Мързеливи красавици - 25

• 51 075
  • 766
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Здравейте и от мен.Чета ви редовно,но много рядко се включвам-притеснявам се да не ви досаждам.
Днес вече се прибрах окончателно от пътуване по време на отпуск и преди време си бях купила маска за лице от DM,едната беше много хубава плодова,а втората се оказа някаква като пилинг маска с отлепване-леле няма такъв ужас,до сега не бях попадала на такава newsm62,ами че това се тегли като дъвка...
Мислех да ходя и да се подстрижа,но си купих боя и се боядисах-никога не мога да си направя цвят който искам smile3511
И аз да не страдам от цвета на косата си,си пуснах една поръчка за фосфоресциращ лак за нокти и доста стикерчета,уж по 0.95 стотинки,уж по 1 лева и хайде на финала 30лева.
Утре мисля да направя един плаж на Кубратово,ако някой ходи на там може да се засечем.
Ами това е от мен...
Хубава вечер на всички!!!

# 616
  • варна
шмурди , не се притесняваи - досаждаи Hug Heart Eyes
Yasminn , много неприятно за лаптопа Confused Hug
*Bubble*, за съжаление в последно време и аз се сблъсках с много такива хора.............Гуш и от мене Heart Eyes

# 617
Добра нощ,лейзита Hug

Чак сега се добрах до компютъра Crazy
Почерпете се за РД на моето малко момченце:
Скрит текст:
Хубав ден беше.Децата бяха щастливи и това е най-важното за мен.
Скрит текст:
Скрит текст:

Бабълче,гадно е да се сблъскаш с хорската злоба ooooh!Мисли си за хубавата почивка,завист винаги ще има,пък и при теб има защо Wink Hug

Благодаря ви момичета,че ме подкрепихте в труден момент.Още се чудя,как да реагирам,но поне нещата се оправиха в материален аспект.Ужасно е да си предаден,от най-близкият си човек,при това без да си го заслужил Tired
Тайре Hug Hug Hug

Мими,излизай от дупката Hug

Разкрасително не мога да се похваля с много.След цял ден готвене и чистене,едвам смогнах да се изкъпя преди да са дошли гостите.Дори време за млякото за тяло не остана .Купих си някакво немско кремче за уморени крака и разширени вени и капилярчета,с див кестен и листа от червена лоза.Доста приятно се чувствам след мазане,ще видим ще има ли ефеК над вените или капилярите Thinking

# 618
Здравейте  Grinning

Сипах си кафенце и минах уж само, за да ви прочета, но след снимките, които видях, не мога да не се разпиша. Ади, много си хубава. Ти си от типа хора, чието излъчване ме грабва моментално. Много, ама много си хубава  Heart Eyes

Мими, много гушки и от мен  Hug  Hug  Hug

Нямам с какво да се отчета по темата. Събота и неделя съм на минимум откъм разкрасяване, който хич не е минимум  Laughing Като се почне едно ми ти обмазване на лицето и тялото... Ами хич не е малко времето, което да му отделя. Иначе маски на лице и коса, епилатор и разните други процедурки си ги правя през седмицата, докато половинът е на работа.

Лек ден, прекрасни!

# 619
  • София
Добро утро!
 Казах че ще пиша какви ги сътворих вчера,сложих маска на косата Форс Вектор,като преди това се измих с циментовия шампоан на Керастаз и завърших с кератиновата ампула на Лореал,вече като подсуших косата се пръснах и със спрейчето на Милк шейк без отмиване и днес косата ми изглежда доста по-добре.
 За тялото ексфолирах се,после сложих мляко с отмиване.Лицето също го почерпих с една хидратираща маска на Виши.
Вие лятото,след като сте натрупали тен ексфолирате ли се?

Бабълче,гадно е да се сблъскаш с хорската злоба ooooh!Мисли си за хубавата почивка,завист винаги ще има,пък и при теб има защо Wink Hug

Разкрасително не мога да се похваля с много.След цял ден готвене и чистене,едвам смогнах да се изкъпя преди да са дошли гостите.Дори време за млякото за тяло не остана .Купих си някакво немско кремче за уморени крака и разширени вени и капилярчета,с див кестен и листа от червена лоза.Доста приятно се чувствам след мазане,ще видим ще има ли ефеК над вените или капилярите Thinking

Hug
Много са сладки и лъчезарни мъничетата,ти също,има на кого да се метнат,подкрепям думите на  polito_87  Simple Smile

А тортата е много интересна и идейна.
 Това кремче и аз го загледах в списание JOY,хубаво ли мирише?
шмурди ,заповядай по-честичко!
От отлепващата маска на ДМ съм чувала и от другаде оплаквания.

# 620
  • София
Добро утро,минавам само на бързо да ви поканя на закуска и после на плаж...
Днес май ще е доста топличко...
Хубав ден от мен...

