Мързеливи красавици - 25

• 51 220
  • 766
  •   1
Отговори
# 570
  • варна
sexy_brunette , за първи път чувам за такава маска за коса - как я направи Hug

# 571
mimi,и аз за първи път чух за подобна маска. Simple Smile И разбира се,трябваше да опитам. Не че от един път ще има някакъв ефект,де.

Трябва ти единствено морска сол. Смесваш я с шампоана докато си под душа.
Твърди се,че излющва мъртвите клетки на кожата и ефективно премахва и изчиства косата от козметичните продукти с които е третирана. И разбира се,сгъстява косата. Wink

И както казах,съм маниак на тема хубава коса и засега успявам да я поддържам.

# 572
  • варна
sexy_brunette  Hug

# 573
За теб винаги! Hug

# 574
  • при моите деца .....
Привет, красавици!
Днес разкрасително - ексфолирах краката с утайка от кафе и ги минах с епилатор - бях уморена, дано съм махнала 90 % поне... утре ще погледна. Почистих лицето, взех душ.
Това е разкрасително.
Пресадих 3 цветя....
Приготвих салата. Бях на работа.
Отчетох се.
Сиска, не е съвсем по темата, имаш ли отзиви за Ликуид оф?
Ади, почти нищо не правя за себе си..... къщата също се нуждае от почистване.
В четвъртък ще почивам, може да измия прозорците....
Поли, и аз обичам да ставам рано.... да изпия кафето си на спокойствие.....
Започвам да мечтая да карам колело. Поне 20 години не съм се качвала  Embarassed не знам как ще се справя....
Хубава вечер!

# 575
Привет и от мен!  Hug

Днес пих кафе с приятелка, мъжете ми се гледаха сами.  Heart Eyes
Отчитам се с две нови книжки, дано са хубави.
Взех си вчера мицеларна вода на Mixa, на първо четене съм доволна.

Досега гледах изписването на кралското бебе. Стори ми се адски емоционално, роди се бъдещ крал.  Heart Eyes А Кейт беше толкова свежа... аз един ден след раждането бях...  doh

Това е за днес май.
Лека!  Hug

# 576
  • при моите деца .....

Отчитам се с две нови книжки, дано са хубави.
Взех си вчера мицеларна вода на Mixa, на първо четене съм доволна.
Ако са интересни да споделиш.
Сега чета Харем, харесва ми!
Аз още не съм си взела мицеларна вода при нас има само на Лореал, но има и недоволни от нея...
В петък ще ходих до София - Марти е на ортодонт. Може да си потърся.

# 577
  • варна
Боби, пробвай розовата на Биодерма Hug

# 578
  • при моите деца .....
Добро утро, лейзита!

Признавам си - днес станах трудно..... Утре мисля да си поспя - поне до 8....
Мими, ще пробвам водата, но при нас не предлагат.... Как си?

Хубав ден!
Много усмивки днес на всички!

# 579
Боби, сядам да се почерпя от закуската, която си наредила  Grinning

Мими, смогнах с всичко, единствено за лака не ми остана време. Свалих стария, оформих маникюра и педикюра и днес само ще се лакирам.

Което ще рече, че по разкрасителната част планът за днес е лакиране и упражнения.
А по мързеливата - ще се отдам на новата си книжка. Ще си напълня голямата чаша с кафе и ще прекарам целия следобяд на терасата. Започнах да чета "Чочарка" и ме грабна още в началото.

Лек ден от мен засега, милички  Heart Eyes

# 580
  • варна
Добро утро Hug
Ех, как няма да е хубав денят ми след като Боби и Поли са се разписали Heart Eyes
Отивам на ретуш на татуировката и после на психолог, нали ви бях споменала, че ми се отразява много добре Crazy

# 581
Здравейте,момичета!

При мен нищо ново (освен,че промених ника си), Grinning седнала съм да изпия на спокойствие второто голямо кафе с мляко.
Още от сутринта денят ми тръгна зле. Sad Мразя да става така,само се надявам лошото настроение да не ме държи целия ден. Вероятно нищо разкрасително няма да правя днес. Като си изпия кафето тръгвам по задачи. Crossing Arms

На всички желая много усмихнат ден!  bouquet

# 582
Здравейте и от мен, момичета!
Нова съм в този форум, но доста често следя темите, особено тези, свързани с разкрасяването, козметиката и т.н .
Та днес реших да се престраша и да се регистрирам....
По темата: Направих малка тренировка в домашни условия, взех освежаващ душ и направих маска на лицето с мед. (Намазах цялото лице с мед и започнах да правя кръгови движения с пръстите, а след това и други доста ефикасни движения, които ми е трудно да обясня - притискам силно пръста към кожата и след това рязко дръпвам (за да има пилинг ефект). След този лек масаж взех една кърпа и я намокрих с гореща вода, изцедих я добре, за да остане влажна, а не мокра и я сложих на лицето си. Постоях така около 15-20 минутки. Следа от мед нямаше! След това намазах с хидратиращ крем.)
Наистина е доста ефикасна тази маска. Препоръчвам я горещо. Дори ми се струва, че ако я правя често ще премахне черните точки почти нацяло.
Приятен и усмихнат ден на всички!  bouquet

# 583
  • Пловдив
Привет, красавици!
mimi_82, срещите с психолог и на мен ми се отразяват добре. Всъщност  в Баня имахме в програмата групова и индивидуална терапия....Петя, психоложката е страхотна.
Относно татусите, много искам да си направя, бях си обещала това да е личния подарък за рождения ми ден, но не мога да превъзмогна машинката ( иглата). Не мога да си обясня страха ми, толкова много са ме дупчили, толкова абокати съм понесла....Отплеснах се....
За протокола : вчера мацнах едно слънчево оранжево на маникюра и си купих боя, която довечера ще използвам.
Слънчев и усмихнат ден на всички! Simple Smile

# 584
  • София
Здравейте!
Не съм ви забравила но много скитане покрай нас и е остава време  Grinning
Иначе сме много добре всички на малките принцеси рождения ден мина и беше много хубаво  Heart Eyes
Разкрасително мога да се похваля с боя Simple Smile този път не изневерих на марката си Лореал Преференс най-доволна съм  Peace
Днес лак на Перфект 55 номер  Grinning
Довечера обещавам да се включа  Hug

Общи условия

Активация на акаунт