СЕПТЕМВРИйка люто гледа, някой сви ѝ сладоледа! - Тема №17

• 26 714
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Да, този е сайта, ама за поръчка над 100 лв няма надценка, пък и тяхното на едро не е нищо кой знае какво, аз имам фирма и това не ме притесняв Mr. Green ама не съм го решила още, обмислям #Crazy
И аз отдавна съм го нацелила този сайт. Но доколкото разбирам фирмата ти трябва да се занимава с търговия на бебешки неща, а не просто да си имаш фирма  newsm78
В Пловдив имали склад, но не продават на дребно, незнам дали ще разрешат да се разгледа поне. Иначе основния им склад бил в Димитровград някъде зад Кауфланд. За поръчка на дребно +40%. И специално бодитата са на пакети по 5 - трябва да се следи дали са по едноразмерни или в различни размери. Хубавото е, че в пакета са с различни цветове - все веселки.

Допълнение: Някой да е чувал за т.нар. Лактогонно средство - български чай, който спомагал за кърмата.

Последна редакция: пн, 17 юни 2013, 11:51 от DianaR

# 226
Здравейте!
Аз днес пак си поспах доста. Тук е много топло и затова ще си стоя вкъщи на хладно. Бебо продължава да не шава много, дано да значи че му е добре Praynig Днес мисля да започвам да си отбелязвам в списъка, какво е купено и от какво има нужда още. Мен много ме задушава и все ми е топло.
Честито на мамите, които влизат в 7 и в 8 месец  preggo Още малко ни остана момичета.
Успех на тези мами, които днес са на преглед

Желая ви лека  седмица.  Nature Sunny

# 227
Здравейте  Simple Smile

Аз също си направих списък и първоначално лееекичко се ми се разшириха зениците,
защото го докарах до 64 точки  #Shocked На пръв поглед ми се сториха доста неща, но
пък мисля, че не е чак толкова страшно.

Мисля, бях ви казала, че си бяхме харесали един шезлонг на Fisher Price, но в 2 магазина не искаха да ни отворят кашончето, за да го видим и вчера най-накрая в 3ти магазин вече успяхме да го видим на живо и .... не ни хареса  smile3506 Та сега ще трябва наново да гледаме и да си харесваме нещо друго  newsm78

По план трябваше да съм на преглед чак на 28.06, но не се сдържах и одеве си запазих час за този петък - 21.06, че много ми се иска да си видя принцеската  Heart Eyes А и аман от разбирачи вече - вчера една "компетентна" майка ни срещна и вика "Аууу, ама много ти е малък корема за 7ми месец, колко е голямо бебето"  smile3512  Цял живот съм ненавиждала някой да се бърка и да дава непоискани коментари, а сега пък съм особено надъхана та за малко да й тегля една ....  bambam

Ние вчера взехме завивка за бебка и още един комплект чаршафки  smile3524
Влезнахме и в H&M, и аз си взех едно рокле, та "случайно" взехме и няколко дрешки   Kissing Heart
Не всички неща за бебетата са с добро качество, така че много внимателно четете етикетите и пипайте материята. Ние взехме такива, на които пише 100% памук и други, на които пише Органичен памук.

За MotherCare - преди година и половина случайно открих в интернет едно момиче, което се занимава с поръчки от различни сайтове. Ние с ММ няколко пъти сме поръчвали през нея неща от SportsDirect.com, а видях, че прави поръчки и от MotherCare и си чакам кашончето след 10ина дни. Мога да пиша на лични контактите й, за да не се тълкува, като реклама.

Оффф, пак много изписах - голяма бърборана съм  tongue

# 228
Диана , за лактогония чай да ти кажа аз съм го ползвала и да ти кажа много бях доволна наистина има ефект и дори не е гаден - много е приятен на вкус  Wink

# 229
Аз също си направих списък и първоначално лееекичко се ми се разшириха зениците, защото го докарах до 64 точки  #Shocked
А моят е само с 20-на неща  Crazy

Тани, чакам снимки от палатките Mr. Green

# 230
  • София
Аз пък все още нямам списък,просто в главата ми се въртят,но в най-скоро време трябва да си го направя списък,защото ще почна да забравям и ще падне голямо чудене  newsm78
Ох аз снощи си сложих последната вагинална таблетка и другата седмица ще ходя да ми взимат секрет,за да видят дали са се изчистили тези бактерии и гъбички че аман вече  ooooh!
Аз вчера подпитвах в фейса за домашен сладолед и бях решила днес да правя,ама реших че днес ще отида и ще си купя че е по лесно пък друг път ще си правя  newsm62

# 231
  • Пловдив
Диана , за лактогония чай да ти кажа аз съм го ползвала и да ти кажа много бях доволна наистина има ефект и дори не е гаден - много е приятен на вкус  Wink

