СЕПТЕМВРИйка люто гледа, някой сви ѝ сладоледа! - Тема №17

• 26 717
  • 751
  •   1
Отговори
# 240
Ох, момичета да ви се оплача - сега ми се обадиха да ми кажат, че са ми върнали болничния, тъй като са написали, че е продължение, а аз бях в отпуск преди това. И трябва в 7 дневен срок да се оправи, а тя АГ-то го носи в Пловдив и кой ще го оправя сега незнам. А ми трябват парите. Като се върне ММ от работа ще отидем до АГ-то да видим дали ще има път до Пловдив тези дни, че аз няма с кого да отида. Бясна съм - един болничен не могат да попълнят. Толкова ли е сложноо #2gunfire

# 241
Здравейте мами,
Доста сте изписали тези дни. При мен всичко е ок.
Видях, че някои се оплакват от запек, пробвайте с диня лично на  мен последните дни доста ми помага

# 242
  • велико търново
понеже тези са доста по евтини а сега нямам много средства за дървно легло,мисля др месец да накупя най важното което ще ми трябва първият месец понеже ще говорим с хазяйна да ни отвори спалнята(сега ползваме хол и кухня) и трябва да си вземем спалня...и там трябва лев,ще ни вдигне наема....раждането ми е малко скъпи4ко  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 за сега с средствата сме долу горе добре но нз по нататък как ще е ...а ще трябва и дърва да вземем... Blush Blush Blush Blush Blush

# 243
понеже тези са доста по евтини а сега нямам много средства за дървно легло,мисля др месец да накупя най важното което ще ми трябва първият месец понеже ще говорим с хазяйна да ни отвори спалнята(сега ползваме хол и кухня) и трябва да си вземем спалня...и там трябва лев,ще ни вдигне наема....раждането ми е малко скъпи4ко  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 за сега с средствата сме долу горе добре но нз по нататък как ще е ...а ще трябва и дърва да вземем... Blush Blush Blush Blush Blush
Вземай тогава преносима и не му мисли . Както казах аз съм доволна . До около 6 месеца бебето може спокойно да си спи там. После на мен ми се струваше , че на другото легло и е по-удобно. Също мебелите от Икеа са добро решение за по евтино а практично вложение ( за спалня) . Първите мебели , които си бяхме купили преди години бяха от Икеа и бях доволна . Е , не са направени да те изкарат цял живот , но пък са на изгодни цени и са семпли и заемат по-малко място. След време всичко продадохме за да се преместим тук , и нямам дългосрочно виждане , но ми се струва че са добро решение .

# 244
Най-сетне се прибрах Mr. Green толкова съм изморена, че даже не искам да гледам Whistling
Тъй док каза, че сме си в седмиците, всичко функционира, още е свита на пашкулче, ориентирала се е седалищно, но каза че е още много рано да го мислим това Embarassed изписа ми хапчета за нещо си с пъпната връв, че и била близо до врата и вика за всеки случей ама и аз нещо не разбрах, ще чета листовката после Thinking
Иначе сърчицето ми показа пак, стомахче, крутуваше си като никой път, ама й видях личицето и съм превъзбудена Heart Eyes вече си прилича на бебче baby_neutral
О, да ви кажа каква бъдеща мама от ромски произход дойде, направо съм в шок, дали има 18 години ама мръсна, Неизмита, мачкаше направлението .... Ох, и тия едно гледане на деца правят  #2gunfire
Аз съм за кенгуруто, даже видях една майка сега с такава Peace
И на мен ми казват, че не ми личи бременността и не можело да съм в 7 месец много ми бил малък корема Joy да си гледат работата, аз не си ги слагам никъде, кво искат да стана 200 кг ли, аз крепя тука -2 още hahaha
Ширина, порови се мисля, че някъде бях намерила евтини дървни креватчета, щом няма да ти трябва преносимата, по- добре дървено за същите пари Peace
Пете, сестра ми е в езикова гимназия с английски и то заради мене, ама сега чете книги даже на английски, ако искате да ви я снимам как е заспала с една тухла, а  е 10 клас остави дете да учи квото иска и аз не искам немски, учила съм го 12 години пълна отврат #2gunfire много е труден и не си заслужава Hug
Помпи и стерилизатори има евтини в Кауфланд Blush
Дундичка, 22 е по-хубаво число, и юли е по-хубав месец, пък не вярвам другия месец да обичаш мъжа до теб по-малко, хич не си го слагай, отворете си едно шампанско довечера и готово Crazy
Забравих да каже, че другия месец излизам в 45 дневен болничен преди раждането, ех, как мина това време. Док каза, че тогава ще пускаме пак пълни изследвания, и за антитела и ще гледаме дали се е обърнала калпазанката

