Мързеливи красавици - 25

• 51 250
  • 766
  •   1
Отговори
# 555
  • при моите деца .....
Боби, нали се разбрахме, че не са ти нужни тези плодово - млечни дни Laughing

А, необходими са....
 Hug

# 556
Боби, и аз съм така.
И от както се храня здравословно се чувствам много добре. Имам повече енергия, леко ми е  пък и самочувствието ми е друго.

# 557
  • Велико Търново
Добро утро,красавици!Отдавна не съм писала,но чета всичко Hug
Аз като една луда съм станала в 04.30 и измих тоалетната,сега ще се подомакинстван и ще стане време да водя малкото дете на градина Crazy

На Мими и Бисквитка, HugС втората имаме уговорка за вечеря или обяд,а на първата ще й се обадя другата седмица.По този повод Мими ще пиша Лс Heart Eyes

Добре дошли на новите момичета Hug

Аз най-добре си се разкрасявам,мъжа ми казва,че докато ме гледа как се мажа се уморявал Blush
Искам да похваля новото от Лиерак-скраб и лосион за тяло.Миришат великолепно Heart EyesКупих си и крема и маската от серията Мезолифт.Невероятни .Купих си и дозите на Биодерма Матрициум и така два пъти в годината ще си регенерирам кожата.Понеже парите не ми стигнаха за хубав антицелулитен крем си взех на Арома,втора опаковка ползвам-не го бива или целулита ми е упорит като за Лиерак Mr. Green
Вече няколко месеца ползвам серума на Виши за очи и мигли и мога да кажа,че на мен ми действа страхотно на миглите,за очите т.е. бръчките около тях нищо кой знае не мога да кажа Simple Smile

# 558
  • Велико Търново
В сряда заминаваме с децата на море,а мъжа ми преди това ще е няколко дни там по някакъв проект.Живот и здраве на 18.08 аз отивам сама на уикенд и това време го чакам цяла година,това ми е на мен времете да разпусна-без деца,мъже,приятелки,никой.

Кали,ако искаш само хидратация много добри варианти са Аквапрецис на Уриаж,Хидрафазата на Ла рош,Нукс има страхотна серия.В момента имаме в промоция крем+маска на Лиерак за 77 лв. от серията Хидра хроно.

Това е от мен ,хубав ден ви желая!

# 559
Добро утро  Grinning

Сиска, едно кафенце от мен за разсънване, че ти си станало мнооого рано   food010 После ще ти пиша на лични, защото тук си зададох въпроса няколко пъти, но никой не успя да ми даде отговор, а ти може би ще можеш  Simple Smile

И аз много обичам да ставам рано, особено през лятото. Обичам да си изпия кафето в прохладна утрин на терасата и да слушам как кварталът се събужда...

За днес планът е: велото, упражнения, Йогурт маската, душ, Макадамия на косата, ексфолиране на телОто,епилатор, хидратиращ крем за тяло, епилиране и смяна на лака. Програмата за днес е пълна! Поне с тея маски за косата банята ми блести от чистота  Laughing Докато чакам да подействат, всеки път я лъскам  Simple Smile

За хидратираща серия - също препоръчвам Nuxe.

Мими, как си днес?

# 560
  • при моите деца .....
Добро утро, ранобудни красавици!
Добро утро  Grinning

За днес планът е: велото, упражнения, Йогурт маската, душ, Макадамия на косата, ексфолиране на телОто,епилатор, хидратиращ крем за тяло, епилиране и смяна на лака. Програмата за днес е пълна! Поне с тея маски за косата банята ми блести от чистота  Laughing Докато чакам да подействат, всеки път я лъскам  Simple Smile

Поли, твоето денонощие е по-дълго  Laughing
А установих защо не ми блести банята - късата коса не изисква маски  Laughing

Сиска, приятни емоции на морето ти пожелавам и още по-приятни на твоя уикенд!
Хубав ден!
Отивам на работа.

ПП. Поли,  Hug замислих се върху твоята идея и мога да почиствам банята докато стоя с маска на лицето, но да си призная не съм редовна и в това  Embarassed
Време е да се поправя.

