Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои подходящи подаръци за учителите?
Какви са някои препоръки за насърчаване на лятното четене при децата?
Как се лекува парадонтозата в Канада?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои подходящи подаръци за учителите?
-
Какви са някои препоръки за насърчаване на лятното четене при децата?
-
Как се лекува парадонтозата в Канада?
Лечението на парадонтоза в Канада може да включва изваждане на зъби и поставяне на импланти, което може да бъде скъпо. Може да се избере и консервативно лечение, като редовно почистване, миене и масажиране на венците. Пчелното млечице също се споменава като потенциално полезно средство. Важно е да се консултирате със зъболекар за най-подходящото лечение за конкретния случай.
-
Какво представлява електронният лекар?
-
Какво е мнението за зъболекарите в Канада по отношение на лечението на пародонтоза?
Тичам от работа до нас и обратно, защото ми е на 5-7 мин от нас и не ползвам кола. Отслабнах 5 кг от началото на годината 
А мама идва в петък от Кливланд заради тази екскурзия 
по тоя повод правих един чийз кейк в неделя и сега ми трябват идеи на какво да го преработят, че така няма изяждане...за първи път ми беше и за последен...аз съм по тестените сладкиши!
А чийзкейка е специфично нещо - от рецепта до рецепта има километри разстояние.

В държавните клиники не се плаща нищо - с карт солей
Правихме на Тари заради заекването. За Илияс не се притеснявам - смятам, че ще го израсте - той може да казва всички букви, само че в думички казва Т вместо К примерно.
Иначе чувствам, че имам много повече енергия и тонус. Пак започнах да пия по 1 прясно-изцеден сок на ден. Дано да има дълготраен ефект.

)