Лятна Канадска в очакване на зимата - тема 54

• 42 185
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, можете ли да ме посъветвате къде да си направя здравната застраховка за посещението ми в Канада? Съветват ме за Алианц, но бих искала и до вас да се допитам...

Благодаря предварително! Hug

# 661
  • Лавал-Пловдив

Какво тичане, не мога да си вдигна главата от работа. Имам 5 класа, от който 3 адаптасиона, 1 интернационал и едни 5ти сек. С едните работя Великият Гетсби, с другите - Агата Кристи, а в адаптасионите просто се опитвам да оцелея  #2gunfire Тичам от работа до нас и обратно, защото ми е на 5-7 мин от нас и не ползвам кола. Отслабнах 5 кг от началото на годината  Embarassed

Жени, мерси за подробното обяснение.   bouquet

Бясна съм, канселираха ми екскурзията до Бостън, поради липса на хора  #2gunfire #Cussing out А мама идва в петък от Кливланд заради тази екскурзия  #Cussing out

Enjoy this and have a nice day
http://themetapicture.com/things-are-somehow-different-in-canada/

Последна редакция: вт, 24 сеп 2013, 12:56 от kaka_dora

# 662
Шемет, чакай ме, хващам самолета  Wink

Идвай .. масата я слагам на мига  Hug

kambanka, то и аз не мисля за спиране на упражненията  Wink

Мда ... Камбанка тя в момента мисли за лютеница  Mr. Green

Неее, Шемет, за торти мисля, за торти Simple Smile по тоя повод правих един чийз кейк в неделя и сега ми трябват идеи на какво да го преработят, че така няма изяждане...за първи път ми беше и за последен...аз съм по тестените сладкиши!

# 663
  • Vaudreuil Canada
Камбанка това стана като гузен негонен бяга Simple Smile аз за мамамиа говорех Simple Smile ама като не слагам запетайките където трябва и се насмете положението  Joy А чийзкейка е специфично нещо - от рецепта до рецепта има километри разстояние.

# 664
Abe, stana iasno koi za kakvo misli Grinning
A receptata e 2 paketa Philadelphia+ 1 chasha pudra zahar+ 1 techna smetana+sok ot limon+malko gelatin, no nego moje da ne go broish, che iavno slojih tvyrde malko i ne stoi kato sladkish tip parfe...no pak e stegnat, de...ne znam dali me rabirash...davai idei! Osven pak kato krem na torta da go napravia, no opredeleno shte sloja oshte zahar, che taka mi kiselee...

# 665
  • Калгари, Канада
Забавно  Laughing
Breakdancing-а изглежда да е снимка на нашия мол.

# 666

Joy
все пак не съм забелязала да са чак толкова свръх учтиви по нашия край. Най ми е интересно като кажат est-ce que ça va?, а всъщност не са ти дали опция за избор Crazy
Чак и мъжът ми го е прихванал този начин на изразяване hahaha

Жени  Hug

# 667
  • Монреал
Тарилилей, защо логопед за Тари? Аз мислех, че за Илияс говореше по-преди?  Неприятно се е получило с психоложката, дано да намерите някой , подходящ за вас! А за логопеда всъщност за какви пари става въпрос, че никак не съм наясно? И държавните се покриват от застраховката, а частните не, така ли?.
Струваше 448$ само за евалюейшъна, а всъщност нашата застраховка плаща до 350$ на година за Speech therapy. Иначе после всеки сешън е по 112$ на час  ooooh! В държавните клиники не се плаща нищо - с карт солей  Peace Правихме на Тари заради заекването. За Илияс не се притеснявам - смятам, че ще го израсте - той може да казва всички букви, само че в думички казва Т вместо К примерно.

Жени, ще ти пиша на лични, че то е 5 страници евалюейшъна. Много ще се радвам да се видим, ако ще идвате насам - може да направим форумска среща по това време за да се видим повече хора Hug

Миглена Алауи
- мога да ти предложа местната Blue Cross, но не знам дали може от Бг да се направи.
http://www.bluecross.ca/

Абе това за учтивите канадци да не е някакъв мит?  Grinning Аз освен мили любопитни бабички, дето само си навират носовете в количката, други толкова любезни хора не срещам. Може любезните да са из англо-говорящите части, тука франкофоните малко джаста-праста я карат...  Laughing

Шемет! какви са тия шницели, лютеници.... мммм, чийзкейк мммм.... дясната ръка си давам за твоята торта с крема с орехи ...мммммммммм.

