Продължаваме си плодовия маратон и творим през юни бебета милион - 138

• 27 617
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Princessa SS, благодаря. Hug
sigma обра точките с този аватар! Joy

# 646
  • В сърцето на любимия човек
Зузанке - 12 градуса, душо  ooooh! И вали  Crossing Arms

# 647
  • до най-прекрасния мъж
И тук е страшна жега - 30 градуса на сянка. Поне вечер е хладинка и се спи. Пратете малко дъждец насам, но без бури и градушки.

# 648
Зузанке - 12 градуса, душо  ooooh! И вали  Crossing Arms

УеУе Mr. Green

# 649
  • София
Зузи и blue.angel, къде се подвизавате вие на толкова топло? Пратете малко слънчице насам.   Nature Sun With Face  Heart Eyes

# 650
  • до най-прекрасния мъж
Аз съм в Пловдив, в момента е 29 градуса на сянка. Пращам ви цялото слънце на света, но искам в замяна хладинка, дори да не е дъжд, само да разхлади Simple Smile  Nature Sunny

# 651
  • Пловдив
Здравейте!
Теди, добре дошла и скоро да се преместиш в друга тема Hug
Сигма, страхотно лакомниче  Heart Eyes
Принцес, дано хванете яйцето  Praynig

Май най-после ми спря този проточен цикъл. Къде 10 дни се точи, нормално ли е  за първи цикъл или да се притеснявам  newsm12.
Ако успея другата седмица съм на преглед, малко се притеснявам от изследванията
Днес ми е първият работен ден. Добре мина, не ме разпитваха.

# 652
  • София

Стуууд, тук не се трае и малката Зеленка е затворена днес.. няма разходка. Вчера и без това цял ден и вечер навън  Mr. Green

Теди, добре дошла и скоро да се похвалиш с 2те чертички. Недей избързва с тестове и т.н. ако не стане от раз  Peace

Сигме, много сладък аватар  Heart Eyes. А защо не сте излизали 3 дни, то само вчера и днес и беше по-лошо, а вчера не валя, аз Ирен си я изведох, че и цяла вечер бяхме на заведение навън...

Меци, всички деца искат внимание... само дето през нощта не е оферта да го търси  Tired

# 653
  • София
pival, rainy..., благодаря, момичета. Hug
Като за първи път още съм много ентусиазирана, а си давам сметка, че не бива. Трябва да ми дойде към 5-ти и днес започнаха да ме болят гърдите, та се сдухах, че ме чака цикъл. Sad Но тайничко се надявам да е от първите симптоми на pregnant

# 654
добре де -два дни.
ама дребното свикна навън и сега му е некомфортно. ама утре вали, трещи, ще се излиза.

аватарът ми е много як. още като го видях това сладурче ми заприлича на лия. хем визуално, хема като го гледам какво е лакомо  hahaha тая мойта щом надуши шишето и вече е на черешата  Joy

# 655
  • NE
Теди Добре дошла! Hug Това с гърдите е симптом, така че ти пожелавам скоро да се радваш на бебе в коремче. Карайте я спокойно и без излишни притеснения, че бебетата обичат да стават тогава. Mr. Green
Сигме И аз да се включа за хубавата визия. Hug
Пони Радвам се че сте добре с твоята принцеса. Толкова е пораснала  Hug Голяма хубавица е. Heart Eyes
Пънче Вашето чудо ще се случи това лято. Такова предчувствие имам. Hug
Меци Имаш дете с характер. Hug
Зузи Твоето кенгурце си расте и хубавее и няма за какво да се притесняваш, освен да се вълнуваш за срещата в събота. Hug
Имаме ли хубави вести от Прахито?
Скрит текст:
Снощи мъжо се запиля по мъжки и по чашка и аз си легнах след дозата утрогестан. Заключих се защото котето е лошо и се научи да си отваря вратата и съм заспала като талпа. Оказа се, че толкова дълбоко съм заспала, че нито мъж ми, нито котката, нито кучето са успели да ме събудят. Завалията спеше в кухнята, докато не отидох засрамена в 4 и го прибрах.  Joy

