Продължаваме си плодовия маратон и творим през юни бебета милион - 138

• 27 604
  • 749
  •   1
Отговори
# 720
Аз не пуша, вече имаме и бебе - крие се като шумкарин и пак пуши. Опита с какво ли не, не помогна, проблемът е, че и като е доволен от нещо, пак пали, но разбира се не в такива количества. Казах му, до половин кутия 10-15 цигари разбирам, но по кутия и кусур на ден #Cussing outДори когато имахме репродуктивните проблеми, а те бяха взаимни, не ги спря, но поне малко ги намали. Сега за капак е и с кръвно и все ме заплашва, че спре ли ги, че хвърли топа от кръвното #2gunfire

# 721
  • В градината...
Съни, ама си изнудвачка  Blush

# 722
  • София
Съгласна съм с perunika за мотивацията. Аз пуших 12 години без спиране дори от ден. Спрях ги преди месец от раз, когато реших, че искам бебе, искам да си прочистя организма преди това и не искам да кача едни 20 кила отгоре по време на бременността заради пустите цигари (защото много такива случаи имам около себе си, а и сега откакто ги спрях, вече качих едно 5-6... Embarassed).  Mr. Green
В този ред на мисли е разбираемо, че при тях спирането е по-трудно... Просто нямат мотивацията.
Моят мъж и той покрай мен уж ги намали, вкъщи пуши рядко, но за сметка на това съберем ли се компания, една кутия за няколко часа не му мърда.  #2gunfire
Съни, само че с тези крайни мерки да не постигнеш обратния резултат... Че си е вярно, че насила хубост не става Grinning

# 723
Ами, Перу, нали е за общото благо .....  Crazy
Джули-ама той защо си мисли, че цигарите свалят кръвното - това е пълна глупост, те запушват кръвоносните съдовве с плаки и дори го увеличават!!!
Теди-няма да постигна обратния ефект!!! Не се давам аз така лесно ..... разбира се, че ще пробвам и това със спирането на с*кса, но смятам всеки ден да му набивам в канчето колко са вредни и какви последствия носят..... не че не ги знае, ама да му понадуя главата малко!!!

# 724
  • В сърцето на любимия човек
Съни - душа, вие спермограма правили ли сте? Извинявай, но не помня от кога опитвате. Лошият резултат много бързо отрезвява мъжете. ММ от години е с наднормено тегло и съответно май му е високо кръвното  Rolling Eyes Да видиш как от известно време започна да прави упражнения сутрин, а от скоро пази и диета и резултата вече е видим (корема е чувствително намалял). Как ли не го подканях преди. И цигари вече почти не пуши - само 1 след работа като ритуал и ако някъде излезем с приятели.

# 725
  • София
Съни, и аз така го тормозя моя, ама и той не ще бе. Голяма е гадина! И на чувства го избивам, и на нерво понякога, е не става! Предупредила съм, че роди лисе бебо и на терасата даже няма да му давам да пуши.
А на мен оня ден как ми се пиеше ментичка със спрайт и ми се палваше една ментова цигара... #Crazy

# 726
Пънче-дефакто това ни е първия месец в опити, тъй като доки каза, че според него досега не съм имала О след инжекциите, само, че пък този месец я изпуснахме-ММ беше в командировка!!! Спермограма не сме правили - доки каза до края на лятото да не правиме нищо да не се вгеждаме и така на татък, а след това да го посетим с изследвания на хормони и ще ни насочи за андролог да направиме и спермограма евентуално. Предния път не сме правили целенасочени опити, а стана от първия път и бебчетата бяха 2, та доки изрази мнение, че най-вероятно няма проблем при него, като ни уточни, че тези неща се променят и трябва да се внимава и да се води здравословен начин на живот, ама аз всичките тези работи си ги знам, както и ММ ги знае ..... за сега се носим по течението!!!

