СЕПТЕМВРИйка люто гледа, някой сви ѝ сладоледа! - Тема №17

• 26 645
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте дами.На фона на мойте 10 записа в темата,да зема да кажа,че аз още нищо не съм купувала,но като гледам трескавата подготовка при вас мисля да започваме вече,затова и не съм качвала снимки,но обещавам,че започна ли с покупките,ще ги покажа.Иначе моя мъж си е добре,върви голямо бебе,и е доста мързелив,шава ама не е кой знае какво,общо зето имам чуството,че имам червейче в корема. Mr. Green

# 91
Ku40, това си е нейно решение, щом така й харесва не може да се месим, ние имаме кошче за кола, това беше първото, което ни подариха, защото много пътуваме, аз не бих си качила детето без това нещо в колата. ММ също не би качил дете без стол, даже имаме един, който ползваме като някои приятели искат да качат дете в нашата кола без стол  Naughty не приемай думите ми погрешно, не искам да създавам напрежение

# 92
  • Gone with the wind
To ясно, че може да се изпокараме и накрая всеки ще си направи каквото реши, та и аз не искам да се заяждам, просто споделих мнение по въпроса

# 93
To ясно, че може да се изпокараме и накрая всеки ще си направи каквото реши, та и аз не искам да се заяждам, просто споделих мнение по въпроса

Всички са достатъчно големи да мислят, така че мисля да си гледам корема и да не се вълнувам от такива неща.
Аз съм за безопасността, защото имаме една голяма катастрофа в семейството преди години с чуждо малко дете в наша кола и ми е обица на ухото, въпреки че мен ме нямаше тм, всичко после се стовари върху мен ooooh!

# 94
  • Пловдив
Ей, резервирах най-накрая хотел. То бива и бива. Не е много близо до плажовете, ама имам нужда от движение и изглежда чисто и приятно. Ще го видим. От радост пуснах прахосмукачка и измих чиниите. Ще взема и да сготвя нещо набързо.   angel008
Задължително ще е със столче изписан бебо. Баткото е със стол, бебо от другата страна ще е, а най-големият не знам къде ще сяда... Whistling Може да тича след колата, че и без това ме ядосва.  
Valentina Hristova, въобще не ме интересува кой какво мисли. Аз за бебо съм почти готова. Точно татковците и бабите, дето са гледали деца преди 30 години много разбират какво да вземат. Аз например не искам никакви ританки. Само цели гащеризони купувам. Много по-удобни са ми. Отделно, че си купувам и доста неща от "Продавалник", пък първо си ги оглеждам, сравнявам и т.н. То ако слушаш суеверия, трябва да се побъркаш. И готов списък да оставиш, пак ще ти купят някакви глупости, дето ще им пробутат по магазините, а на теб няма и да ти потрябват.
nenimira, много добре са обяснили момичетата за стерилната урина. Не се шашкай излишно.  Peace

# 95
Шамс , и в Щатите е така , акушерката ни изпрати до колата , даже погледна как е поставено столчето , дали е правилно монтирано. Хубава практика според мен , отначалото още се показва , че гледането на бебе е отговорна работа . За себе си споделих , не бих рискувала без столче , но когато немога да разчитам на личен транспорт просто не виждам друг избор. Такова ни е положението тук , че повечето ми роднини , които карат не са тук и май ще трябва да разчитам на такси . Абе ще видим то да се роди бебето живо и здраво пък как ще си го прибера все ще измисля  Simple Smile И хайде не спорете , и не разказвайте за трагични случаи , не мисля , че е правилно да се плашим допълнително още повече  Peace

# 96
Най - накрая изчетох старата тема, грозни неща са се изписали ( например аз не мога да пиша всеки ден, уча след 3 седмици са ми приемните изпити и т.н) както и да е това.
За морето ако можем ще отскочим за 5 6 дни до Каварна, много го обичам това море така ме разтоварва както нищо друго не може.