# 656
Здрасти, мрасти  Hug Първо минавам на отчет, направо ще се копирам от другата тема, който ме е чел вече - да прескочи, на който му е дълго - също  smile3533
Скрит текст:
Такаааа, теглих им една майна на отделението и си се прибрах вкъщи за тази вечер, така или иначе не възнамеряваха нищо да ми правят, утре сутрин ще отида да ме погледнат за изпроводяк на ехото и да ме изпишат официално.
Предупреждавам, че тъй като не съм писала от 2 дни, сега ще се олея  35 С една дума - изобщо не е ясно какво ме боли, защо ме боли, има ли камък, няма ли, бъбрек ли е, друго ли е. Това успяха да "установят" след 3 дни болничен престой  35 Първо - гледаха ме в отделните дни поне 3 доктори, номер 1 в ден 1 видя камък в уретера, прати ме на рентген, чието заключение е "вижда се неясно образувание, което може да е камък" - много конкретно, нали  35 Номер 2 в ден 2 видя, че и другият ми бъбрек е уголемен, което не й хареса, но което пък според номер 3 не е така и при такъв тип жена като моя милост - "млади, слаби, грацилни" / Mr. Green/, е в норма. Викнаха и завеждащия отделение да ме разгледа на друг ехограф, събраха една агитка доФтори, накрая решиха да ме пратят на скенер, който уж трябвало да каже веднъж завинаги какво ми е. Направиха го снощи, днес сутринта излиза какъв, мислите резултат от него - бъбреци - нормални, без следи от камък, НО - киста 2 х 3 см на ляв яйчник + уголемена матка. Аз, разбира се, съм в шок и ужас. Обясних на цялата главна визитация, която ми се изсипа в стаята, че подобно нещо е почти невъзможно, защото 6 месеца съм била на лечение и в менопауза, 8 месеца съм била без цикъл и с неработещи яйчници, едва ми е дошъл първият МЦ, а и преди 2 седмици съм била на гинеколог, който не е видял нищо такова. Да, но визитацията казва - според скенера /последната уж инстанция/, проблемът ви не е бъбречен, а гинекологичен. Предложиха ми и съответно приех, да ме пратят с линейка на преглед на гинеколог. Аз се стресирах ужасно, ясно е защо. Човекът ме прегледа надълго и надълбоко  35 обработи ме и ръчно, и ехографски - каза - няма никакви кисти, матката е с нормални размери. Е, какво да ги правя тия..... върнах се, те вдигнаха рамене - явно не могат да ми/си обяснят защо продължава да ме боли този бъбрек, утре ще ме прегледат за последно и това е - пътеката по ЗК свършва.....Сори за излиянието, но още съм им бясна  Blush
Теди, добре дошла, рано ти е още да се втелясваш в температури и сложни думички. Подутите и болящи гърди са симптом за повишен прогестерон, което е нормално за периода след овулация - аз ги имам всеки месец, не се надъхвай  Peace

# 657
Минавам набързо да се отчета за прегледа, мина добре, бебо си е добре, според седмиците/10 навършена/ , майка ми беше с мен и и направи шоуто, въртеше се и подскачаше като пумпал  Party Crazy

Теди, адашке, добре дошшла. Кратъй и приятен престой в темата ти желая   bouquet

Ох Момеее, незнам какво да кажа. че е добрве, че нее е бъбрек  или , че не е добрее  Crazy Да не е тръбата нещо възпалена, да не е някакво общо възпаление, пуснаха ли кръвна картина newsm78

# 658
Момичета, много ви благодаря за палците и положителната енергия Hug
Моме, каква е тази киста 2х3 см newsm78 На мен гинеколог ми е казвал, че до 3 см не се смята за киста. Те фоликулите се пукат на 20 и няколко мм. Да не си преди О? Болките понамаляха ли?
Излязоха ми резултатите от стерилната урина, но сега е късно да звъня в лабораторията. Това отрицателен резултат ли е?
Скрит текст:
На третият ред има звездичка, а не заключение newsm78
Урокултура   
Candida                                                  ( - ) Отрицателен
Нормални изолати                                 Посявката не даде бактериален растеж
Kултурелно изследване и заключение   *
Възможно ли е да съм го повлияла от приема на червена боровинка. Взимай я от понеделник, а изследването пуснах в сряда. Аз си мисля, че тя е билкова добавка и не действа чак толкова бързо.
Прахче, браво на вас с малкия човек!

Последна редакция: чт, 27 юни 2013, 21:30 от white duck

# 659
  • София
Flower Fairy, Mometo*, Звезден^Прах, много сте мили, момичета!  bouquet
Mometo*, милата! Sad Цялата тази история къде се разиграва? Стискам палци да разберат какво ти има. След като се оправиш, мога да ти кажа едно много хубаво китайско прочистване на бъбреците с кафяв ориз. Мога да препоръчам и страхотен ирисов диагностик, но не знам как си на темата. Peace

Общи условия

Активация на акаунт