Продължаваме си плодовия маратон и творим през юни бебета милион - 138

• 27 615
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
Е НЕ!   Кажете ми как да не полудея?!  Sad
На 17.06 (след оргаметрила) ми дойде М.От тогава насам всеки ден съм с ежедневни превръзки, щото от 3тия ден съм с кафяво, после бежаво, после розово зацапване... А днес на 11ти ден отново имам ПМС и като отида в тоалетната имам леко кървене..с малки съсиреци    smile3511
Толкова се надявах утре да мога да ида при друг лекар (в клиника "Щерев"), но той утре няма да приема пациенти! 
На 02.07 трябва да започна Дуфастон, но с това кървене не знам какво да правя. Уфф...   newsm45
...Връщам се да ви дочитам, току виж се разсея малко...

# 661
Моме, направо се оЧоЧорих, докато те четох  ooooh! Какви са тези догадки и фантасмагории Shocked Да не би всичко това да е ефект от инжекциите, просто по някакъв начин да реагира организма  Rolling Eyes

Пате, нямаш бактерии, чиста е урината  Peace На третият ред щеше вероятно да е резултата какви са бацилите, ако имаше  Mr. Green Дишай спокойно  Mr. Green

Прах, браво за прегледа  Mr. Green

# 662
Зузи, забравих да ти отговоря, че помня първото ти пожелание към мен в темата, и още как  Hug
100 % съм убедена, че е бъбрек, просто се подведоха от разчитането на скенера, което не знам кой неграмотник го е направил. Кръвната картина е наред. Утре ще ви цитирам епикризата, любопитно ми е какво ли ще са написали  Mr. Green. Действието се развива в нефрологично отделение в УМБАЛ, Пловдив.
Теди, казвай и прочистването, и ирисовата, пък аз ще ги обмисля  Mr. Green
Прахи, браво на бебо, 10 седмица вече дишаш по-спокойно, нали.
Пате, пушка си, стискам палци за събота  Hug И много хубава нова премяна!

# 663
  • Sydney
аватарът ми е много як. още като го видях това сладурче ми заприлича на лия. хем визуално, хема като го гледам какво е лакомо  hahaha тая мойта щом надуши шишето и вече е на черешата  Joy
хахаха, нека хапва Simple Smile

# 664
  • В къщурката на хълма на феите
Моменце у вашия град такива медицински практики има, че докато една моя приятелка не роди сина си и не го видях с очите си, бях готова да се закълна, че ме лъже, че е бременна .. знам, че звучи абсурдно, обаче жената 2 пъти беше в болница за задържане и такива чудеса ми разказа, че аз слушах и не вярвах на очите си ooooh!

# 665
  • София
Моме, утре ще ти пиша ЛС и подробно ще ти обясня всичко, че сега ще лягаме да гледаме филмче. Grinning Лека и бебеносна нощ на всички.  bouquet

# 666
  • NE
Добро утро!

Скрит текст:

Моменце Направо се втрещи как са те държали 3 дни в болницата без хабер какво ти е. Shocked Я кажи какви са ти оплакванията? Аз съм изхвърляла песъчинки от бъбреците в продължение на 1 седмици и си ме боля основно бъбрека. Да не е това?  newsm78 Няма да забравя как ме спаси от мъките една спортна доктрока в университета. После в Балчик ми разкатаха фамилията. Tired
Афродита При всяко положение отиди на преглед. Явно нещо не е както трябва.

Аз май съм настинала. Tired Сега отивам да работя. Peace

# 667
Здравейте, момичета! Позволявам си да започна така свойски, защото ви чета тайно от години, така и не се включих реално в темата, но нямам пропусната такава. С някои се познаваме от други теми, но макар ада на забременяването и износването вече да са зад гърба ми, не искам да съм като някой шпионин, а при възможност да се включвам с коментари и да бъда полезна на момичетата, които за добро или лошо се включват за първи път в подобна тема. Виждам не малко лентички, което няма как да не ме радва. Желая лятото да ви донесе всичко мечтано и да се лесно постижимо, въпреки препятствията и болката. Слънчев ден желая!

# 668
Добро утро!!!
Аз все още нямам МЦ, снощи имах болки по-засилени и мислех, че ще цъфна, но не ..... имам само кафеникаво зацапване от тогава. Пих 2 папаверина и си легнах и ми мина, но все пак зацапването продължава. Вчера правих пак тест (-), само, че не успях да го взема и да го направя с първа сутрешна урина, но беше доста рано и не бях пишкала много. Имам още един тест и мислх да го направя в събота, ако не дойде до тогава, тъй като вчера смятах, пресмятах и реших по кривите си сметки, че днес трябва да е 13 или 14 ден след Ову. Някой може ли да коментира при закъснение дали му се е случвало така да има кафеникаво течение преди МЦ или.... чудя си и дали да не направя теста днес, въпреки, че пак няма да е с първа сутрешна урина, защото предния път по това се усъмних, че съм бременна - след като имах три дни кафеникаво зацапване, само, че тогава беше доста преди датата на МЦ, тъй като бях с много ранна овулация.

Прахи-страхотни новини ни носиш, браво!!! Hug
Теди-добре дошла и бързо към отчетните!!! Може ли и на мен да ми пишеш за тази ирисова диагностика? Hug

# 669
Съни, възможно е при бременност да има зацапвания около датата за МЦ. Направи още един тест да видиш какво е положението  Praynig

Джули, всеки съвет тук е от полза, добре дошла официално  Hug

# 670
Ох, Зузано, ще направя, ама вече направих три и са все отрицателни ...... то вярно и, че според Ову е било май рано, ама така като говоря наизуст .... отивам да го правя, поне да знам, ако има нещо да се обаждам на доки, ама пак ми се струва рано ..... този месец тотално се ошашавих ooooh!

# 671
кога беше О

# 672
Ами на 12 ден имах 8 мм фуки ( 7 Юни ) и получих разтеглива ЦС между 17 и 19 ден от МЦ, което като дати беше 13 и 15 Юни.
Казвам, че говоря наизуст, тъй като не съм правила тестове за О и не съм мерила БТ, защото ние си се обичаме секи, ден или през ден и за това не смятах, че е нужно, но явно е трябвало, поне да съм ориентирана от към дати.

# 673
  • Пловдив
Съни,  Hug, дано е  EFP
Аз бях така с последната бременност. Започна да ми зацапва два дни преди датата и бях отписала месеца, но после намаля. Направих тест и нищо, на следващия вече се виждаше бледа втора черта. Стискам палци  Praynig

# 674
  • Северозапада
Здравейте момичета
Минавам набързо да почерпя за първата месечинка на Софи
Скрит текст:
Хубав и усмихнат ден и много  EFP Hug

Общи условия

Активация на акаунт