Доколкото разбирам, се пие когато ти намалява кърмата... но след като си направил всичко възможно да я стимулираш по естествен път, т.е. с по често кърмене на бебка.
Това беше хубава новина, че е с приятен вкус.  Simple Smile Ти кога започна и по колко я пи?
Ето още нещо, което ще си сложа в списъка  Grinning

# 232
Здравейте мамита  Hug preggo Предварително се извинявам ако е обсъждано някъде из темите, но понеже нищо не открих искам да попитам какво е мнението ви за количка Cangaroo Angie http://www.hippoland.net/cangaroo-kombinirana-kolichka-angie и коя е по - добра според вас, тази или Lorelli Atlanta 3 http://get.bg/product_info.php?cPath=496_499_837&products_id=102337 понеже аз нищо не мога да си харесам а тези и двете ми бяха препоръчани, а и са на добри цени , но все пак се чудя  newsm78

# 233
Pampers, честит осми месец Hug

sealover, сподели, моля те, за ОБ-Варна! Пиши ми на лични и нищо не спестявай Praynig Насочила съм се натам, добре ще е да съм подготвена. Записах се за деня на отворените врати в края на месеца.

RAQSVETLINA, lokresiq честит седми месец Hug

Tanishte, искам и аз на палатка Sad Последните седмици нямаме много свободно време и не знам кога ще ни огрее. Ще трябва да си взема и аз надуваем дюшек. Досега не ползвахме такива "екстри"  Mr. Green

Толкова се впечатлих от вашите плетки, че показах на свеки шапчиците преди време и я помолих да ме научи. Вчера ми показва една хубава бяла прежда и каза, че започва да плете шапчица и жилетка.  Heart Eyes А от мен ще е розовата панделка по края Mr. Green

Ползотворна седмица на всички  bouquet

# 234
 Привет коремчета!
 Бях на преглед днес. Бебка тежи 895гр.  Laughing На няколко пъти нали получавах стягания в корема и си самоизписах Магнерот. Казаха ми да го пия 3х1 на ден. За един месец съм качила 6кг.  ooooh! Whistling Направо се плаша като си помисля за фигурата си накрая. Питах и дали ако отида на море мога да влизам във водата. Казаха ми, че може, но стига след това да се преобувам и да не стоя с мокрия бански. Трябва да стоя до 10:30 и след 16:00 часа. Имам въпрос към момичетата от Варна. В кой курорт е по-забутано и няма много хора? Всяка година ходим на Слънчев бряг, но тази няма да мога да издържа там, пък и Варна ни е по-наблизо. В Слънчев ден има ли много туристи? Искам да отидем някъде, където няма да се притеснявам от мойто нежно тяло.  Rolling Eyes
 Звънях на сервиза сутринта за лаптопа и ми казаха една клавишна комбинация, с която се оправи и тръгна. Много съм щастлива.
 Връщам се да ви чета......
.....
 И моите нокти, коса, вежди и т.н. растат изключително бързо.
 Голям зор видях с обезкосмяването си отдолу сутринта. Нищо не виждам. Взех едно огледало под душа.
 Дундичка , важното е, че се обичате!  Heart Eyes

Сеаловер , използвам посредник. Пристигат на английски адрес, след което се изпращат в България.
Утре си чакам последната поръчка от Мадъркер. Oт H&M и аз мислих да пазарувам, но просто вече се заринах с дрехи и смятам да прекратя.

Вале , в На пазар има цяла тема за количките. Там ще те насочат най-добре. От двете марки бих избрала Кенгуро.

Ох, едвам ви изчетох.  Simple Smile

# 235
  • велико търново
здравейте мам4ета ние днес станахме рано за да излезем да платим сметките по хладното но пак беше топло а беше около 8 и 30...........сега е някакъв ад Whistling ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! а да ви обадя мн ми беше смешно сутринта като се събудих и казах на таткото 4е в акъла ми се върти песни4ката на педия 4овек лакат брада и като по4нах да си я пея на гллас и бебка се размърда Simple Smile все едно танцуваше в мен Laughing newsm78 Напоследък яко ме рита в пико4ния мехур и задължително по 3 пъти ходя нощем до тоалетна Simple Smile ще помоля за съвет понеже гледам 4е новите легълца са над 200 300лв мисля за на4ало да и взема от тези кошари за игра и спане какво ще кажете а по нататък да и взема легло Rolling Eyes

# 236
Благодаря на всички за милите думи, вече ми отмина яда и чакам да дойде юли за да го "вържа" моичкия най-накрая  Laughing

shirina , ние сме решили дървено легълце. Вчера гледахме имаше на промоция преносими кошари...ами нестабилни ми се струват и не смея да взема таква. Но ако нямате парична възможност, вземи такава. Във форума четох мнения много и са 50/50. Има и доволни от тях, тъй чееее която и да вземеш едва ли ще сгрешиш.