# 727
Да кажа и аз за цигарите.. Много му се  ядосвам на ММ. Ако някой открие начин - да свирка. Преди 3 години решихме да ги откажем заедно. Е, аз не пуша и до ден днешен, но той само месец изтрая. И сега като заговоря все ми казва: ще ги откажа де. Ама кога - никой не знае... Не пуши в къщи, а на терасата, но пак ме дразни.
Перу, много стискам палците за 9-ти  fingerscrossed

# 728
Хелоу и добре дошли на всички нови момичета - при нас е весело  Mr. Green
Мраве, честита месечинка на малката мравка, да е много здравичка и засмяна   bouquet
Деско, много хубав аватар си си закичила, ако те вдъхнови някой като за мен - позволявам да ми го предложиш  Mr. Green Hug
Sunny - не, преди инжекциите даже не знаех къде ми се намират бъбреците  Joy  А ти като му спреш секса на ТМ, няма ли да се накажеш и себе си по този начин?  newsm78
Веси, честито ти возило, скоро да го смените с такова за 4-членно семейство  Crazy
Перу, успешно мътене  Praynig
Да ви кажа, при мен драмата продължава  Mr. Green Днес какво да видя - изследването ми за ТСХ, което пуснахме вчера, показва 3, 25. Което на 90% съм сигурна, че не може да е вярно, защото такъв ми беше резултатът преди да започна еутирокса, оттогава всеки ден си пия хапчето, а последния път беше някъде около 1. Т.е. си мисля за лабораторна грешка. Е, как да повярвам, че всички други кръвни и уринни резултатите са ми верни? Другата седмица ще си платя и ще си го пусна отново, да видим. Гледаха ме пак на ехо, върнаха се на мнението, че е малък камък, пратиха ме за седмица на Хисар  Mr. Green което няма как да стане, едни хапчета за подпомагане изпикаване на камък ми предписаха и ме изписаха в абсолютно същото състояние, в което ме приеха, и в което съм от неделя насам. Чудничко.
Хайде, за новата тема съм ви приготвила нещо интересно.

# 729
Моме и мен започнаха да ме болят след инжекциите  newsm78 чудна работа и аз преди това не съм имала такива проблеми!!! На мен ми пускаха само урина, но беше изключително чиста по думите на ЛЛ.И какви са тези интересни неща, които си ни подготвила ..... много ми стана интересно сега, пък за новата тема ще почакаме, защото Зузанка и Кенга спинкат в момента!!!
П.С. - пита ли в темата за ЕМ, дали други са имали такива проблеми и как са ги преодоляли, ако не си да взема да питам, да не се лутаме само!!!

# 730
Ааа, той не, че от цигарите му падало, ама като ги спрел от стреса, щяло да му се вдигне Twisted Evil

veseto87 нищо ли не си позволяваш да пиеш по време на бременността? И винце, и бира съм си пийвала, както и мента и мартини Embarassed

Последна редакция: пт, 28 юни 2013, 15:26 от Julia_21

# 731
Моме, и твоето е една одисея... неам думи!  ooooh!
В коя лаборатория ги пускаш изследванията? И аз имах лаб. грешка, което пък ме навя на мисълта колко пък другите ми неща са в ред  newsm78, ама карай..... Ако няма как да стоиш в хисарските басейни, то поне си вземи /или налей/ минерална вода от там за пиене..... и ще чакаме да излезе скъпоценният камък.

# 732
  • до най-прекрасния мъж
Ето и мен. Все не смогвам да пиша тия дни, но сега за цигарите не се сдържах. И ние сме на тази тема - ММ издържа 4 дни и то защото беше болен и му се гадеше от тях. Сега сме на тема - ти си сваляш излишните кг, аз спирам да пуша, не че той няма шкембе, ама на, това било условието. Вкъщи не пуши, само по една на терасата от дъжд на вятър. По принцип го докарва до кутия на ден. Иначе, имам колежка, която пушеше по 3! кутии на ден силни цигари, когато забременя и забременя от раз - един път за целия месец и непланирано. Така че и това не е гаранция, въпрос на организъм и шанс.
Моме, дано те излекуват, че бъбрек е лошо, но пък киста не звучи по-добре. Хисаря е добра опция и лекува. моя съученичка там лекува бъбрек и камъкът бързо излезе.
Съни, съжалявам, че ти е дошло. Другият месец ще е вашият, вярвам.
Принцеске, и аз умирам за сън тия дни. Какво е това чудо, не знам, но днес пих 2 кафета, а по принцип не пия.
Веси, честита колца, да си я карате със здраве и да возите един усмихнат Дунди в нея.
Перу, стискам палци да си имаме  EFP в новата тема.
Добре дошли на Теди и Джули и не се задържайте много тук.

# 733
Принцеска-ти не си ли около О. или се бъркам newsm78

# 734
Не се бъркаш, Съни, така е! Не съм правила тестове, но горе -долу тука някъде ще е. Обаче с ММ хич не сме на ниво тези дни. Ту той изморен, ту аз едвам дишам...абе никаква работа, ами ...

Общи условия

Активация на акаунт