Юнско слънце вън пече, мечтата ми е второ сърчице - ТЕМА 38

• 27 433
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Хаха ♥Пандичка♥ колко си щедра само.Аз събирам първа този път!  Laughing
 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79
 Oha! newsm28 newsm28 newsm28

# 631
Ами като ще е гарга, да е рошава.  Laughing  Hug

# 632
  • Пловдив
ей да делим по сестрински Rolling Eyes

# 633
Охххх момичетааа не съм мигнала снощи имах 38.5 градуса температура,пих парацетамол в 3 сутринта и съм задрямала,ми то пасле като ми стана жегааа ауу ужас.Както и да е болна съм и това  е   Sick .
 Чакай сегада аз да посъбера прашец от Пандичка  newsm79 newsm75 newsm28 newsm75 newsm79 newsm75
 Вчера разбрах че сестрата на мъжо чака бебче,охх как се зарадвах,но всъщото време ми стана кофти за мен,кога ли ще се случи и на мен значииииии
На всички много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 634
jeniv, merita, добре дошли!!!Тук компанията е страхотна, но все пак ви пожелавам да не се задържате много Simple Smile Hug
Luba_ani,стискам ти много палци Praynig Praynig Praynig
Нианка, липсваше ни!
Пандичка,благодарим за прашеца!!!
Колкото до бременните хормони, аз докато бременеех с дъщеря си бях изключително спокойна и позитивна-нищо и никой не можеше да ме ядоса или да ме накара да се чувствам зле.Спомням си с носталгия за това време-наистина, пожелавам на всяка от вас такава бременност, каквато имах аз Wink

Момичета, искам да споделя с вас нещо с риск да ви натоваря-свекъра ми е много,много болен и незнам дали да не прекратим с опитите засега-може би е добре ,че не съм забременяла,знам ли SadНо напоследък ни се струпаха доста проблеми  с близките ни...Незнам и как да подготвя детето си за това, което може да се случи SadИзвинете отново за спама!

# 635

dikssi89,като гледам графиката ти-добре сте поработили този месец Simple SmileТака че имаш стиснати палци от мен Praynig Praynig Praynig

# 636
dbojidarova78 а дано,мерси за палчетата  Hug
Чак сега видях Оптимистче честито мила  Hug

# 637
ОПТИМИСТЧЕЕЕЕЕЧестито и от мен  Hug

# 638
  • Пловдив
dbojidarova78  едното няма общо с другото мила. защо да прекратявате за сега. от това по хубаво няма пък и въпреки болеста и мъката на свекара това е голяма радост ако се случи с бебче. То си знае работата. А на детето си му кажи както си е, та те разбират и приемат нещата по добре от нас. Целувки и дано всичк ода е добре!

# 639
dbojidarova78  едното няма общо с другото мила. защо да прекратявате за сега. от това по хубаво няма пък и въпреки болеста и мъката на свекара това е голяма радост ако се случи с бебче. То си знае работата. А на детето си му кажи както си е, та те разбират и приемат нещата по добре от нас. Целувки и дано всичк ода е добре!

Hug Hug HugМного ти благодаря, Меритка!Права си- децата усещат и разбират нещата доста по-добре отколкото си мислим

# 640
dbojidarova78 в такива случаи е трудно, а и не бива да се дават съвети. Ние сме тук да те изслушаме с надежда да ти олекне и да ти кажем, че не си сама  Hug Hug Hug. За бебеправенето, ако бях на твое място не бих прекратила с опитите, та нима една такава прекрасна вест не би била най-хубавото нещо на света, в тежък момент, което да облекчи болката на всички, които обичаш и те обичат. Живът си тече и за всеки идва заветния час, ние хората трябва да сме силни, децата понякога са по-силни от нас и по-леко приемат тежки вести, но пък една прекрасна новина, би помогнала да утеши мъката, поне аз така разсъждавам  Hug Hug Hug. Всичко е Божа работа, Господ си знае работата и бебето ще се случи в най-удачния момент, така че както го чувствате, така постъпете, обичайте се и бъдете единни, другото само ще се нареди  Hug

# 641
dbojidarova78 в такива случаи е трудно, а и не бива да се дават съвети. Ние сме тук да те изслушаме с надежда да ти олекне и да ти кажем, че не си сама  Hug Hug Hug. За бебеправенето, ако бях на твое място не бих прекратила с опитите, та нима една такава прекрасна вест не би била най-хубавото нещо на света, в тежък момент, което да облекчи болката на всички, които обичаш и те обичат. Живът си тече и за всеки идва заветния час, ние хората трябва да сме силни, децата понякога са по-силни от нас и по-леко приемат тежки вести, но пък една прекрасна новина, би помогнала да утеши мъката, поне аз така разсъждавам  Hug Hug Hug. Всичко е Божа работа, Господ си знае работата и бебето ще се случи в най-удачния момент, така че както го чувствате, така постъпете, обичайте се и бъдете единни, другото само ще се нареди  Hug
Hug Heart EyesБлагодаря,Маги!
Момичета,страхотни сте!Не можете да си представите колко ми помогнахте!!!Благодаря ви Hug

# 642
Ето ме и мен след дългия работен ден Simple Smile
Много ви благодаря момичета за милите думи... трогната съм  Simple Smile
Много много ви  Hug Hug Hug всички Simple Smile И с радост ще направя новата тема когато ми остане малко време Simple Smile
Добре дошли на новите кандидат мами и от мен с пожелание да видят  EFP много скоро Simple Smile

ПП: Само ще помоля момичетата които видяха така мечтаните от всички нас  EFP този месец да ми пишат на лични за да ги сложа на 1ва страница Simple Smile

Последна редакция: ср, 03 юли 2013, 19:40 от Niana

# 643
Момичета сигурно ме забравихте,но аз тайничко си надничам.Днес разбрахме пола и идвам да Ви наръся със мн. розов прашец  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 желая Ви късмет.

# 644
Радинка  Hug Hug Hug Много се радвам за хубавите новини. Не сме те забравили спокойно  Hug Още веднъж честито и ... ще се възползвам от прашеца  Laughing Laughing
 newsm75 newsm75 newsm75 newsm79 newsm79 newsm79 newsm28 newsm28 newsm28

ПП: Момичетааааа аз май май направих новата темичка  Laughing Ще ви пусна след малко линкче , но ще ви помоля да допишем тази и тогава да се прехвърлим в новата  Hug Hug
Такаа ето момичета линка на новата тема Simple Smile
ТЕМА 39

Последна редакция: ср, 03 юли 2013, 21:17 от Niana

Общи условия

Активация на акаунт