Puffy1988 , дано си избила гадините  Praynig

Веселото , и аз съм от плашливите за крайните кг  Mr. Green Напоследък спрях да качвам много, защото по цял ден ям диня и ми утолява глад, жажда и всичко. За последната седмица качих само половин кг, а до преди това си трупках по 1 цяло. Само давам идея как може да се забави темпото  Crazy

Вчера исках да купя помпа, но тези на Авент скъпички бре....а ако не ми трябва, само пари на вятъра. По тоя повод искам да попитам, дали на първо време такава би ми свършила работа, а ако се цедя много ще купя по-скъпа и качествена newsm78 :
Скрит текст:

# 237
ОХ , сега се върнах ...ужасно горещо е !!!! Дори в Мола е горещо , прави ми впечатление че не му дават много зор на климатика  Close
Купих няколко неща от Н §М , но са за подарък за друго бебе . Много ми харесаха и някои неща в Зара , но са ми идват по-скъпи . Мисля , по натам да купя някои неща от Н§М и за моето бебче. На моята фръцла и купих един комплект от 7 чифта летни чорапи за 15 лв. Много са сладурски , защото са различни свежи цветове. Сега там има промоция купуваш два артикула за 15 лв , които по принцип са всеки по 10 лв. Аз се възползвах и съм доволна . Пише , че са от органичен памук.
Аз по принцип не съм фен на пазаруването на дрехи онлайн. Колкото и да ми харесват нещата там честно не ми се занимава да търся посредник за MotherCare за да пазарувам .
Танище , радвам се че сте си изкарали добре  Peace
Звездичка , по-късно по някое време ще ти пусна едно съобщение с инфо за ОБ  , че сега вече едвам гледам.
Много се изморих от жегата , а и хората така ме дразнят , особено големите тълпи от туристи , които се бутат , крещят  и въобще тая бременност съм много раздразнителна и не търпя голяма суматоха да има около мен .  Crazy А в мола сега ги изсипват всичките руснаци на "Шопинг "  Crazy

# 238
  • Пловдив
Добър ден. Спах на пресекулки, ставах 5 пъти, много ми беше топло и накрая съм заспала по-дълбоко към сутринта. Събудих се в 10 и набързо хапнах и заминахме с големия да му взема удостоверението за завършен 7 клас и да го записвам да кандидатства. С/у нас попълваше заявление Милко Калайджиев с неговите близнаци. Голяма атракция беше за децата.  Mr. Green Голям спор проведохме с моя синковец. Не ще друго освен английски, та едвам го убедих да пишем и испански и италиански. За немски и френски не иска и да чуе. Имаше опашка, ама никой не се сети да ме пусне да мина. Tired Както и да е. Сега ще чакаме класирането.
Браво на миналите преглед днес, чакаме и другите на отчет. Аз не знам колко е станало моето гуденце вече. Добре ме подритва, така че си расте предполагам. Успях и до тоалетна да ида нормално, явно ми свиква организма и с желязото. Дано нямам повече проблеми с тоалетната.  Blush
От списъка ми остана козметиката и някои джунджурии.А, и дрешки за изписване, но ще ползвам пелената от ММ, та само другото ще взема и ще си го окомплектовам по мой вкус.
Чакам с нетърпение морето. Мисля да се топна веднъж надвечер и после да се преоблека бързо. Грехота ще е да ида и да не цопна веднъж поне, а и няма никвава опасност да потъна. Ще съм като шамандурка.  hahaha
Valentina Hristova, и аз съм за Cangaroo.
Choch_KA, какво общо има големината на корема?  ooooh! Аман от разбирачи. Като раждах малкия, едно момиче с никакъв корем роди 3,600 кг бебе. Изглеждаше бременна в 7 месец максимум. Не им обръщай внимание.
Dund1chk4, не знам колко струва тази, ама никаква работа не върши. Поне за мен. Спринцовката май е по-ефективна. И е 5-6 лв.

# 239
shirina, аз съм ползвала и дървена кошара и преносима такава. В началото много я използвахме , докато бебето беше на 6 месеца . Аз съм доволна. Моята имеше и повивалник и ми вършеше страхотна работа . Само че няма ли да ти излезе дори по-скъпо сега да вземеш преносима а пък после и дървена. Аз за нас мисля  да взема преносима , защото ние плануване до една година да заминаваме и няма смисъл да вземам голяма кошара. А пък  иначе гледах тези в Икеа и за цената която имат на мен много ми харесват. Разгледай им сайта сега имат два модела на промоция и са много изгодни цени  Peace

Общи условия

Активация на акаунт