Последна редакция: пн, 17 юни 2013, 17:06 от Anni0422

# 245
Choch_KA, дай телефончик на момичето с поръчките от Mothercare!!!  Joy Soho, то за изписването хубаво, но нали и дотогава трябва да имаме "търговски вид"  Joy Днес бях на ЖК - мадмоазел се е настанила седалищно и с дупе и крачета ми натиска седалищния нерв - оттам са болките ниско вляво и схващанията. Ако и вие се припознаете с тези симптоми - да знаете от какво са. Вече е 1188 грама! Памперсче, как вече в 8-и месец? Аз "вървя" с теб и си се броя за 7-и! Нооо нямам нищо против да сме в осми де! Хихих! Имаше още нещо... забравих го! Ще поемам към вкъщи и ви желая хубава вечер!

# 246
Хората все ще намерят за какво да правят нежелани коментари. На мен  пък вече са ми казвали , че корема ми е голям . Питат ме дали съм края на 7-ми месец  Whistling Този път не си го слагам на сърце, щото и предният път имах голям корем а бебето беше 3.100 -съвсем в нормите за 38 седмица . Малък , голям няма как да сме еднакви всичките ...
Петя , хубаво се е ориентирало детето с английският . Испанският също е добро решение все пак половината свят го говорят . Италианският ми е любим и малко съм учила , но тъй като ми се наложи да уча английски и руски малко съм го пренебрегнала. А честно казано напоследък въобще нищо не ми се учи само бебета са ми в главата. А с предната бременност и в колеж ходех  Crazy  Сега ми дай цял ден да си чета за бебешки работи , неискам и да си представям да трябва да уча .
Мен започва да ме боли главата вече от жегата  Confused И се потя просто ей така даже без да се движа , това чудо не ми се е случвало. На ден поне по два пъти сменям дрехи и особено бикините . Ако пък изляза на някъде и като се върна все едно съм се напикала , така се потя. Но това е нормално нали в тази област се намират най-големите потни жлези .

# 247
Сега се прибрах,обиколих целия град 2 пъти в най-голямата жега  ooooh!
Бях при доки,изписа ми НИТРОКСОЛИН-МИП капс. 250 мг. ,да ги пия 5 дни и друго нищо не каза  newsm78
ММ днес нещо не е добре,та се тревожа за него,не можа да спи тая нощ,дано довечера се наспи  Praynig
Choch_KA,дай тоз телефон на момичето,че днес точно мислех да поръчвам от Sport direct
Ама да ми кажеш тя от къде е,т.е. къде в Бг идват покупките  Simple Smile

# 248
  • Пловдив
А, аз въобще не го тормозя. Аз също не ги харесвам немският и френският. На сила хубост не става. Но пък и не е достатъчно голям, за да взима решения съвсем сам. Страшна агитация имаше и манипулиране да си остане в сегашното у-ще. Не мисля, че е редно. Както и да е. Сега ще чакаме резултатите.

# 249
Здравейте коремчета Hug Аз се завърнах от дългото си пътешествие до Русе. Да ви се оплача - болна съм, с хрема, кашлица, болка в ухото...абе както си му е реда. От днес започвам антибиотик дори. Иначе РД го изкарахме добре. Събрахме се с приятели на заведение, но в 12 часа вече бях окапала.
Благодаря на всички за хубавите пожелания!
Днес ходих на преглед - бебка си расте, но все още си е седалищно. Взе ми секрет за цитонамазка. Утре ще пускам пълна кръвна картина и изследване за антитела. Малко ме притеснява кашлицата, постоянно си напрягам корема, дано не си предизвикам контракции Confused

# 250
Здравейте мами,

Да се включа и аз Simple Smile Днес денят ми беше толкова натоварен, хем нищо особено, като резутлат.

Иначе, явно половината сме били на консултация  Laughing И аз да се изфукам - наваксали сме с мерките и теглилките, сега изоставаме само с два дни  Whistling Всичките ми изследвания са добре, хемоглобинчето ми е чудесно като за мен 118 и въобще доволно. Проблемът беше, че докато стигна до клиниката ми се отели вола... Как пък в най-голямата жега се набих аз на консултация не знам, но мъжа ми нямаше как да дойде до нас да ме вземе и със Стела тудуф тудуф с метрото и трамбовахме в жегата. Щеше да припадне детето от мор. Направо вече се свличаше в количката - мокрих я, търчах в жегата и като стигнахме до Щерев, дойде на себе си.

На връщане не беше по-хубаво, едва се довлачих до дома. Което не означава, че можах да седна да почивам... Стела се оака едно хубаво, та трябваше и да я къпя. Абе, чудно просто!  hahaha

За размера на корема, миналия път даже лекарката ми очакваше Стела да е дребна, защото коремът ми бил малък. Беше изненадана, че е 3 кила и половина почти две седмици преди термина. Така че това е супер относително. Днес пък новата лекарка като ме видя на пръв поглед и ми вика "Ти не трябваше ли да ходиш на тонове вече?" и аз  newsm78 "Ъъъ ми не сте ми казали", после видя, че съм 25-та седмица и се сети, че е рано. Но ми каза от следващия път вече на запис преди прегледа.  #Crazy Направо си наближава.

Лактогонния чай е чудесен. Не е задължително да имаш проблем с кърмата, за да си го пиеш. Приятен е на вкус, дори без захар. Има ефект определено. Иначе има лактогонни чайове от най-различни марки, аз взимах от българския, но повече ми помагаше този на Тееканне в светло синя опаковка. Само че е малко по-скъп, но пък пакетчетата стигат за повече време и не се налага да запарваш.

Дрешките от ХиМ са чудесни. Аз много често взимам - памукът е идеален - и обикновения, и органичния. Взимам и за подаръци на други бебета. Препоръчвам с две ръце  Peace (айде сега от Х и М да ми платят за реклама  Laughing )

Таня, често стават тези грешки с болничните. Снаха ми, която ми води счетоводството ме кара по хиляда пъти да проверявам и пак стават грешки... Действай някак, дано се намери кой да ти помогне!

bouquet

# 251
 newsm68 newsm44 и шкафа за дрешки е готов ,но няма да ги гладя още ,Anni0422 и аз съм чувала че пожълтяват дрехите ,но за колко време  newsm78 Ще питам бюро справки- мама Joy
Ширина в продавалника има креватчета около 100 лв (ако не държиш на чисто ново),някой са ползвани много малко .
Днес само на сладко живея  ooooh!
За корема - мен ме питаха доктора добре ли е гледал че са 2 бебета ,бил малък и моя  #2gunfire да си гледат техните smile3534
Dund1chk4 всичко що е за изцеждане трябва да върши работа ,и майка ми е взела такава май .
Лактогонен чай имам в списъка ,а и в шкафа вече  Grinning
Отивам да подреждам дрешки  smile3508
Хубава вечер коремчета !

# 252
Привет,

Днес всички май сме трамбовали в жегите. И аз така, да не се цепя от колектива. Минах и през лЮбимо магазинче да набележа какво ще купувам по време на разпродажбите и изненада - нещата, които исках, бяха вече със 40-60 процента намалени. Та бебка се уреди с дрехи за изписването, няколко още бодита и пижамки. Остава да купя ваничка и да видим ММ как ще се произнесе по отношение на количката - ще я бъде ли старата поне за няколко месеца или не. Ако е не, вече съм си харесала комбинирана нова, и не искам и да чета за колички, че сто пъти ще си променя решението, а не мога и това да го мисля  Mr. Green

# 253
Здравейте момичета,
Изчетох ви и сега е моя ред да ви се похваля и оплача. Следващия понеделник заминаваме за Банско, да си починем малко. Дано ми понесе пътя, че чак от единия край на България до другия....И сега да се оплача -този път в урината ми се е появила някаква бактерия  ooooh! Ще пия сега малко хапченца, дано после всичко е ок  Praynig

# 254
  • Пловдив
Здравейте мами,
идвам да ви кажа мойта неприятна случка...отивам аз днес при АГ-то на ЖК и той като ми чу оплакванията, като ме пипна и вика айде в АВИС МЕДИКА на системки. Дори не ме пусна да си ида до СВищов за багажа. Та минах и си купих всичко необходимо и съм тук сега Sad Иначе видяхме беба. Добре е, 1150кг е и тонове слушахме - отлични били. Всичко е супер, само дето ми се стяга корема и ме понаболява вечер. Та така сега си лежа и си откачам тук, добре че имам компютър и си джиткам.
Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт