се до пишква  Laughing
Аз днес продължавам с почистването след ремонта и най-после да си подреда джунджурийките и чашите по секцията че такава празна хич не ми харесва Grinning Тук от сутринта е много голяма жега,но аз нямам намерения скоро да излизам така че си стоя в къщи на хладничко Simple Smile
Лек,успешен и много усмихнат ден ви пожелавам   bouquet

# 214
   Добро утро и от мен! Коремчето ми расте с часове, както и самата аз. Обръщения като: слонче, хипопотамче, дудо... станаха всекидневни  Rolling Eyes То и аз вече като се погледна не мога да се позная, преди имах вратле, а сега съм като борче  bowuu Не искам и да си помислям колко килца съм качила. Свърших с второто лечение на гъбките, но течението ми пак е жъленикаво  newsm78 Е писна ми... ще изчакам няколко дни и ще му мисля. Макар че ме тревожи леко... При вас има ли цвят?
А иначе доки каза чак към края на месеца да ида...струва ми се толкова далеч. Прегледи през месец си е цяло мъчение.
    Нес ъм спирала да ви чета Simple Smile И аз вече имам покупки. Остава само да ги снимам и да ги прехвърля на компа. Страхотни неща си намерих във ВисВиталис. Но пък си оставих още удоволствие и за другия месец, ако съм добре Simple Smile
  Чудя ви се от къде намирате сили за работа и чистене, аз едва успявам да сготвя нещо и да се запътя към леглото. А тези дни ме мъчат и ужасни киселини...Охххх нека дойде септември  Praynig
   Лек ден на всички!

# 215
Здравейте Мамчета и слънчево утро за всички!
Признавам - нямам никакъв шанс да ви насмогна, нито с предишната тема, с тази ще опитам поне
Включвам се, за запис - ще опитам да ви следя по-добре, като изляза в болничен от другия месец
Надявам се и аз да успея да направя някои покупки тази седмица
Все още съм в колебания за кошарката и продължавам с търсенето, очаквам и прегледа си с нетърпение отново през тази седмица, дано успея да се включа поне още веднъж преди да сте изписали и тази темичка Joy
Започвам да се вълнувам с първите мами, които вероятно ще ни зарадват с първите радостни новини скоро! Не остана!!!
Хубава седмица на всички без неразположения, тревоги и неприятности! Hug

# 216
Аз нямам пролем с хемороидите ,а мами бяха казали, че имат аз за тях писах да съм от помощ Embarassed
Вчера намерих един сайт за бебешки дрехи, чаршафи и прочие за търговци на едро, ама ми се стори, че може да се поръчва ин а по-дребно hahaha та мисълта ми е, че имаше на доста марки български нещатат вкючително Висвиталис и други подобни, замислям се ако поръяам всичко от там няма ли да е по-добре и ще ми излезе 3 пъти по-ефтино newsm78
Не ми обръщайте внимание, все пак се заимавах с търговия и винаги си правя сметка, като бабите на пазара Joy
Дав и се оплача имам страхотно течение от гардите, от снощи постоянно се мокря и мисля да търся днес подплънки за цутиена, че срамота да ходя так  Blush
Аз името Елена много го харесвам, имам колежка, която ссе казва така и спя в нейната квартира в Свищов като отида, много позитивен човек, просто е невероятен приятел и страшно усложлива, абе готин човек си е Mr. Green
Дайте идея как да си запазя лекциите, мисля ж джобове и и в един класиор да ги наредя, ама са на вестникарска хартия и ме е страх да не пожълтеят newsm78
Амели, наистина четох, че пожълтявали дрехите ако ги изгладиш и стоят дълго веме, колко е вярно един Бог знае Whistling ама до септември нищо няма да им стане, поне така си мисля аз, въпреки, че не бързам, днес ако ми остане време ще видя за прах бебешки кво има по магазините Mr. Green
Изчезвам, че станах досадна... целувки

# 217

Вчера намерих един сайт за бебешки дрехи, чаршафи и прочие за търговци на едро, ама ми се стори, че може да се поръчва ин а по-дребно hahaha та мисълта ми е, че имаше на доста марки български нещатат вкючително Висвиталис и други подобни, замислям се ако поръяам всичко от там няма ли да е по-добре и ще ми излезе 3 пъти по-ефтино

Ако не ти е проблем , би ли споделила кой е сайта и аз от няколко дни гледам , ама все нищо не си харесвам..   atwork

# 218
Здравейте и от мен големи пупи   bouquet
аз пък днес се чувствам супер, явно почивката в нашето състояние е най-важна  Hug
Днес влизам в седми месец , по лентичка  супер newsm44
Дундичка не се ядосвай мила, но да си знаеш че след подписа ви се полагат два дни платен отпуск по КТ допълнителни можеш да си ги взмеаш веднага  Wink
Иначе името е супер , ще си имам още една адашка  Mr. Green честно казано винаги съм си харесвала името  Flutter
Памперсче честит осми месец мила  Hug
Ани успех на ЖК и да пишеш, как е бебчо  Hug
Лек и усмихнат, слънчев ден ви пожелавам  newsm51 newsm51 newsm51

# 219
  • Пловдив
Здравейте и от мен Simple Smile
Днес съм изключително щастлива, защото влизам в 7-ми месец и съм на ЖК Simple Smile Най - сетне след тия 2 ужасни дни ще разбера, защо по дяволите ме боли така корема и колко ми тежи малката фръцла. Незнам защо това много ме вълнува, но искам да знам Simple Smile
Събота вечер ММ се присети да попътуваме на някъде и тръгнахме за Русе. 2 дни развлечения, който в Свищов ги няма. За риба ходихме, по магазини напред назад все по улиците...и след малко директно тръгваме за Плевен за ЖК Simple Smile
Незнам дали вече бебка тежи или от нещо друго, но страшно ме боли стомахчето. Режеща болка от която не мога да мръдна...при вас има ли подобна болка? Но сутрин след сън не ме боли. Чудна работа.
Сега си пия кафето тук във свекървата и ще ставам да се оправям, че нямам търпение да отлитаме Simple Smile
После ще дойда да ви кажа какво е станало.
Ани и ти да дойдеш на отчет ей Simple Smile
Хайде лек ден от мен  Hug

# 220
Здравейте и от мен Simple Smile
Аз съм много доволна, тъй като уикенда бяхме на палатки  Laughing Да ви кажа, че нямах никакви проблеми със спането, даже ми беше супер удобно на надуваемия дюшек, бях си взела две малки възглавнички и ми беше екстра. Ходихме на Иракли, изкарахме много добре:) Може по-късно да постна снимки във ФБ с кашалотските ми размери като свалим снимките на компютъра.  Laughing
Снощи си говорим с моя приятел и той ми казва - ами ние май всичко сме взели за бебето, нали? Аз -  Shocked Обясних му как стоят нещата, той като се закахъри... Събота отиваме на бейби пазар  Mr. Green със сигурност обаче матрака за кошарката, разни протектори и ванички ще вземем, а другите дреболии ще си избирам педантично като изляза в отпуск.
Anni0422, да не би да имаш предвид този сайт - http://plastform.net/ Аз го разглеждах, но цените са за на едро, може да се поръчва и на дребно, но има някаква надценка.
sealover, аз ще разгледам в H&M за дрешки, ако ми харесат като качество, бих купила. За mothercare - с фирма посредник за пазаруване от чужбина става. Виж с бг-мама има цяла тема мисля.
Чао засега и хубав ден Simple Smile Ако имам време, пак ще се включвам Simple Smile

# 221
Да, този е сайта, ама за поръчка над 100 лв няма надценка, пък и тяхното на едро не е нищо кой знае какво, аз имам фирма и това не ме притесняв Mr. Green ама не съм го решила още, обмислям #Crazy

# 222
Здравейте коремчета  Hug
Успех на всички дето днес са на преглед, да се похвалите после с хубави и здрави бебовци  Peace
Честити ви 7 и 8 месец  Party
Днес ще ида до доки да му покажа тая урина, дано ми изпише нещо и да се оправям, че ми е притеснено така с тия бактерии, дето ги пише там  Sad
Усмихнат ден   bouquet

# 223
Здравейте и от мен. Хубава и лека седмица ви желая   bouquet.
Вече нямам търпение да започна с покупките. Дълго разсъждавах за малката ни спалня- как и какво креватче да вземем, но от днес имам нова идея и май ще успеем да съберем стандартно креватче.

Аз може и нищо да не съм купила , но вече имам подаръци от една приятелка и от мама  Heart Eyes. От вчера гледам малките гащеризончета и така ми се иска да ги гушкам. Невероятно сладурски са.

sealover, има фирми , които доставят до тук. Разгледай раздела на форума "Пазаруване от чуждестранни сайтове" има доста информация и тема за поръчки от mothercare. Аз лично ще ползвам Габко.

# 224
Здравейте!
Kikito86 честит рожден ден на патерица   bouquet
Да попитам вие усещате ли малките човечета да хълцат, вчера вечерта ми се случи 10 мин като пулсиране на вена през 3 секунди - май няма какво друго да е.
Усмихнат ден ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт