Продължаваме си плодовия маратон и творим през юни бебета милион - 138

• 27 610
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
Направих тест - (-) ..... явно ще си чакам МЦ или не знам и аз ....
Прекрасен ден ви желая и някой вече да вземе да се похвали с две чертички!!!
Мраве-честита ви месечинка, да сте здрави и щастливи и по-малко да ви мъчат колики!!!

# 676
  • Пловдив
Съни, нямаш закъснение още или не съм разбрала?
Аз си мисля, че скоро ще се появи втората черта, но да не ти давам празни надежди, ще стискам здраво палци и ще следя  Hug Hug

ant G, честита месечинка!!!

# 677
Пивал-имам закъснение и то 5 дни, само, че Ову беше късно и за това мислех, че рано, но щом и днес е (-) теста, значи да чакам да ми дойде!!! Аз знам, че изпуснахме О. този месец, та и не хранех големи надежди, но все пак ....

# 678
Сънчо, щом ову е била по-късно съответно и течението идва по-късно. Реално още нямаш закъснение по твоите сметки, стискам палци  Praynig
Добре дошла на Джули  Hug
Моменце  Hug
Пате  Hug
Хубав ден, мили  Hug

# 679
Деситка, да и аз така мисля, за това казах и, че мисля, че вчера е било рано за тест, но понеже Пивалчето ме попита за закъснение и за това това така и отговорих. Благодаря ви за подкрепата момичета, но нямам усещането, че са се получили нещата!!! Ще видим то ще си каже до няколко дни!!!

# 680
Деситка, аватара и подписа ти са Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesискам и аз една такава Пипилотка Blush

# 681
  • София
Добро утро, момичета, макар че вече отива към обяд. Grinning
Съни и моме, имате ЛС за ирисовия диагностик.  Hug
Julia_21, добре дошла и от мен.   bouquet
ant G, честито! Бъдете здрави и много щастливи!  Heart Eyes
Съни, ние все пак стискаме палци.  Praynig

# 682
Моме  Shocked Shocked Shocked Направо нямам думи- какви специалисти, какво чудо  ooooh! Дано скоро ти минат проблемите с бъбреците и не ти се налага да ги посещаваш повече  Peace
Мравче честита месечинка на малката кукла  Heart Eyes  bouquet
Съни стискам палците теста след няколко дни да е с друг резултат  Praynig
Пате и на мен ми изглеждат хубави резултатите ти- чиста ти е пробата  Peace

# 683
Моме-преди инжекциите имаше ли проблеми с бъбреците или ....., защото и аз на няколко пути след инжекциите имах болки, не силни, но си бяха болки.

# 684
  • В сърцето на любимия човек
Наминавам само да стисна едни палци на Перу за трансфера днес  Praynig  Praynig  Praynig

# 685
Здравейте!
Някои от вас ме знаят от другата тема, но  искам да се запиша и тук, при вас, ако може да ме приемете  Blush

# 686
  • Пловдив
Наминавам само да стисна едни палци на Перу за трансфера днес  Praynig  Praynig  Praynig

И аз стискам всички възможни палци  Praynig Praynig

# 687
Ооооо, на Перу, днес ли и е трансфера - най-силно стиснатите палчета има и от мен!!! Hug Praynig Heart Eyes   bouquet
Киф-добре дошла и бързо към отчетните, хич да не се заседяваш тук!!!

# 688
  • София
Здравейте момичета.
Покрай нашата одисея с колата малко се поизгубих. Но вчера вече взехме новата и минахме КАТ та имам повод да поверпя:

Скрит текст:

Тя не че е по-нова от старата, но определено е по-голяма и удобна. Ще има маясто за багажа на Дунди. Simple Smile

Стискам палци на Перу, Съни и всички нуждаещи се.

# 689
За Перу Praynig
Съни, дано да ти е рано още и затова тестовете да са "-"....
Киф, разбира се, че си добре дошла!  Hug С тебе се знаем от друга тема, но нека тука престоя ти е приятен и кратък!  Hug
Джулия,  welcome
Ант, честита първа месечинка на Софи!  Hug Heart Eyes
Моме, ако не друго тия доктори ще те разболеят от бъбреци. Да им се не види!  #2gunfire Да минават тия гадости, че  #Crazy

Ужасно ми се спи, момичета  smile3507 и съм супер изморена, едва се влача....   Animal Snail
Приятен ден от мен!  Hug

П.П. Веси, честито ново возило! Със здраве да си го карате и безаварийно! Супер ти е почерпката!

Последна редакция: пт, 28 юни 2013, 12:08 от Princessa SS

Общи условия

Активация на акаунт