# 621
Здравейте  Hug
Ади, да ви е жив и здрав порасналия сладур!!! Такива сладури сте и тримата  Heart Eyes
Поли, ти на това ако му викаш минимум разкрасяване  Crazy
Мими, горе главата, ще намериш правилния път! Много, много е трудно! И много гадно! Прегръщам те  Hug
Скрит текст:
То правилния път сигурно го знаеш вече, трудно е да започнеш да вървиш по него  Sad
Бабълче, какво е станало? Ейй,  мизерници има навсякъде! Безкрайна е хорската злоба и завист   ooooh!
Аз следобяд съм на фризьор , а вечерта смятам да се разкрася с някое коктейлче  Crazy Ама докато стигна до там имам доста работи да свърша . Ставам да се оправя и излизам да пазарувам да сложа да готвя и да се почвам и аз с епилатори, маски, маникюр, педикюр, перални   Crazy

Да бе, я кажете вече като сме с тен кО праЙм с ексфолирането  на тялото  Thinking

# 622
  • при моите деца .....
Добро утро!!!!
Шмурди, присядам и аз с кафе.
Вчера се разписах основно в частта мързел от темата  Mr. Green
Ади, празникът е бил чудесен, тортата и празнуващите - също!
Този крем го използвам и аз. Доволна съм, но тази година не съм много редовна  Embarassed - препоръчаха ми го в аптека, съставът му повтаря състава на всички кремове за оттекли, уморени крака, а е по-достъпна цената.
Мими,  Hug
Хубав ден!

# 623
  • варна
Ади, страхотна си  Hug А тортата е супер Hug

Днес, няма да пиша отсъствия, ама ви искам всичките на плажа Hug

# 624
  • при моите деца .....

Днес, няма да пиша отсъствия, ама ви искам всичките на плажа Hug
Толкова ми се ходи във Варна.....
С удоволствие бих дошла на плаж.....

# 625
  • варна
Скрит текст:
Боби, чакам те Hug Ти ще се печеш на плажа, а аз ще пия кафенце в някое заведение и ще си махаме Crazy

# 626
  • при моите деца .....
От няколко години искам да отида във Варна. Дори сама или само с Марти  Embarassed
И аз не държа на плажа, макар че на море обичам....
Ех, финанси.... Но ще посетя този приказен град отново!

Забравих да се похваля - вчера звънях да се запиша за екскурзия до Рилските езера - на 11.08.
Като платя ще съм сигурна, че съм включена!
Много ми хареса миналата година, тази се надявам на слънчево време.

# 627
Добро утро сладурки!  Hug

Чета ви, не съм ви изпускала от поглед, но мноого ме мързи да се отчитам. Май вече по-малко ме мързи да върша нещата, с които се опитвам да свикна. Доста по-често съм с лак (дано не е някакво временно настроение, харесва ми).  Mr. Green
За ексфолирането - при мен за краката е неизбежно. Иначе ще имам само подкожни  Close В тази връзка се сещам да кажа, че имах мостра на Нивеата за под душа - не ми хареса. В началото след банята е много мека кожата, но за много кратко.
След морето кожата ми беше много дехидратирана и реших проблема радикално с това. Добро е  Grinning

Междувременно преслушах и мицеларната вода на Лореал. За мен се оказа неподходяща - раздразни ми очите. Минах пак на Биодерма, а спреят за след слънце на Гарние не струва, по мое мнение. Създава усещане за свежест, но не хидратира изобщо  Crossing Arms

За това се сещам на първо четене  Flutter

Ади, да ти е много здрав порасналия мъж! Дечицата са богатство! Много сте хубави  Hug Heart Eyes
Бабъл, дано бързо минават неприятностите, ще се справиш  Hug
Мими, не чакай повече, действай в своя полза  Hug

голям чаршаф опънах пак Crazy

# 628
Ух,ама ме засрамихте Blush
Всички сме красиви,когато обичаме и ни обичат Hug

Добро утро,де Hug

Бабълче,ако е същото кремче мирише много хубаво,да Peace
Скрит текст:

Поли,ти коя зодия си?Харесвам открити хора,като теб  HugКакво стана с новият соц.работник?Дано  скоро ни се похвалиш Hug

Кисче,вие прибрахте ли се?

Мими,много си ми далеч,иначе плажчето нямаше да го откажа Hug

Боби,не се знае ,може пък да ти се отвори път до Варна Hug

И мен ме интересува какво правим с ексфолирането?Моята кожа и без него хич не търпи тен Confused
След две седмици заминаваме на море,чудя се какво да си причиня на косата newsm78Тук в сандански нямам кой знае какви алтернативи.Ако се сещате за добър защитен и подхранващ продукт от търговската мрежа,ще съм благодарна Hug

Приятен почивен ден ви желая момичета.Ние потегляме да отдъхнем малко на балкана.До скоро Hug

# 629
Ооооо, Мравчик  Heart Eyes
Нивеата за под душа не става за самостоятелно ползване, преди да изляза мажа и бещо друго, но при мен определено има положителен ефект при ежедневно ползване Wink
Ади, дребния оставихме в Русе при нашите, а ние се прибрахме миналата седмица. Защита за косата нкога не стм ползвала, ама аз нямам повече от два плажа всяко лято  Tired
Влязох да се похваля какво си купих преди малко - тръгнах да презаредя с антицелулитната кал на Venus , но видях нещо ново и взех него - Aqua Slimmer - Anticellulite Ultra-Rapido  Flutter пак на Venus за под душа - затопляш тялото, мажеш, масажираш и изплакваш с хладка вода. Ще го пробвам днес  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт