Лятна Канадска в очакване на зимата - тема 54

• 42 150
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • Лавал-Пловдив
Личи си, кои са айляци  Wink Wink Wink Ех, спомени, спомениииии

# 676
  • Vaudreuil Canada
Личи си, кои са айляци  Wink Wink Wink Ех, спомени, спомениииии

Шшшт не казвай на никой вземи си дей оф и идвай и ти  Mr. Green

# 677
  • Монреал
Тарилилей не си жертвай ръката пак ще ти направя торта ...

Hug

До Монреалки Simple Smile
Покана за среща в понеделник 10 ч сутринта на входа на Олд Неви във Феървю - до тук сме 4, който има желание да се присъедини да се чувства поканен Simple Smile

Ще се опитам да дойда. Това Олд Нейви личи ли си отвън до кой вход е да знам къде да паркирам?

Казвайте под секрет кой ще идва  Flutter Flutter

# 678
  • Vaudreuil Canada
Олд невито е от към 40-та магистрала - като идваш от вас минаваш под сейнт джон /ст жан и влизаш в първия възможен вход за мола - веднага в ляво и ще видиш табелата - чакаме се вътре в коридора пред магазина.

# 679
Хмммм, приятна ви среща, но да знаете, че не е честно...

Тарилилей, пред централния вход трябва да спреш, там е Олд Нейви, има и надпис, ще се ориентираш...

# 680
  • Канада, Монреал
Здравейте, момичета, изпуснах ви края.
По много теми искам да се включа, очаквайте да изпиша пет постинга с фермани в близко време.

kambanka 2304, щом са ти искали въпрносик, процедурата ти вече не се смята за стандартна, а удължена. Времето за чакане се удължава автоматично от 25 на 34-35 месеца след получаването на първото писмо от тях. Не успях да отворя сайта, но това мисля, че са месеците. След изпращането на документите, не получих никаква промяна в статуса онлайн, нито ми се обадиха, общо взето започва голямото чакане. И на мен ми изпратиха въпросник, след като досието ми беше вече в Монреал. Доста хора са получили, знам за поне 3 семейства от тази и миналата година, явно така си измиват ръцете със сроковете, като не могат да влязат в 25те месеца...

Пак ще пиша, а сега отивам на сладкарница, Cacao70 в центъра. Горещо я препоръчвам за любителите на сладки изкушения  Heart Eyes, после 1 седмица не искам да виждам сладко  Laughing Порциите са огромни, много шоколадови и красиво поднесени.

# 681
  • Лавал-Пловдив
Най-интересното е , че един познат получи такъв въпросник СЛЕД теста му, който е бил и успешен (казали са му го на интервюто). И вместо покана за клетва - въпросник  newsm78 За такъв случай за първи път чух.  #Crazy

# 682
Jenniе ,благодаря ти ,намерих ги в другия форум и ще чета един месец поне  Hug  bouquet Възхищавам ти се на търпението да обясниш всичко така подробно и увлекателно .
Благодаря на всички за отговорите , извинявам се, че не е поименно ,но доста назад съм писала   bouquet
Нещата при нас се усложняват и забавят .Уж стачката на миграционните била за молби пуснати от и в Канада ,а сега се оказа,че афектира и апликации направени извън Канада Rolling Eyes Та от два месеца чакане , може и 4 да чакаме за виза, а работодателя ни чака ....
Бясна съм и затова не пиша от над месец и повече откакто научих от агенцията ни. И защо стачкували вече 6 месеца? Защото Искали същите пари миграционните като работещите в Канада  работещите в Бейжинг и Бангладеш и т.н. .
Оф, ама защо и англичаните са съпричастни ,не знам .Те си вземат същите  добри заплати ,ама на всички вкупом support  ooooh!
До скоро ,чета ви   bouquet

# 683
Мерси, Лейди Чери! Да разбирам ли, че ти още не си минала тест?

# 684
Здравейте и от мен  Simple Smile

Ние също подадохме док миналото лято и нищо - докато преди месец не се обадиха да попитат дали наистина сме сменили адреса и да го потвардят .. и като я попитах какво става тя каза че започвала да работи по досието - в сайта не промениха нищо .... сега не знам тест ли, нещо друго ли ще измислят ... чакаме вече 1г и 2 мес ...

# 685
  • Калгари, Канада
Момичета, какво мислите за увеличаващият се брой сирийци в България?
Мен ми е доста тревожно.
С моето информационно затъмнение, единствено си мисля, че новото правителство си връзва гащите за да остане на власт (т.е. ще им разрешат да гласуват и те). А българите в родината стават все по малко, тъй че както изглежда дали ще са сирийци или друга народност, държавата ни все повече се превзема (и то без войни, за сега).
Някой да ме успокой, моля  Praynig

# 686
mamamia, то информационното затъмнение е и на местна почва  Laughing
Отделно, че аз дори и не гледам новини, за да не се ядосвам. Вече нерви не ми останаха!
Но определено се усеща, поне според мен, че се сервират по определен начин нещата и журналистите, които не са удобни се разкарват. Но все пак това е да си управляван от комунист.

Това, че българското население е намаляващо и страшно застаряващо - безспорен факт. Но законите са направени в угода на циганите, турците и хилядите малцинства. А не стига, че се възползват от системата, то и са нагли до най-висока степен.

За сирийците - ами то има възможности да се вземат парични средства от ЕС. Засега, нали сме богата държава, не го правят, а и не чувам за подобно нещо. То за българите няма места по детските градини, но сирийските деца ще ги наместят. Съвсем да си призная, умишлено си се дозатъмнявам информативно и каквото подочуя от тук-от там. 

# 687
  • Калгари, Канада
denzul, никак даже не ме успокояваш ...  Sad

Аз четох, че ЕС нямат намерение да отпускат средства.

Отдавна съм вдигнала ръце както се казва, но това, което се случва в момента вече ми изглежда по прекалено и от прекалено. Някак дава огромен тласък в някаква неприятна (според мен) посока.

# 688
  • Лавал-Пловдив
Мисия Вермонт изпълнена. Много ми хареса, много хубаво време хванахме, а и празник на родителите на студентите или нещо подобно, защото цялата главна беше в сергии на производители на органик храни, занаятчии и прочие. Бяхме и до сладоледената фабрика на Бен и Джери ( благодаря Тарилилей   bouquet ) и много ни хареса. Сладоледа на деня беше карамел с малки шоколадови бонбончета  Party

# 689
  • Канада, Монреал
Мерси, Лейди Чери! Да разбирам ли, че ти още не си минала тест?

Още нищо не са ми изпратили. Подадох документите септември 2011...Ти кога започна процедурата?

Общи условия

Активация на акаунт