Фотокниги - Слънцето напече 10 тема фотолюбителят започва вече

• 96 488
  • 541
  •   1
Отговори
# 150
Може да е ползван или да не го въвеждаш където трябва. Въвежда се при кредитите.

# 151
Слагам го тук-Coupon/Gift Certificate Code.Дава ми:The coupon code is invalid.

# 152
отиваш в Кредити и дискаунти и го слагаш там, след това го валидираш. Ако не е използван от някой от темата ще ти се зареди в кредитите и ще поръчаш.

# 153
Благодаря!Ще пробвам.

# 154
Здравейте на всички в тази тема Simple Smile
Преди повече от месец и половина си поръчах фотокнига от ArtsCow и още не е дошла. На имейла ми се отговори, че сигурно е загубена и ще проверят  #Cussing out
На някой случвало ли му се е нещо такова? С кой куриер работят в България? Ако не са ме намерили на адреса не трябва ли да ме потърсят на телефон?
Питам защото на адрес за доставка оставих адреса си на работа, тъй като обикновено доставките стават през работно време и не знам какво точно се случва.
Има ли някой с подобен проблем?

# 155
  • Плевен/Пловдив
Здравейте на всички в тази тема Simple Smile
Преди повече от месец и половина си поръчах фотокнига от ArtsCow и още не е дошла. На имейла ми се отговори, че сигурно е загубена и ще проверят  #Cussing out
На някой случвало ли му се е нещо такова? С кой куриер работят в България? Ако не са ме намерили на адреса не трябва ли да ме потърсят на телефон?
Питам защото на адрес за доставка оставих адреса си на работа, тъй като обикновено доставките стават през работно време и не знам какво точно се случва.
Има ли някой с подобен проблем?

Здравейте,

До сега винаги са ми доставяли фото книгите. Не съм имала този проблем. При мен пратките , ако не съм си на адреса  получавам известие да отидя да си я прибера от БГ пощата. Отивам там на място и си ги взимам. Ако фирмата Ви има ПК в някой пощенски клон провери там. Успех!!!

# 156
На мен не ми пристигнаха едни снимки лятото. Писах им, помолиха ме да изчакам 45 дни, пак им писах след срока и ги изпратиха отново.
Винаги получавам известие от пощата за пратка. Никога не ме търсят на адрес.

# 157
Т.е. трябва да пристигнат в клона на пощенския код, който съм дала?
Аз помислих, че идват с куриер и не съм сложила номер на п.к. Звънях нищо няма за мен  Crossing Arms

# 158
  • Плевен/Пловдив
Здравейте,

Искам да си направя календар за 2014.
Има ли вероятност да пуснат промо кодове?
Да изчакам ли още малко? До сега не съм поръчвала такова нещо - чудя се дали си заслужават?

# 159
  • Плевен/Пловдив
Това са кодове, който няма да използвам - който има нужда да заповяда.....

100 NewMember Prints 4" x 6" Expiring soon, Time Left: 6 days 23 hours 7 mins   lytgauc0yf48  50

NewMember Prints 5" x 7" Expiring soon, Time Left: 6 days 23 hours 7 mins   epmdfjpi1w45

NewMember 1" Mini Button soon, Time Left: 6 days 23 hours 7 mins   kmlalh8kkvak

# 160
Здравейте, имам два въпроса относно фотокнигите от photobox  Simple Smile
Има ли опция "fill in"  в полето за снимка? Скоро правих фотокнига от друг сайт (blurb.com) и там имаше тази опция, но във фотобокс не я намирам и при някои снимки  се налага някой от снимката да бъде извън полето (да не се вижда).
Втория ми въпрос е свързан с полетата за текст. Ако не попълня нито едно от тях, след пускане на албума за поръчка ще има ли някакви линии и полета? Или след като съм ги оставила празни изобщо няма да ги има?
Благодаря ви предварително   bouquet

# 161
Здравейте, имам два въпроса относно фотокнигите от photobox  Simple Smile
Има ли опция "fill in"  в полето за снимка? Скоро правих фотокнига от друг сайт (blurb.com) и там имаше тази опция, но във фотобокс не я намирам и при някои снимки  се налага някой от снимката да бъде извън полето (да не се вижда).
Втория ми въпрос е свързан с полетата за текст. Ако не попълня нито едно от тях, след пускане на албума за поръчка ще има ли някакви линии и полета? Или след като съм ги оставила празни изобщо няма да ги има?
Благодаря ви предварително   bouquet

Давам отговор на втория въпрос - не излиза нищо щом не си писала в полето за текст. Аз даже го махам вече, но в началото го оставях. Просто си слагах снимката където исках.

# 162
Момичета, eто нов код за  безплатни книжки, незная обаче колко е доставката, трябва да проверя дали излиза по евтино, така отколкото с безплатна доставка
ArtsCow  12 FREE photo books (8"x8" & 9"x7")

Enter code OCTBKCREDITS at your Credit & Discount page on or before Nov 3.
You will have 30 days to place your order

Ако видите намаление на календарите, свиркайте  Praynig

# 163
А ако някой е направил календар за 2014 и ако може да го даде ще съм адски благодарна Simple Smile

# 164
  • София
Те бяха пуснали код за 3 продукта (вкл. календари, големи 12 листа) за 25 долара, но кодът беше до днес.

Общи условия

Активация на акаунт