Мързеливи красавици - 25

• 51 261
  • 766
  •   1
Отговори
# 540
  • GYM
Добро утро и от мен, нямам много време да преглеждам форума, но вас ви чета редовно Grinning Използвам да правя нови парчета за петък и събота, че все едно и също омръзва, пък и както няма хора в бара ми е криво  Confused Дано потръгнат нещата, много ми харесва мястото, пък и шефовете трябва много да ме харесват, щом ми дават дни при положение, че няма хора Crazy След малко тръгвам към маникюристката, че в четвъртък нямаше свободни часове, косата ми е пораснала, ама мисля да я пусна малко на дължина. Разкрасяващо няма какво да се похваля, имам нужда от малко глезотии, ама друг път ще е Crazy
На вас - хубав ден и успешна седмица Hug

# 541
  • Пловдив
Привет!
Сега ставам, пия кафе и се разхождам из форума...
Arwen88,  Hug
Вашия съперник беше най-трудния.  Разликата в класата и финансите на гостите е явна. Успех на реванша, пък може чудо да се случи.
Усмихнат ден на всички!

# 542
Добро утро и от мен!
Благодаря на всички за милото посрещане, чудесни сте. Heart Eyes
Аз основно вчера се разкрасявах. Поглезих си косата с цялата серия Deep Care на Lakme. Сега много и се радвам, на допир е приятна и е по-жива. А и ухае на ябълки. В тази връзка да ви попитам, вие как нанасяте кристали и финиши на косата? Аз гледам да се съсредоточа на краищата, ама все ми се струва, че не съм ги намазала хубаво.  Thinking
За мое голямо съжаление сега трябва да боря летен косопад ( или е летен или е следствие от сесията). Пия биотин+цинк на Абофарма и правя отвари от коприва за косата. Дано помогнат.

Мисля преди обяд да направя малко упражнения. Харесала съм 30 day shred на Jillian Mitchel.  Mr. Green

Пожелавам чудесен понеделник на всички.   bouquet

# 543
Добър ден и от мен!

Мерси за кафенцето и закуската......

Полито - много си права.

Боби - почивай си повече. Дано Марти не я боли, не би трябвало, но.....стискам палци да изберете хубави обички и да се хареса.

Някой каза за Лакме - аз го използвах на почивката. И наистина съм доволна.

Аз питах, ама пак да си попитам: хубав хидратиращ крем за смесена кожа??????

# 544
Добър ден!
Мерси за кафето, закуската, обяда...Ама аз съм на салатка Laughing
Нещо ми е криво, за 2 дни си видях детенце, трябваше тази седмица да си е при нас...Сутринта я заведохме на ясла и се оказа, че били сборни групи. Ядосах се, че не са ни предупредили и я взех с мен на работа. Баба й я взеха преди малко и тази седмица ще е на Пловдив. Направо си забравих детенцето. Ама стига спам.
Не съм се разкрасявала особено, нещо косата ми има нужда от допълнителна грижа. Доста усилено капе и я усещам една суха....Сигурно след работа ще се утеша из магазините с някоя маска и довечера ще я поглезя. Някое бюджетно предложение?
За хидратиращ крем не мога да дам предложение. Аз ползвам Виши- серията Нормадерм /тя е с друго предназначение де/, и въпреки повечето негативни коментари, аз съм доволна.
Пращам ви слънчеви прегръдки, напук на намусеното време Hug Sunglasses

# 545
Katence, ти ли беше искала групата във фейсбук?
Прати ми фейса си на лични, ще се опитам да те добавя, че групата е скрита. Ако не стане, ще помолим Бабълчето.  Hug

# 546
Аз, аз.
Писах ти на лични Hug

# 547
Ето ме отново. Simple Smile Днес уж трябваше да домакинствам вкъщи,но пуснах само една пералня. Домързя ме за друго. Но пък направих чудна бисквитена тортичка,сега отлежава в хладилника и нямам търпения да стигнем до нея.

И магазини не обиколих много днес..не ми се занимаваше. Взех си само едно кремче за лице и паста за зъби.

Разкрасителната част-направих си пилинг маска с кафе. Придава страхотна мекота на кожата,знаете. Взех душ,ексфолирах и тялото и смених лака на ръцете и краката.
Сега пия чаша червено вино и релаксирам доволно.

# 548
  • варна
sexy_brunette , как правиш пилинг маската с кафе Hug

# 549
mimi_82, използва се утайка от кафе,която се нанася на добре почистената кожа на лицето. Стои се 10-тина минути,аз стоя малко повече и се измива първо с топла,после със студена вода. Накрая слагам хидратиращ крем за лице.
Може и за тяло да се използва тази маска. Peace Твърди се,че при редовно нанасяне премахва целулита,но не знам дали е така.

# 550
  • варна
sexy_brunette , много благодаря - още утре ще пробвам Hug

Къде сте милички Hug Някои да каже Наздраве Crazy

# 551
наздраве Heart Eyes Мими,

Боли ме глава и ми е смотано.
Отивам да си взема един душ и дано ми мине главата, че гледам да не пия химии, ама май ще се наложи.

Разкрасително - нищо и отивам да се срамувам Blush

# 552
mimi, за нищо. Hug Дано останеш доволна.

Хайде Наздраве и от мен Wink тъкмо си сипах още вино. Crazy

# 553
  • при моите деца .....
Привет!
Отчет - от заплануването - пуснах 2 перални, пуснах прахосмукачка, четох книга.....
Сега съм изкъпана и хапвам таратор....
Наздраве, Мими, но аз днес съм на плодово млечен ден  Laughing
Гледам новия сериал по БТВ. После ще почета книжка.
Утре ще работя в магазина.
Хубава вечер!

# 554
  • варна
Боби, нали се разбрахме, че не са ти нужни тези плодово - млечни дни Laughing

Общи условия

Активация на акаунт