Аз я карам здравословно напоследък, е поне се опитвам де. Иначе съм редовна във фитнеса, ама килата падаха, падаха и сега нещо запецнаха  Whistling Иначе чувствам, че имам много повече енергия и тонус. Пак започнах да пия по 1 прясно-изцеден сок на ден. Дано да има дълготраен ефект.

Последна редакция: ср, 25 сеп 2013, 04:47 от Тарилилей

# 668
Миглена Алауи[/b] - мога да ти предложа местната Blue Cross, но не знам дали може от Бг да се направи.
http://www.bluecross.ca/

Благодаря ти. Наистина предпочитам да си я направя от тук, в Канада ще съм доста ангажирана, не ми се мисли и за това... А може би разсъждавам така, защото не съм болнава и дори не мога да си представя да използвам лекарските услуги, но пък знае ли човек... Rolling Eyes Praynig

# 669
Миглена_Аллауи, преди години имаше QBE. Когато заминавах 2004та си бях направила с тях. Презумцията беше, че за английска застрахователна компания. Дали ги има и към днешна дата, незнам.

# 670
  • Лавал-Пловдив
Я мамите дето сте ходили във Вермонт, да ме светнете кой град е по - интересен за разглеждане - Plattsburgh или Burlington. Разгледах много туристически сайтове и засега клоня към Burlington, но все пак искам и друго мнение. Като не ме огря за Масачусетс, поне да видя Вермонт.

# 671
  • Монреал
Определено Бърлингтън  Peace

Също и ако искате по-интересно "преживяване" не заобикаляйте езерото, а минете през него с ферибот - за децата поне беше интересно как се качва колата и тн.
На около половин час от Бърлингтън е и фабриката на Бен анд Джерис - не е суууупер интересно, но имат хубави сладоледи Stuck Out Tongue

http://www.benjerry.com/scoop-shops/factory-tours

Последна редакция: вт, 24 сеп 2013, 22:25 от Тарилилей

# 672
  • Vaudreuil Canada
Миглена_Аллауи пробвай да направиш застраховка с тукашна компания така ако нещо се наложи можеш да си пускаш клеймовете текущо и да си получаваш парите пак текущо. Ако искаш звънни на Димка Петрова да ти каже какви са възможностите.

Тарилилей не си жертвай ръката пак ще ти направя торта ...

kaka_dora Plattsburgh е NY  Wink Burlington има костко  Mr. Green  Мен ако питаш отиваш в едното и после до другото с ферито иначе и двете предимно пазарен туризъм.

# 673
  • Лавал-Пловдив

kaka_dora Plattsburgh е NY  Wink Burlington има костко  Mr. Green  Мен ако питаш отиваш в едното и после до другото с ферито иначе и двете предимно пазарен туризъм.
Така е, който отскоро щурмува щатите се бърка. Значи определено отивам в Бърлингън в събота. В щата НЙ съм била и имам магнитче, сега искам магнитче от Вермонт  ooooh! (луд фен съм на магнитчетата, като пътувам давам по 20-30 $ за тях, скоро вратите на хладилника ми ще паднат) Аз не отивам с цел пазар, а с цел туризъм. Вече съм направила списък с 5-6 активитета, които искам да посетя (аквариума, кея, статуята на Шамплейн, етц). Ще се помотаме с мама, децата и една приятелка, ще пием кафе, ще хапнем, да ми минава времето по-бързо без Сами и мъжа ми (които са на спа във Велинград   Tired)

# 674
  • Vaudreuil Canada
До Монреалки Simple Smile
Покана за среща в понеделник 10 ч сутринта на входа на Олд Неви във Феървю - до тук сме 4, който има желание да се присъедини да се чувства поканен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт