СЕПТЕМВРИйка люто гледа, някой сви ѝ сладоледа! - Тема №17

• 26 722
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
zdraveite izvinqvam s za latinicata no ne sam na moq komp a tuk drugo nqma #Cussing out i az dnes bqh na pregled 1.260 grama sme stanali i 27 sm vsi4ko e nared kato sedna na komp s bg 6te pi6a pove4e ina4e ve4e imam 6 torbi s drehi ot bratov4edkata  Joy i me 4akat o6te tolkova pone 6te pada podrejdane  ooooh!

# 256
  • велико търново
благодаря на вси4ки Heart Eyes много сте мили Wink ще видим до др месец има време Simple Smile

# 257
Здравейте, мами!

Доста сте изписали.

Днешния ден беше горещ, но пък направих 2 дълги разходки, при това приятни.
Аз общо взето поприключих с платнените покупки - чаршафи, хавлии и дрехи. Остана да се взема зимното одеало, което съм си поръчала и чакам да ми го донесат и с това съм готова за посрещането на бебчо. Останаха големите покупки - количка и креватче, които са планови за началото на август.

Козметика и памперси също мисля да взема тогава, да са ми готови. Както и перилни препарати и да почна тогава прането и гладенето. Вие как мислите да перете нещата? Аз мисля чисто-новите дрехи на ръка, пелени, хавлии, чаршафи в пералнята, носени дрехи (ако има, щото за сега само една приятелка се обади, че ще даде някои неща) в пералнята поне на първо пране.

Вие до къде стигнахте?

# 258
lokresiq  бързо да се оправяш  Praynig

Аз ходих до АГ-то и тя ще занесе болничния да го коригират и в сряда ще  е готов. Поуспокоих се.

Аз ще пера всичко в пералнята.

# 259
Tanishte, благородно завиждам Simple Smile Аз мисля тази седмица да отидем на палатка, канени сме на един рожден ден, но тук наблизо. Палатка на Иракли ми звучи прекрасно Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Lokresiq, а защо те вкараха в болница? Контракции ли са болките? Стискам палци всичко да е наред.

shirina, тия кошари сто пъти ги обсъждаме, но ще кажа и аз за сто и петдесети път, че синът ми на 3 още си спи в преносимата кошара и тя си е съвсем здрава (при това спи в нея навсякъде, където и да ходим).

DianaR, лактогонният чай винаги е полезен. Аз пиех от всичко възможно, включително няколко билки, които по принцип се съдържат в българския чай, но аз наблягах на тях, защото имат най-силно въздействие - сминдух, жаблек, имаше и още нещо, но съм ги забравила Embarassed Ще видиш как ще е положението с кърмата и ще прецениш имаш ли изрична нужда, но при всяко положение са билки и вреда от тях няма  Grinning

Аз пък днес бях на едно място, където за пръв път ми се случва до толкова никой да не обръща внимание на корема ми. Обикновено все пак ми правят път и ми отстъпват хората (аз обикновено не приемам), но днес бях в КАТ - ей тия мъже там (ама какви мъже, ум да ти зайде Embarassed - дрес код джапанки, провлачени бермуди и скъсана тениска), ама хич не им мина през ум да ми отстъпят място на пейката, или пък да ме пуснат да вляза пред тях (не да им взема реда, просто от кавалерство). Мъжът ми вика, че с дрехите, с които съм днес, не ми личало чак толкова. Ама все пак - седми месец е това, колко толкова да не личи... Както и да е, не съм им се ядосвала - чакането си беше голямо така или иначе, и вината не беше тяхна, но ми бяха интересни Peace

# 260
Веселото, най-спокойно е на Камчия. Но там няма да намериш луксозен хотел. Предимно бунгала са. Тихо, спокойно, гора, море, изключително чист плаж - благодарение на руснаците и чисти WC на всеки 100 метра по плажа.  На около 20 км е от Варна. А скоро направиха и Увеселителен парк на няколко километра (ако сте с детенце)
А за олинклузив: Албена е по-спокоен курорт в сравнение със Слънчев ден и Златни пясъци.

# 261
Добър вечер!
Ние сме на морето вече, и тук е жега, но аз обичам горещините и не се оплаквам. Пътуването, макар да е само 4 часа, не ми понесе съвсем добре, заболяха ме краката. Спирахме да се разхождам, вдигах ги в колата, не ми отекоха, обаче ме болят все едно съм тичала. По тази причина следобед си лежах в хотела, а Ива и баща й направиха вече първия плаж.

Аз имам проблеми със стомаха и не съм сигурна дали е от желязото. Пия го от няколко дена и от тогава имам жестоки колики и спазми, за щастие нямам диария, а нормални изхождания,но адски са ми раздразнени червата. В листовката е описано като страничен ефект, но също така дават като страничен ефект запек. С Ива като го пих, имах запек. Сега не мога да преценя дали ми се появява ддруг страничен ефект или по друга причина ме режат червата.
 Някоя от вас пие ли желязо да сподели оплаквания?  Simple Smile Аз взимам Малтофер.

Локресия, какво направи ти ,бе, момиче? Това от секса ли? Айде да се оправяш бързо, !

# 262
Момичета, най-искрено ви благодаря на всички за подкрепата относно притесненията ми
за малкия ми тумбак  newsm51

lokresiq много, ама много бързо да се оправяш  newsm10

Относно "търговския вид" при изписването, който сте обсъждали - напълно подкрепям, че поне малко от малко трябва да приличаме на нещо. Аз като цяло съм на това мнение и за периода по време на самата бременност и още от самото начало си казах, че няма да си позволя да ходя по улиците, като размъкната торбалана и проскубана кокошка  newsm57 Виждала съм много такива бременни и не ми е правило никак добро впечатление. Не говоря за топ поддръжка, но все пак един гланц на устните и една спирала на очите не изискват кой знае какви усилия.

Веселото, ние преди 2-3 години ходихме на св.св. Константин и Елена в комплекса "Гранд хотел Варна" и бяхме доволни. Работят на All inclusive и гостите бяха предимно чужденци. Недостатъка на комплекса е, че нямат голям и хубав морски плаж, но пък басейните им са хубави   grinning039

ushana и nenimira ей сега ви пускам лични за MotherCare и SportsDirect  thumbsup

# 263
  • Пловдив
Amelly сколасах я...май точно от секса. От деня, в който правихме всеки ден с болки. Е за това сега системката си ми върви (вече 100 часа) и ще си трайкам тук наказана за глупостите дето правя...дано ми мине и да изкарам още поне 10 седмици. Друго желание нямам

# 264
 Звездичка, Chocka , благодаря! Ще помисля още и ще взема решение. На Константин и Елена бяхме преди 6 години в един от онези хотели, които са като затворен комплекс с бариерите, но забравих как се казва. Имаше си хора и ми се иска да е по-спокойно.
 Локресия , оправяй се и скорошно изписване!

# 265
Амели, на мен нали още в началото ми се наложи да пия желязо, та да се изкажа - няма такава гадост. АбсолЮтно разбълникан корем, газове, колики, запек и разстойство редуване..; Влезе ми желязото в норма и го спрях самоволно - засега не е паднало и се надявам да се задържи, иначе пак ще го почвам и ме е страх да си помисля що за чудо ще е пак. Така или иначе мисля след месец при всички случаи пак да го почна, че да вдигнем железцето преди раждането  Mr. Green

Веселото, по повод Албена, само да кажа, че 2009 г. ходихме там на олинклузив в Гергана, и оттогава се заклех повече на нашето черноморие да не стъпя. Няма такава епидемия, всички натръшкани, обслужване под всякаква критика, то анекдот след анекдот и допреди да се натръшкаме с малкия, който беше на 6-7 месеца се забавлявах дори. чистачката се опитваше да пробута на бившия детски чаршафи с обяснението, че са се свили от прането, че на всичкото отгоре ме караше и аз да ги слагам. Келнерите бяха от кол и въже и много фамилиарничеха. Единият ме попита къде живея, после ме пита е там на таквиз кат теб колко им плащат  Joy Не разбрах какви са таквизите кат мен, но явно искаше да ми разбере заплатата. Друга ме пита как съм сего хванала тоз чужденец... И т.н. За човек дори с минимални изисквания не става  Mr. Green

# 266
  • До морето :)
Четох отгоре-отгоре. Одеве ударих малко кока-кола и сега няма сън, а Калина е в стихията си. Утре сутринта съм на кръв и урина, не знам как ще ставам.

Петя, не го тормози детето. Каквото иска, това 30да учи. Така или иначе за мен немския е ужасен език, а френския 6 години го учих и нищо не помня. Английски никога през живота си не съм учила и го знам най-добре от всички.

Валентина, и аз съм за Кенгуру-то

Оф, да идва пон'дРелник, че да видя как е момата, липсва ми вече много.

За коремите - и моя не е голям, мъничък е и затова повечето са убедени, че ще имам син. Не познавали докторите, те като ми видели корема и знаят вече. Аз с някакви ехографски изследвания ще ги убеждавам. Не съм ли качила поне 30кг., с никаква мома не може да се бременее. Да не говорим, че ми приказваха същото и за Елена, толкова малък корем... малко бебе, то 3,500. Не знам какво е тогава нормално бебе за тях. Не им се връзвам. Важно е бебка да е добре, да си отговаря на седмиците, да си има вода и да яде.

Локресия, стискай кълки и скорошно изписване.

Търговски вид при изписване - какво е това животно? Нямах огледалце в мен, съкилийничката ми също нямаше, в банята също нямаше, а ММ забрави да ми донесе. На 2, на 3 си пооправих косата на прозореца в стаята.

Мен от вчера нещо взе да ме стяга корема, някакви подготвителни. Подготвителни, подготвителни, ама 2-ри ден си пия стриктно Магнерот-а.  hahaha

Айде, лягам вече!
Утре ще чета по-обстойно.

Последна редакция: вт, 18 юни 2013, 01:36 от Лече-Буболече

# 267
  • Gone with the wind
........ няма да си позволя да ходя по улиците, като размъкната торбалана и проскубана кокошка  newsm57 Виждала съм много такива бременни и не ми е правило никак добро впечатление. Не говоря за топ поддръжка, но все пак един гланц на устните и една спирала на очите не изискват кой знае какви усилия.

Аз значи и без да съм бременна си ходя като повлекана, защото грим не ползвам (1-2 пъти годишно по някакъв по-специален повод)  Mr. Green

пс - не се заяждам, не съм се засегнала, просто ми стана забавно  Wink

# 268
Добто утро и от мен!

КУЧО, ти що не спиш?

Да си кажа за лактогонния чай. Два пъти го пих в началото и два пъти получих запушване, съпроводено с адска болка и висока температура т.е. при мен имаше страхотех ефект. Сега си знам само ако има нужда ще си правя, а не просто за всеки случай Simple Smile

Локресия, да се оправяш бързо  Hug  Онзи ден се въздържах да пиша,за да не те плаша,но при мен се случи същото миналата бременност . След с*кс  -болки, контранкции, 8 дена в болницата на системи. За съжаление контракциите не спряха и карах до края на легло . Дано при теб нещата да отшумят бързо. Съчувставм ти за гадните системи Магнезий, по цял ден текат, ужасно е Simple Smile Но не се притеснявай, всичко ще е наред с бебока. . Аз въпреки проблемите , родих една седмица след термин Simple Smile

Аз вчера си купих новата книга на Дан Браун, днес събирам  багажа и утре заминаваме към морето Simple Smile Дано да става за четене тая книга, че имам лошо предчувстие  Laughing

# 269
  Пупи, добро утро!
 Грим не използвам- хубава съм си и без грим.  smile3521

Общи условия

Активация на акаунт