Последна редакция: вт, 23 юли 2013, 08:35 от * Боби *

# 561
  • варна
siska79 , пиши на лични Hug
polito_87 , плана ти за днес е пълен Heart Eyes, на мене ще ми трябва една седмица да свърша всичко това Crazy

# 562
Добър ден и от мен красавици!

Вчера никак ме нямаше в разкрасяването. Само редовното почистване и мазане на лицето сутрин и вечер ( което пак е нещо, понякога и него пропускам  Blush ). Днес ще ми е втори ден от 30 days shred на Jillian Mitchel. Да се похваля че мускулна треска от вчера нямам ( освен на дупето Laughing). Опитах се и да си накъдря безвредно косата с този метод http://www.youtube.com/watch?v=3FV-YO46E8Y и резултата не е за пред хора...  Whistling

# 563
Добро утро, момичета

Сиска - Благодаря за инфото. Задължително ще мина. Само да се прибера в Търново. приятна почивка

Darky_Angel_ - може ли повече инфо за упражненията?, и аз се чудя какво да започна. Лятото няма голям избор. Май искам да бягам но сама не ми се ходи .....

Полито - направо ме засрами : аз съм се отдала на мързел.xarms:

# 564
  • Велико Търново
Кали,ти живееше в Триъгълника или се бъркам?Ако си там може да бягаме сутрин или вечер в парка или под  Simple SmileМетро

# 565
Кали, програмата на Джилиян се състои от 3 нива. Трябва да правиш първо ниво 10 дни, после 2ро още 10 и накрая 3то. Разбира се трудността расте с всяко ниво. Около 30 минути е дълго едно ниво, като включва в себе си загрявка, редуване на силови упражнения и кардио и разтягане накрая. Има упражнения насочени към всички мускулни групи и поне мен ме натоварва доста.  Wink
Ето линк към първо ниво в youtube - http://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8&list=PLQixMFy1-cA … xyn9X&index=1

Аз съм си свалила и цялото DVD на компютъра ( има го в замунда).  Peace

Сега смесих една праскова, шепа касис и кисело мляко като за след тренировка и сега да наваксам малко с корейските сериали. Mr. Green

Последна редакция: вт, 23 юли 2013, 15:54 от Анонимен

# 566
Здравейте!!!

Боби,кога успяваш да свършиш толкова неща,че и на работа ходиш newsm78

Разкрасително вчера минах през Санданската козметика и похарчих някой и друг лев Mr. GreenКупих си боя за коса (Гарниер Олиа,много съм доволна.Препоръчвам Peace),олио за коса на Шварцкопф ,Розова вода и разни други,като четки,пасти,ластици... Crazy
Днес намацотих и педикюра с някакъв Перфектски лак,купен през зимата и не ползван до сега,с цвят нюд розовеещ отенък.

Упражненията ми се свеждат до катерене по байрите два пъти дневно и коремни преси.Мързи ме за повече,а и време не ми остава Simple Smile

Добре дошли на новите ни красавици Hug

Хубав ден,момичета Hug

# 567
Darky_Angel_ - много благодаря за инфото  bouquet

Сиска - навита съм.  Само казваш и започваме.

# 568
  • варна
Ехо Hug
Поли , успя ли да свършеш всичко Hug Heart Eyes

Аз днес си направих една маска за лицето с макадамия и круша Crazy
Утре ще ходя на ретуш за татуировката и като днам как боли............ ooooh!

Почиващите как сте Hug

# 569
Добър вечер,момичета!

Днес ми е толкова мързелив ден,не съм правила почти нищо. Имах излизане за кратко,после гледах филм. Нямам особено настроение днес,и главата ме боли. Tired

Разкрасителната процедура днес беше домашна пилинг маска за коса. Аз съм леко вманиачена на тема коса,и за тази маска прочетох,че сгъстява косата. Имам нужда от малко сгъстяване,не е каквато беше едно време. Simple Smile

Сега хапвам голяма купа салата. Тези дни съм на зеленчуци основно.

Хубава вечер на всички!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт