Продължаваме си плодовия маратон и творим през юни бебета милион - 138

• 27 604
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте и от мен!

Искам да се запиша при вас, чета ви от много време.
Да се представя. На 33 г от гр. Бургас. Имам момиченце на 7 г от предишния ми брак. От 5 години имам нов мъж  Mr. Green и много искаме бебе. За съжаление миналата година имах кухо яйце. Сега опитваме от 2 месеца, този ни е трети.
Пожелавам на бременните момичета лека бременност и пухкави бебенца, а на останалите бързо да видят двете чертички.

Относно бъбреците, исках да кажа, че и на мен ми откриха "киста", която се оказа камък и изхвърлих след дълго лутане и пиене на АБ, уж за възпаление.

# 691
  • Пловдив
V V и Julia_21 добре дошли и успех!
Киф,  Hug

# 692
ВВ, Киф, добре дошли!  Hug

Мраве, честита първа месечинка на малката София  Heart Eyes  bouquet ДА е жива и здрава и да стане еееееееееей толкова голяма  Mr. Green

Весе, да ви е честита колицата, много памперси и багажи на Дунди да примъкнете с нея  Mr. Green

Не пускайте палците за ФМ утре  Praynig

# 693
  • В сърцето на любимия човек

Няма, няма, все пак очаквам утре да ти потвърдят, че е Кенга  Mr. Green

# 694

Няма, няма, все пак очаквам утре да ти потвърдят, че е Кенга  Mr. Green

Хич не ми дреме с пишка ли е, без пишка ли е, само да ми е здраво  Mr. Green

Айде, спам отбора, темата чака изписване Mr. Green

# 695
Момичета-не стискайте повече палци и не ме мислете - оциклих се и то стабилно току-що!!!
Зузи-стискам ти палци миличка, не съм ги пускала!!!
Джули, ВВ - добре дошлиа и бързо да сбъднете мечтата си!!! Ама много ме е яд като идват нови момичета ( не заради самите вас, не ме разбирайте погрешно, просто ми се ще тази тема въобще да не съществува и всички лесно и успешно да забременяват и износват слънчицата си )!!!
Весе-честита придобивка, много да и се радвате и да возите Дунди в нея!!!

# 696
  • София
Стиснати палчета на Перу за трансфера и на Зузи за ФМ (което не знам какво е, но пак стискам палци Mr. Green).
V V и Киф, добре дошли. Hug
veseto87, честита кола. Желая ви да ви носи само хубави преживявания. bouquet
Съни, жалко, че ти е дошло, мила. Sad Следващия месец ще се молим още по-силно! Praynig

# 697
Теди-ФМ е „Феталната морфология” (фетус = плод, морфос = структура, логос = наука) представлява обстойно и високо-специализирано ултразвуково изследване на всички основни органи и системи на плода. В зависимост от гестационния срок се получава информация относно феталното развитие и протичането на бременността.

# 698
Весе - леко и безаварийно да си карате новото возило   car003 newsm01

Зузе - то е ясно, че е най-важното да е живо и здраво детенце, ама все пак да връзваш плитки не е лошо  Whistling Мъжките майки да не се обиждат  Hug
В семейството на ММ вече има 5-то поколение все момчета, така че не се надявам много да връзвам панделки.

# 699
  • Sydney
zuzi_79 палци за ФМ  Hug
добре дошли на новите Simple Smile

# 700
  • София
Ахааа... И сега Зузи ще разбере момче ли ще е, момиче ли ще е.  Laughing
Пънче, и при мен е така и съм много тъжна! Всички поколения назад на ММ, за които е известно, имат по две момчета... Страшна работа! Но аз съм заявила твърдо, че ще съм първата, която ще развали семейното им проклятие!  Mr. Green

# 701
Пънче, не се знае какъв плувец ще докопа яйцеклетката, може да разбиеш всички правила и да връзваш панделки  Laughing

Теди, най-вече ще разбера дали детенцето ми се развива правилно, ще се отхвърлят някои генетични болести..общо взето има за какво на всяка бъдеща мама да й е свито сърцето за този преглед. Хем се вълнуваш, хем се молиш всичко да е изградено нормално и правилно Praynig

# 702
Зузе - дано има ефект от хистерото, диетата на ММ и Фертил-а, който мисля да му купя в понеделник, че иначе на есен ще има разговор с ембриолозите да ми изберат най-хубавата джуфка от арсенала на ММ  Mr. Green

# 703
ще има ефект, Пънче, ще надуеш шкембето и ти, ще видиш. Сега като се отпушите да бебеправите, ще стане бързо работата Laughing

# 704
Здравейте!
Съни съжалявам за леката  Hug ,но дано следващия месец е вашия  Praynig .

Зуз всичко ще е наред  Peace.Палчета.

Ант честита ви месечинка!

Много палчета и за Перу.

Добре дошли на новите момичета и скоро в отчетните.

Весе честитта придобивка.    bouquet

Пънче не се отчайвай може да си първата дай Боже по скоро отколкото очакваш.След такива процедури всико работи на пълни обороти.Аз  4 месеца след цветна снимка забременях спонтанно с Рали при липса на О, разни други екстри и месец преди инвитро.Така че винаги има надежда.Палчета за идния месец/и да ни изненадаш. Praynig

Палчета и за всички нуждаещи се.

Аз съм добре чакам си прегледа в понеделник и живот и здраве от сряда спирам работа.

До скоро!На всички много  Hug

Общи условия

Активация на акаунт