Mistresses-нова драма по ABC

• 36 926
  • 229
  •   1
Отговори
# 60
Малко ми се загуби първоначалната идея на сериала с този затвор и обвиненията в убийство.
А и Калиста ми е адски неприятен типаж....

# 61
Момичета, кога излиза четвърти сезон знаете ли?
На мен Хари ми е голяма слабост с тези страхотни очи и този още по-страхотен акцент  Heart Eyes
Но не знам защо някак си не ми пасват с Джос Thinking
На нея толкова й подхождаше Скот(въпреки доста ужасната му майка), бяха идеална двойка ....не знам какво я прихвана да го зареже така newsm78

# 62
  • Вестерос
В момента гледаме 3-ти сезон. Още не е свършил. Не знам дали е подновен за 4-ти. Ако е-ще го дават лятото на 2016

# 63
На мен Хари ми е голяма слабост с тези страхотни очи и този още по-страхотен акцент  Heart Eyes
На нея толкова й подхождаше Скот(въпреки доста ужасната му майка), бяха идеална двойка ....не знам какво я прихвана да го зареже така newsm78

Любовта по Хари  Thinking И на мен акцента му ми е слабост.

# 64
Май само аз не харесвам Хари.
А според вас кой е убил Лука?

# 65
Според мен е жена му

# 66
  • Вестерос
Не, според мен е любовницата или асистента на калиста.

# 67
Аз мисля, че е любовницата му - онази манекенката... и помощникът на Калиста  да е замесен.
Да е Калиста ми се струва много лесно, но пък аз винаги мисля заплетени сюжети и накрая излиза нещо съвсем друго .(за справка - Лъжкините  Mr. Green)
П.п. Хах, Тиф, мислим еднакво. Нищо чудно, от една школа сме Wink

# 68
Аз също си мислех за помощника й, ама тя тогава какво правеше в къщата и защо не си вдигаше телефона

# 69
  • Вестерос
 Joy Joy мислим еднакво. И аз съм по заплетените и при камериерките бях измислила доста по-интересна история

# 70
  • Вестерос
Аз също си мислех за помощника й, ама тя тогава какво правеше в къщата и защо не си вдигаше телефона
За телефона не знам, но в къщата може да не е тя. Асистентът има достъп до дрехите й примерно Wink Тази крими нотка в сериала ми харесва, че повече ми беше дошло от секс истории. Все пак не е Секса и Града.  Joy

# 71
А,да, определено внесе свежест, но ще се проточи. Дано не се отегчим...

# 72
И според мен не е Калиста.

# 73

Любовта по Хари  Thinking И на мен акцента му ми е слабост.

Някак си не ми стоят естествено двамата на екран.Не знам дали е в моето въображение само, но смятам, че въобще не си подхождат.
А явно 3-ти  сезон още не е свършил?  На мен ми е малко объркано, защото почнах да го гледам преди 2 седмици и за това кратко време ударих и двата сезона и сега съм на третия и по инерция реших, че и той е завършен  Embarassed
п.с.За феновете на Хари - той участва и в един австралийски сериал "Дъщерите на Маклауд", където е и доста по-млад. Преди години го даваха по Hallmark, но за съжаление сега не го намирам да си го изтегля

# 74
И на мен не ми стоят естествено, но пък нали работеха заедно, ала бала. Със Скот също не ми стоеше добре Джос....тя накак ми е друг типаж, не смирена девойка, която ще има семейство, деца....

Общи условия

Активация на акаунт