# 97
И хайде не спорете , и не разказвайте за трагични случаи , не мисля , че е правилно да се плашим допълнително още повече  Peace

Е хич не ми беше трагична случката, даже след като пулсът ни спадна до трицифрено число, се посмяхме как е кацнал бебо в багажника  Joy Освен ако не виждаш трагизъм в дървената глава на брат ми, в който случай съм съгласна с теб, но положението е непоправимо  Mr. Green

# 98
Задължително ще е със столче изписан бебо. Баткото е със стол, бебо от другата страна ще е, а най-големият не знам къде ще сяда... Whistling Може да тича след колата, че и без това ме ядосва.

rotfImbo
Малеей, много си му набрала явно! Пете, на тебе микробус ти трябва да ги извозиш сите ти мъжове!

# 99
Ние си имаме стол за кола, тъй че с него ще превозим бебочето. Мислех, че може и на ръце като сме на 15 минути от болницата, но с тия истории нямам вече такива помисли  Shocked Чак ме досрамя как може и да го допусна като вариант  Blush

Аз се наядох като прасенце, а утре ще взема да се измеря да видя каква е ситуацията...ама след тия количества макарони дето ометох, няма да е много розово положението  Mr. Green

-Petia- , да взема и аз да отида на почивка, че нямам никакъв стимул да чистя...явно това е разковничето  Mr. Green

# 100
Tanishte ти си много смела щом си се решила да отидеш на кола маска и то при положение, че по принцип се бръснеш. Браво на теб!  smile3501 Аз още навремето, като студентка исках са се "науча" така да се каже да ходя на кола маска и 2-3 пъти виех, като вълчица с мисълта, че ще свикна, ама - нъц. А сега дори и не ми се мисли как бих цвилила, като кобила  doh

milenkaa_ честито и на вас за кошарата  1crib

ku4o щом казваш, че го ползваш К2 за котлони, ще взема и аз да пробвам, та дано ми се махнат тези петна

mimi_9 ето линк към матрачето
http://magniflex.bg/products/bambino/baby/

Аз ви питах за транспортирането на бебето и изредих 3 варианта ( с коша, със столчето и с бебепорта), защото говорих с 3 млади майки и те и трите ми казаха тези различни варианти, като разбира се всяка ме убеждаваше, че нейното решение е правилно.
Благодаря ви за мненията  thumbsup- определено ще си вържем бебенцето в столчето.
И без това с ММ миналата седмица разбрахме, че имаме Isofix на седалките  newsm62 newsm62 newsm62 То кой да се сети да гледа до сега за това newsm53

# 101
Започвам с храна, затова скривам  Wink
Скрит текст:
Чийзкейкът е готов, в хладилника, чака да бъде опитан. Но му изядох половината крем още при правенето, така че съм сигурна, че ще е супер. Мерси за рецептата, ku4o!

А сладолед не ми се яде особено. Даже обикновено, без да съм бременна, ям по-често.

За прибирането от родилното, разбира се, че в столчето за кола. Друг е въпросът, че Боил като го превозвахме към вкъщи бяхме толкова ошашкани, че първо не бяхме проверили как точно се закача столчето (много важен момент, проверете предварително и пробвайте, за да сте сигурни как се закача столчето - вътре с бебето, веднъж и втори път, за коланите на колата). Той ревеше нон-стоп, столчето в крайна сметка не беше закачено, както трябва, така че след няколко минути го взех в мен. Сега поне си познавам кошницата.

Шезлонгът звучи като безкрайно полезна вещ и за повечето бебета е така. Моето в шезлонг не седеше - никакъв шанс, ни седнал, ни легнал, ни с играчки, ни без играчки, единствено вибрацията му привличаше вниманието, но за не повече от 3-4 минути. Така и само си заемаше място вкъщи, а когато исках нещо да свърша, шансът беше да го сложа в кенгуруто. Надявам се с малкото да влезе в употреба тоя шезлонг, макар че аз го давах на една приятелка и сега не съм сигурна, че е цял и годен за употреба Simple Smile
Същата работа и с активната гимнастика. Тя пък си стои нова неизползвана направо. Но в общия случай виждам, че бебетата й се радват.

Аз пък днес водих и двамата да изразят активна гражданска позиция пред МС Simple Smile Боил заспа, а малкият се развихри Simple Smile Но така де, да се учат Simple Smile

Последна редакция: пт, 14 юни 2013, 22:22 от Lulu25

# 102
Здравейте и от мен!

Много скапа ден за моята особа, цял ден каръщина ин акрая тия новини по ТВ съвсем ме довършиха  Twisted Evil

Денят ми започна с поръчката на дивана, където не се очакваха никакви сътресения. Имах възможност да си купя сама дамаската и цената на дивана да спадне със 160лв от страна на производителя. Идеално, купих си много хубава, здрава, че и доста евтина, беше увита в едно чувалче - 15 метра плат и отлежава в багажника. Отиваме заранта с моя убавец в цеха, вади той чувалчето и се разнася някаква смрад на гнилоч. Оглеждам се- нищо подозрително. Влизаме вътре в цеха, мъжа ми пуска чувалчето с дамаската на земята и гледам- дрехите му омазани с нещо бяло и мокро. И тогава ми светна - саламура!!!!!!! Возихме едно сирене от село и не знам моя как го е композирал в багажника, обаче цялото чувалче беше пълно със саламура и дамаската ми хубаво се накиснала! Не ме питайте как не умрях на място. Собствениците на мебелната фирма припаднаха от смях, мъжа ми се ядоса,че му се подиграват....и от там като ми тръгна, целия ден наопаки  #Cussing out

На мен също ми се гади от сладолед. В първите месеци от бремеността туширах гаденето именно със сладолед, а беше още зима, във фризерите се търкаляха единични бройки с изтичащ срок на годност и все пак, ядях и оцелях само със сладолед и кисело мляко. А сега обратно- страхотно ми се гади от сладолед всякакъв- машинен, опакован, ванилов, какаов. Добре,че още е студено и не съм преритала за тази охлаждаща наслада.

Шезлонг имам запазен от единия племенник. Те си продадоха всичко от бебето, та няма с какво да ми услужат, но добре,че шезлонга го запазили от някакъв сантимент и ще го взема. Вибриращ е, много бяха доволни именно за успокояване и приспиване. Аз с Ива не съм имала и нямам лични впечатления.

# 103
ОХ, изчетох ви  Laughing
Ние сме на 10 мин. пеша от болницата и смятам на ръце да се прибираме  Wink Иначе с малкия се  извозвахме на ръце, пътувахме до Хисаря, след това с шезлонга. Имали сме кошче за кола,ама така и не се научих как се монтира  Blush Нямаме лична кола и мн. рядко и се е налагало да ползваме подобно нещо.

За урината, трябва да е стерила. Ако има бактерии ешериха коли, това означава цистит, много гадна работа  Rolling Eyes  Аз като имах ходих през 5мин. до тоалетна и много ме болеше най-накрая, вече като свършвах с изпишкването. Антибиотика не го помня как се казва, където го пих, но искаха да минат 7 дни след антибиотика да се изчисти малко организма и тогава пак пусках стерилна урина.

Колкото до купуването на дрешки и други неща, никой не слушам, камо ли свекървата  Naughty
Аз с моята не си комуникирам почти  Peace
Иначе както казах, мен самата ме е страх да купувам заради предишните проблеми, но все пак нямам търпение да купя някои неща. За сега само,ако някой ми даде нещо да ползвам  Peace

# 104
  • София
Записвам се и аз в новата темичка Grinning

Дундичка, много благодаря   bouquet

Шезлонга май е единствената по-голяма покупка, от която се нуждаем newsm78
С Боян ми беше много от полза, така че и сега няма да се лиша от него Peace

Лека нощ Wink

Общи условия

Активация на акаунт