СЕПТЕМВРИйка люто гледа, някой сви ѝ сладоледа! - Тема №17

• 26 675
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
Kikito86,   Gift много здраве и много щастлива година с малкото вързопче ти желая Simple Smile

Покрай хидропарка в Горна Малина съм минавала много пъти и винаги съм се чудела какви точно забавления има вътре. Ще споделиш после, андреа77 Simple Smile

А ми се спиии, спиии, спиии, не само през нощта, ами и през деня бих могла да спя - стига да имаше кой да ме остави  smile3507 А освен, че малкият дивак ми е на главата в момента, в който реша да полегна, ме чакат и всички видове домакински задължения  -  wash newsm28 1dishes  food002 , че къщата ми на нищо не прилича от много обикаляне напред-назад....

Последна редакция: нд, 16 юни 2013, 09:28 от Lulu25

# 166
Kikito,Честит рожден ден   bouquet Само положителни емоции!
И аз като вас съм все мокра и кисна във банята,голямо потене,голямо нещо... В нас всички ме гледат ей така  Shocked И си мислех,че аз не съм наред или че е от хапчетата,ама явно не съм само аз  Laughing Но това да е!  Heart Eyes

# 167
Кики  newsm59 Много здраве,  щастие да се обичате с твоето мъжле,  а септември една сладка бебка да гушкате  bouquet
Пуфи и мен кръста все по -често ме наболява,  а тепърва ще има да охкаме от него  ooooh!
Андреа ще кажеш как е там,  че и аз от мн хора чувам че си заслужава да се види.
Айде и ние на разходка хукваме,  после и краката ме болят и корем в кръст,  защо ли?  Simple Smile
Гушки на пупитата   bouquet

# 168
Добро утро и от мен   Nature Sun With Face
Аз си поспах тая нощ  Simple Smile
И бебо даже и той спа, не ме ръчка през цялата нощ, както предната  baby_neutral
Kikito86   bouquet
Живи и здрави и леко да минат дните до септември  Hug
Искам и аз да си имам двор и по цял ден да си дремя навън, много е хубаво     animal085  Mr. Green
Имам въпрос към мамите с опит : Когато, живот и здраве, се приберете с мъниците в къщи, през нощта на тъмно ли спите или си имате нощна лампа и дали , като се събудят бебоците за хранене през нощта святкате голямата лампа или само на нощната  newsm78
Дано ме разберете  Laughing
И аз се потя повече, но ще търпим  Wink

# 169
Кикито , Честит Рожден Ден !   bouquet
Не си спомням да съм имала чак толкова силно течение . Даваха ми от болницата някакви превръзки и с тях си бях добре. Спомням си само , че в началото ме проверяваха какво точно изтича Crazy  Също ме караха да си правя масаж на корема за да се спомага прибирането на матката. Това с лигнина ми е много неприятно на мен . Предпочитам да си взема някакви стабилни превръзки , отколкото да ми лепне лигнин по дупето  Crazy
Андреа ,дано си изкарате добре  Peace

# 170
Кикито  baloni  hbday  newsm67 Много здраве ,любов и късмет а най хубавия подарък   ylinfant септември   bouquet
JB74 да си изкарате весело и чакам да разказваш  Peace
Lulu25 съчувствам ти  Hug
Пуфи,Нинка то кръст крака като стари баби сме Laughing все си викам още малко  Mr. Green
Тук е едно мрачно хладно ,май ще се спи днес ,има за за чистене но ММ утре почива и...май на него се пада честа  Embarassed
Хубав ден на всички  Heart Eyes

# 171
Kikito  nbirthday ! Много веселие, усмивки и най- прекрасния подарък през септември да дочакаш!
Silvi, дано не се повтарят повече тези неразположения и стресови ситуации. Почивай повече ако имаш възможност!
Днес съм запланувала да направя първи си плаж за сезона  grinning039, а после да се видя и с племенника ми,да го намачкам! Simple Smile

# 172
. Аг ми каза за сега да не ги мажа с нищо, а с по-груга кърпа да ги трия, за да свиквам и да загрубяват Wink
Shocked Шокирана съм от АГ-то ти  ooooh! Raddiii много добре ти го е обяснила. Хубаво е да отидеш на някоя лекция по кърмене, за да видиш всичко нагледно и да си спестиш проблеми след това.  Peace
И честит рожден ден   Gift Да имаш страхотен празник!

андреа77, какво е " board games"?

Днес има празник на един от кварталите в града и ще правят възстановки различни клубове от страната, показвайки Б-я през годините. Дано следобяд не завли, за да се насладим на празника  Mr. Green

За неразположенията - и аз ги имам, но не им обръщам внимание. Ако трябва да ги изброявам, списъкът ще е дълаг Crazy За това ги игнорирам и си продължавам със заниманията, вкл. и спането.

# 173
Здравейте момичета!
Кикито ,  bdbaloni newsm38 Gift
Цяла нощ не можах да спя. Нещо ми угасна лаптопа и не иска да тръгне. По принцип е в гаранция, но хич не ми се занимава със сервизи. Дано тръгне.

# 174
Привет,

Кикито, честит рожден ден  Hug Жива, здрава и всичко най- най  Hug

Снощи децата ме изнудиха за палачинки, та нарочно ръснаха сума ти брашно в смеската и не двойна, ами сигурно тройна доза направих. Сума време висях до тигана и ме стегна и корем, и кръст...

# 175
  • София
Добро утро!
Моето детенце от нощи е при баба си и аз най-накрая намирам малко време да драсна два реда.  Ама едва насмогнах да прочета написаното тези дни.

Кикито, честит рожден ден!  bouquet  Пжелавам ти да си винаги толкова слънчева, позитивна и усмихната, а през септември едно сладко и здраво бебе да изпълни живота ти с още повече щастие!

Малинка, нали знаеш, че яйчниците в момента не са там, къето си свикнала да бъдат Wink  Там в момента има черва.  И мен често ме боли силно в тази област, оплаках се на докторката, но тя каза, че няма много с какво да се помогне.  Освен да опиташ да отидеш до тоалетна или просто да поизчакаш търпеливо да отмине.  Едно но-шпа също може да пооблекчи положението, ако много те боли.

Ради, много хубава статия Peace  Наистина, момичета, четете много на тази тема!  Аз и в началото го казах, впоследствие ще си дадете сметка колко важно е било.

За столчето за кола аз съм безкомпромисна Naughty  Съгласна съм с малина, от това не бива да се пести, може да спаси живота на вашето бебче.
Ние нашето бебе го взехме от болницата в коша на количката, но той е пригоден за пътуване в кола, има триточкови колани и закопчаване към коланите на колата.  Ако вашите не са оборудвани по този начин, задължително си вземете бебешка кошница за кола или столче.  Аз бях отанала с впеччатление, че вече и по българските болници не изписват без столче, защото по закон е задължително, но явно като много други неща и това се пренебрегва Rolling Eyes
Който се вози в такси - какво пречи бебето да се сложи в кошницата, дори това да не е вашата кола? 

7 нови отговора ooooh!  Е не мога да ги прочета преди да публикувам...  Хайде, до после Hug

# 176
Kikito,    newsm59 Tada бъди много щастлива.
Аз сутрин се чувствам като пребита. То тежест в краката , болка в гърба.... ох а горещините още не са  почнали. Но както някой ми беше казал" на лято ще ти мине" хахаха та ще чакам.

# 177
  • София
ненимира, има едни малки лампички, които се включват директно в контакта, и светят много слабо, така че да не дразнят, а в същото време да виждаш.  Аз ползвам такива, защото не мога да се справям в пълен мрак.  Сега вече нямам много време да търся из нета, но по повечето бебешки сайтове се предлагат.
Не е хубаво да светваш лампата през нощта, добре е да създадеш на бебето ясна представа за ден и нощ, за да може да свикне да спи нощно време.  Препоръчително е кърменето и преобуването през нощта да са на приглушена светлина и в тишина, дори да иска да будува и да играе да му се покаже ясно, че другите по това време спят.

# 178
Здравейте мамчета,

Днес съм свежарка (все още  Laughing ), наспахме се със Стелуша, но тя все пак ме събуди някъде към 10 часа... Научила се е да слиза сама от леглото, да си събира играчките и да ги товари върху мен, като едновременно повтаря "Ооо Оооо" и целува всички наред  Laughing Наскоро се научи да целува и е голям смях и така умилява, че думи нямам... Мед ми капе на сърцето е в такива моменти!

Кикито, честит рожден ден!  bdbaloni Да си жива и здрава, все така усмихната, както те виждаме по срещите и една щастлива мама през септември!   bouquet

За столчето за кола съм съгласна с Малина - никакви компромиси. Белите стават за секунди, а един хубав стол за кола е къде къде по-стойностна покупка от други излишества.

Ненимира, вкъщи сме си гасили лампата и като замрънка за кърмене, включвах нощната лампа. В един момент даже спрях да светвам и лампата, защото се бях научила едва ли не със затворени очи да правя всичко  hahaha А и толкова ми се спеше, че накрая се предадох и така я научихме джуджечката да спи при нас. Като замрънка и само я лепвах за гърдата и продължавах да спя  Laughing Успях да изтрая да ставам докъм 4 месец, после вече не издържах.
Както каза Красавицата, е хубаво нощем да си е тъмно, за да свикват кога е ден и кога - нощ. А и доколкото знам е вредно за очите да се спи на лампа (и за възрастни).

Андреа, на вас - приятно изкарване, добре да се повеселите!

# 179
Не съм светвала през нощта, аз нямах проблем до толкова да видя къде е бебето и да го сложа на гърда.

В единични случаи, ако се е налагало нещо памперс да сменя съм светвала нощна лампа. Като цяло гледах нощем да ставам само и единствено, за да го взимам да го кърмя. И до ден днешен избягвам да светвам, че много се разсънва.

Общи условия

Активация на акаунт